2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..
kriz senin sezaryen olmuştu dimi?
şişler narkozun etkiisyle oluyor, normaldir. iki haftada falab geçer, göğüsler de aynı şekilde.
yani acık daha dişini sıkarsan düzene girecek herşey.

biz de gene doktorlardaydık. 1 haftadır Ayaz kötüydü. çığlık ata ata öksürüyor ve yediği herşeyi öksürmekten kusuyordu. bu sabah gözler de davul gibi oldu.
neyse çok şükür ciğeler temiz çıktı. boğmaca başlangıcı olabilir dedi doktor. antibiyotik vermedi çok küçük diye. sadece yarın medikade nefs açıcı buhar aleti alacağım onunla rahatlatacağım. bir de bol bol serum fizyolojik burnuna.
1 haftada 70 gr vermişiz 2480'e düşmüşüz. hiçbirşey yemiyor çünkü günlerdir, hepsini kusuyordu.
nyse çok korkmuştum rahatladm biraz..

geçmiş olsun

ismin başında lindasu begüm
lindasu ecem
hangisi kızlar doğalı 10 gün oldu

lindasu ecem

çok geçmiş olsun

son ayda kanalda oluyo kafası sanırım acele etme bekle canım normal dogurmak istiyosan....

geçmiş olsun esmeralda..

oyy kıyayamam daha çok küçük.. allah şifa versin..canım ..ayaza çok iyi bak..opuyorumnanaktan

evet maaesef sezaryen canım, göğüslerin parçalanacak neredeyse ve nasıl emzireceğim bilmiyorum...ağzını açamıyor....

sana da geçmiş olsun canım...

siz doktorlarınızdan çok memnunsunuz anlaşılan
ben tek kurşunla vurmak istiyorum kadfını

çok memnundum çok ilgili ve motive etti beni...beni deil bütün hastalrını öyle bende tavsiye üzerine gittim zaten..
allah razı olsun......memnun kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…