2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
bize ne zaman misafir gelse o gece nur uyumuyo mızırdanıyo ağlıyo
dün gece de aynısı oldu acaba nazar mı oluyor

ben dün doktorumla konuştum hiç heveslenme cumadan önce doğurtmam dedi salı bi kontrole gideyim ne dicek:) cumartesi 38+4 oluyoum tabi o zamana kadar benim oğluş bi yaramazlık yapmazsa tabi
evet canim oglsular son hafta bize saka yapmazlar umarim beklesinler dimi planlanan gunlerini demek seni normal dogurtmaya calisiyor esin ve doktorun anlasip bu da komikmis ama en son senin istedigin olur nasilsa merak etme sen bi bagiririsin alirlar sezaryana
cok sevindim canim esinle aranizin duzelmesine bak bosuna kendini uzmussun eslerimzi de elelrinden geleni yapmaya calisiyorlar onlar da nasil davranacaklarini sasiriyor zaman zaman iyki varlar ama sen bunaldiginda konus canim hep esinle icine atma bundan sonra kendi kendini yiyip duracagina en guzeli konusmaktir biz hic kapris yapmayiz esimle bastan anlastik derdi olan konusur ben buna buna kirildim nbu hareketin beni uzdu diye boylece cabucak sorunlari halletmis oluyoruz dogrusu da bu bence
günaydın kızlar
bize ne zaman misafir gelse o gece nur uyumuyo mızırdanıyo ağlıyo
dün gece de aynısı oldu acaba nazar mı oluyor

nazar degiyodur canim prensesine her gece yatarken oku kizini bir de nazar boncugu falan takiyosun dimi uzerine

ailecek okuyoruz canım bi daha misafir gelirse bebemi yatak odasına yatıayım kimseye göstermeyeyim diyorum

kızlar benim soruma neden kimse cevap vermiyo:çok üzgünüm:
2 sayfa geride şutarafagitti

nur sabah 6 ya kadar uyumadı arada ağladı arada mızıldandı gözlerinden uyku akıoyordu uyuyamadı gaz sancısı değil ayağını karnına çeke çeke ağlamıyordu 5 buçuğa kadar uğraştım uyutayım diye uğraştım uyudu hemen uyandı sonra babasına verdim kucağında zıplaya zıplaya uyudu yavrum benim

dedim unuttular beni hemen giremyorum kaynanam başımda durmadan çocuğun başını bekltyr bişey olcak die sinir oluyorum gelen giden hiç bitmedi kılzar çok daraldım artık bunalımdayım

hoya neresi ağrıyordu acaba dünde gece bizmki altnı değişyordu kaynanam bi çığlık kopardı ağlamay başladı o kadr korktumki bian nefessiz kalır gb oldu ayağa kaldırdık hemen allahım dilleri yok ki anlatsınlar

kizlar 11 ocak pazartesi saat 23.29 da benimde bebegim 3010 gr 49 cm dünyaya geldi.Dünya tatlisi bisey allahim herkesin bebisini bagislasin henuz dogurmayanlarida bir nefeste kurtarsin insallah

dedim unuttular beni hemen giremyorum kaynanam başımda durmadan çocuğun başını bekltyr bişey olcak die sinir oluyorum gelen giden hiç bitmedi kılzar çok daraldım artık bunalımdayım

benim kaynanam da gece bebek uyumayınca hemen battaniyenin arasında sallamak istiyor ben dealışmasın diye dün gece sallatmadım ben bakarım uyumazsa dedim iyi geceler dedi çekti gitti
onun için kolay tabii öyle uyutmak o gidince ben hep sallayarak uyutmak zorunda kalacağım
daha önce demiştim sallamaya alışömasınuğraşamam diye o zaman kucağa alışsın dedi
küçücük bebek kucağa alışır mı o benim kokumu özlüyor
ağrısı yokto canım nazar oldu çünkü ne zaman misafir gelse gece huysuzlanıyor

bi de benim kızım hep kucağımda uyumak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…