kizlar 11 ocak pazartesi saat 23.29 da benimde bebegim 3010 gr 49 cm dünyaya geldi.Dünya tatlisi bisey allahim herkesin bebisini bagislasin henuz dogurmayanlarida bir nefeste kurtarsin insallah
benim kaynanam da gece bebek uyumayınca hemen battaniyenin arasında sallamak istiyor ben dealışmasın diye dün gece sallatmadım ben bakarım uyumazsa dedim iyi geceler dedi çekti gitti
onun için kolay tabii öyle uyutmak o gidince ben hep sallayarak uyutmak zorunda kalacağım
daha önce demiştim sallamaya alışömasınuğraşamam diye o zaman kucağa alışsın dedi
küçücük bebek kucağa alışır mı o benim kokumu özlüyor
ağrısı yokto canım nazar oldu çünkü ne zaman misafir gelse gece huysuzlanıyor
bi de benim kızım hep kucağımda uyumak istiyor
feyzae nasılsın
kusura bakma kaynanam bebegı yıkadı
mısafırde var
e sımdı de emzırıom
arada baka bılıyorum
yoksa senı unutmadık
aynen ben beşiğin sallanır ayarını kapattım ve hiç sallamıyorum kucağa bi emerken alıyorum dün akşam elinde geziyor odaları bu kucak istyor diyor çocuğun ağladığı yok nerden biliyosa kucak istedğini dedim anne alıştırma ben açlışcam kucak ister sonra tamam anne kızdı gel gidek dedi gitti odaya .birde bağıra bağıra konuşuyor çocukla laf anlatyor oda dinliyor hep konuşmak istycek çocuk aman bi gitsede kurtulsam artık bnde
cnm zor oldu evet
7 saat sancıdan sonra doguma aldılar
normaldı evet ama az daha sezeryan olacaktı acılmam 5 cmde kalmıstı
kımseyı etkı altında bırakmak ıstemedıgımden yazmadım,yazmayacagım
ama guzel olan hersey zordur degıl mı?
sukurler olsun
aynı yaa dün gecekızımın gözleri uykusuzluktan dönmüş diyo ki bunun uyumaya niyeti yok erik kurusu gibi bakıyor
kendisi uykusunu aldı tabii kızım hiç uyumadı haberi yok
bi de biz yatarken pat diye dalıyor içeri bebeği uyurken alıp gidiyor soğuk odaya oğlunun parası gitmesin diye tek odayı yaktırıyor da doğalgazlı evde oturuyoruz sözde tek odaya tıkıldık kaldık yatak odamızı da zaptetti biz salonda kanepede yatıyoruz
ayy inanmıyorum yok benimki çok baktı hala ev işini bile o yapıyor ama bazı harekletleri var asla biz yatk odasında yatıyoruz asla kapıyı vurmadan seslenmeden içeri bile girmez seninki delimi ne ya .boşver bırak benim eşim arad kızyor annesine sıkıştırma kızı diye anca yapıyor felan diyor ben altını değişrken çabuk çabuk felan diyor bazen eşim lafını verdiği için yapamıyor pek
feyzae nasılsın
kusura bakma kaynanam bebegı yıkadı
mısafırde var
e sımdı de emzırıom
arada baka bılıyorum
yoksa senı unutmadık
casmın 8 gunluk oldu oglum beaaaa
nerde gezıon senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?