evet cnm
sık bıseyn olsun ıstıyorum
ama butceyı de zorlamasın
şık ve kalıcı bırsey
ızlar begüm mü ecem mi yardım edin yarın kimlik çıkacak
begüm güzel bence
seda takipteyim hastaneyi
siz doktorlarınızdan çok memnunsunuz anlaşılan
ben tek kurşunla vurmak istiyorum kadfını
tamam canım :) sen benim takipcim ol kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar..
kriz senin sezaryen olmuştu dimi?
şişler narkozun etkiisyle oluyor, normaldir. iki haftada falab geçer, göğüsler de aynı şekilde.
yani acık daha dişini sıkarsan düzene girecek herşey.
biz de gene doktorlardaydık. 1 haftadır Ayaz kötüydü. çığlık ata ata öksürüyor ve yediği herşeyi öksürmekten kusuyordu. bu sabah gözler de davul gibi oldu.
neyse çok şükür ciğeler temiz çıktı. boğmaca başlangıcı olabilir dedi doktor. antibiyotik vermedi çok küçük diye. sadece yarın medikade nefs açıcı buhar aleti alacağım onunla rahatlatacağım. bir de bol bol serum fizyolojik burnuna.
1 haftada 70 gr vermişiz 2480'e düşmüşüz. hiçbirşey yemiyor çünkü günlerdir, hepsini kusuyordu.
nyse çok korkmuştum rahatladm biraz..
ismin başında lindasu begüm
lindasu ecem
hangisi kızlar doğalı 10 gün oldu
merhaba kızlar..
şişler narkozun etkiisyle oluyor, normaldir. iki haftada falab geçer, göğüsler de aynı şekilde.
biz de gene doktorlardaydık. 1 haftadır Ayaz kötüydü. çığlık ata ata öksürüyor ve yediği herşeyi öksürmekten kusuyordu. bu sabah gözler de davul gibi oldu.
neyse çok şükür ciğeler temiz çıktı. boğmaca başlangıcı olabilir dedi doktor. antibiyotik vermedi çok küçük diye. sadece yarın medikade nefs açıcı buhar aleti alacağım onunla rahatlatacağım. bir de bol bol serum fizyolojik burnuna.
1 haftada 70 gr vermişiz 2480'e düşmüşüz. hiçbirşey yemiyor çünkü günlerdir, hepsini kusuyordu.
geçmiş olsun
esmer çok geçmiş olsun canım
merhaba kızlar nasılsınıza.s.
bin dün dr.kontrole gittik
bebeğin kafası daha ancak 2-3mm kanala girmiş
yani 1 cm bile değil:umursamaz:
herhalde bende 41.yada 42.haftaya kadar beklicem sanırımboshayallersmile
bu gidişatla kapanışı ben yaparım sanırım:1no2:
kızlar begüm ecem mi
merhaba kızlar..
siz doktorlarınızdan çok memnunsunuz anlaşılan
ben tek kurşunla vurmak istiyorum kadfını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?