2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyzae nasılsın

kusura bakma kaynanam bebegı yıkadı
mısafırde var
e sımdı de emzırıom
arada baka bılıyorum
yoksa senı unutmadık

aynen ben beşiğin sallanır ayarını kapattım ve hiç sallamıyorum kucağa bi emerken alıyorum dün akşam elinde geziyor odaları bu kucak istyor diyor çocuğun ağladığı yok nerden biliyosa kucak istedğini dedim anne alıştırma ben açlışcam kucak ister sonra tamam anne kızdı gel gidek dedi gitti odaya .birde bağıra bağıra konuşuyor çocukla laf anlatyor oda dinliyor hep konuşmak istycek çocuk aman bi gitsede kurtulsam artık bnde

feyzae nasılsın

mısafırde var
e sımdı de emzırıom
arada baka bılıyorum
yoksa senı unutmadık

teşekkürler canım nasıl geçti doğumun doğum hikayelerini baktım bulamdım senin normaldi dimi çok sancı çektinmi

cnm zor oldu evet
7 saat sancıdan sonra doguma aldılar
normaldı evet ama az daha sezeryan olacaktı acılmam 5 cmde kalmıstı
kımseyı etkı altında bırakmak ıstemedıgımden yazmadım,yazmayacagım

ama guzel olan hersey zordur degıl mı?
sukurler olsun

aynı yaa dün gecekızımın gözleri uykusuzluktan dönmüş diyo ki bunun uyumaya niyeti yok erik kurusu gibi bakıyor
kendisi uykusunu aldı tabii kızım hiç uyumadı haberi yok
bi de biz yatarken pat diye dalıyor içeri bebeği uyurken alıp gidiyor soğuk odaya oğlunun parası gitmesin diye tek odayı yaktırıyor da doğalgazlı evde oturuyoruz sözde tek odaya tıkıldık kaldık yatak odamızı da zaptetti biz salonda kanepede yatıyoruz

evet canım vallaha helal olsun normal doğurana derim bnde istedim ama olmadı neyse doğum etcekler var yazmman daha iyi herkesin aynı olmuyor kolay doğuranlarda var

kizlarr dogum yapanlari tebrik ederim ALLAH anali babali buyutsun kaderleri bahtlari guzel olsunn.dogum yapmayanlarada ALLAHim kolaylik versin bir avazda insallahh bende benim cadi kizim siladan zaman bulursam giriyorum aralik annleri bakiyom fazla okuyamdan cikiyom sizede ugruyom arada hadi hoscakalinn

ayy inanmıyorum yok benimki çok baktı hala ev işini bile o yapıyor ama bazı harekletleri var asla biz yatk odasında yatıyoruz asla kapıyı vurmadan seslenmeden içeri bile girmez seninki delimi ne ya .boşver bırak benim eşim arad kızyor annesine sıkıştırma kızı diye anca yapıyor felan diyor ben altını değişrken çabuk çabuk felan diyor bazen eşim lafını verdiği için yapamıyor pek

bizimki de yapıyor iş sağolsun
misafir geldi mi servisi o yapar ama uyadırmak ister zamansız biz uyurken de gelir odaya bebeğin başında örgü örer hiç özelimiz kalmadı bunalıyorum
benkayınvalidemi uzaktan seviyorum buna karar verdim

kızlar ben çıkıyroum misafri geldi pazar günü deli olcam bye

ahhh bukaynanalaar
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

benımkı de bebegı yıkar
bulasıgımı camasırımı halleder
ama temızlık yapmaz
gıder evını temızler eltım ıle oturuyor
gıder ona yapar
yemekte pek yamaz
unuttunm yapmasını ben dedı
aclıktan oldum gecen kalktım kendım ettım
eşimede kızdım
adamcagız napsınnn ne ıstersen hazır yemek alayım dedı
yınede sagolsun dedıkodusu yoktur ama

feyzae nasılsın

mısafırde var
e sımdı de emzırıom
arada baka bılıyorum
yoksa senı unutmadık

ne ne zaman doğurdun nan=)hayırlısı olsun bebem yaaa kurtuldun şükür rabbim birlikte güzel bir hayat nasip etsin=)kaydirigubbakcemile5

casmın 8 gunluk oldu oglum beaaaa
nerde gezıon senn

ayy yevrim benim evdeyim ben benim peşime sen doğurdun demek ..hayırlısı olsun bebem kokla bebişini benim için..=)ev insan kaynadı kız 10 gün anca dinliyom kafayı dicem ama dinleyemiyom malum evde bir tane daha var bende o uşaklardan onun gönlünü yapmaktan canım çıktı...kaydirigubbakcemile3

çıktım canlar ben kızımın memiş saati geldi....öbür kızımda hazır daldı oyuna ...emziriyim sonrada yemek yapıcam hiç yapasım yok ama memelere sütttttttttttt=)yemeyi ihmal etmeyin bacılar....hadiyin öptüm hepinizi..ben böyle 2 dk turluyorum...kusura kalmayın...böyyyy=)aşkitom ayrıca öptüm seni beaaaaaa=)

kızlar yarın kontrolumuz var
druma hedıye goturmek ıstıyorum ama
ne goturecegıme karar veremedım
soyle sık makul bısey olsun ıstıyorum

ne olur yardım edın fıkırlerınıze ıhtıyacım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…