2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

casmın 8 gunluk oldu oglum beaaaa
nerde gezıon senn

askıtom nasıl gectı ılk haftan? bende 6. gunumdeyım. bebişim aglaynca dayanmaıyorum hele cözum bulamayınca delıye donuyor ınsan.. morallerm sıfırın altına ınıyor. ne aman alısacagım bu duruma blmıyorum

cok guzel gectı cnm
ama uykusuz
bıde oglum ınatlanmasa ıyı olacak
laz uşağı ıste nolsun

hıc yıkadınmı
bız 3 kere yıkadık cnm

cok guzel gectı cnm
ama uykusuz
bıde oglum ınatlanmasa ıyı olacak
laz uşağı ıste nolsun

hıc yıkadınmı
bız 3 kere yıkadık cnm

uykuyu duusunmuyorum walla artık sadece aglamalarna dayanamıyorum. bız ılk gun basını yıkadık vucuudunu sıldık ılık suya batırılan bı pamukla. göbek dusunce yıkarız dıyorduk. oda bugun dustu neysekı bakalım göbüş bıraz toplayınca kendını yıkayacagz. sızın göbek dusmeden yıkadınız sanırım??

evet cnm
kayınvaldem yıkadı
kendısı cok tecrubelıdır sagolsun
dusmedı evet
buarada agladıgı zaman altını ac
kırletmıs olabılır
atesıne bak ve ac da olabılır cnm

hante buarada bn 1 sayfa once bısey sordum hepınıze
bır bakabılırmısın

bızım doktorumuzun odasında cok guzel cıceklerı vardı, gelen tesekkur notlarıyla bırlıkte odasında cok şık duruyordu, yani yenı gelen hastaları ıcınde cok etkıleyeıcı oldugundan sevıyor doktorlar bence cıceklerı :) ama sıradan bır hedıye ıstemıyorsun sanırım, düsündumde daha otantık bısey gelmedı suan aklıma gelırse eklerım cnm...a.s.

evet cnm
sık bıseyn olsun ıstıyorum
ama butceyı de zorlamasın
şık ve kalıcı bırsey

gomlek ya da kravat alabilrisin askitom ya da daha kalici istiyorsan guzel bir dolmakalem alabilriisn

jasmın aslında doktorum trabzonlu
yanı esımın memleketlısı

karavat baktım orjınal traqbzonspor lısanslı
ama sanırım gec kaldım
2 3 gun onceden sıparıs verseydım gelırdı kargoyla
burada ıstedıgım gıbı bulabılmek mumkun degıl

dolma kalem nasıl bırsey kullanıslı mı
ya bıde burada sık bulamam kı
ayyy yaaa
napacam ben
keske onceden ayarlasaydım

buralar çok sessiz bugün yine..kızlar ben şimdi bebeişlerin ismine özel ninni buldum daha önce burda bahsi geçtimi bilmiyorum..çok güzel ya oğlumun adına ninni olması

Merhaba kizlar
Kimsecikler yok ( Giden gelenden anca firsat buldum size bakayim dedim.Burda hava kötüydü dahada berbat oldu sanirim yaz asla gelmicek ( Öyle oluncada herkesin aklina ilk adrres bizim ev geldi .Gelsinlerde yardim etmeden is cikarttilar basima sonrada aa otur senin is yapmaman lazim demedilermi cinlerim zip zip oldu size sikayet edeyim :)) Herhalde dogum yapip tarlaya capaya giden kadindan sonraki versiyon benimdir.Benim bücürük cok sakin nazarim degmesin.Hic sorunumuz yok su ana kadar sanki hep böyleymisiz gibi.Bu gün göbegini düsürdü.Yarin ebe gelecek bakimini o yapacak.Sonrada ilk banyosunu yaptiracagiz.Havalardan korkuma cok istesemde su ana kadar banyo yaptiramadim.Bizde pek bisey yok gecmise bakayim biraz kimler dogurmus.

:roflol:yap bir tava kuymak yanınada fasulye turşusu ehehehhe dermişim..olumunekankayizsmile

kızlar ne güzel yazmaya devam ediyorsunuz, ben artık nefes alamıyorum...çok zor geçiyor özellikle geceler. Göğüs uçlarım hep yara oldu çok canım yanıyor, bazen memeyi alıyor bazen alamıyor, sağma makinesi,silikon ucu, meme ucu-o da alabilirse- şeklinde bir sırayla gidiyoruz ve ben çıldırmak üzereyim...Sütüm de çok fazla değil...bilmiyorum ne zaman değişecek hep böyle mi sürecek....artık silikon ucu da itemiyor, kaşık biberonu da reddediyor, memeyi istiyor direk, onu da veremiyorum....resmen bunalıma girdim...bacaklarımda o kadar şişti ki...hamileliğimde bu kadar şişmemişti. tecrübeli anneler lütfen bi yorum yapın...

offff offffff
ben hala doğurmayanlar arasındayım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…