2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

off ya yine kaynanam eşime bir sürü laf söylemiş eşin internete çok bakıyor yuvanız dağılacak bakmasın yok şu akrabanın gelini de öyle yaptı yuvaları yıkıldı falan...
ne yapayım pek, tıktılar bizi bir odaya laf söz dinlemiyorlar eşim de pes etti bir şey diyemiyor
emzirme uyuma aynı odada nefes alamıyorum kızlar
bi de demezler mi çok sıcak çok sıcak
offff allahım ya gitsinler lütfen
mutfağım altüst oldu tyanıyamıyorum

bi de demezler mi çık gez
gezecek zaman mı var bi gidiyorlar gündüz gezmeye akşam ezanı geliyorlar
eşimin bi gün tatili var onda da kaynananın dışarıda hastane işi oluyor üçü gidiyor yine evde ben kalıyorum
ziv ziv geziyorlar sonra da bana sıkılma diyorlar

hoya!cım, allah kolaylık versin arkadaşım.
ne zaman gidecekler bu kişiler?

yok ben gece nuru boşuna ağlatmışım o olsaymış sabaha kadar sallar ağlatmazmış
uyuyamamış falan..
bugün de devamlı bunu söyledi bunalttı beni
sallamaya alışmasın dedim o zaman neden aldın bu beşiği dedi
zaten devamllı bunu kaça aldın diyor parasın o verdi ya hesap soruyor
offf of
insan gerçekten bir arada yaşayınca tanıyormuş

üşüdü bu çocuk ondan ağlıyor diyor üşüdüyse kapatma kombiyi diyorum sıcak oluyor oğlumun parası gitmesin diyor Allahım döver misin söver misin

bi de samsunun en kalitesiz bebek mağazasını bulmuşlar orayı övdüler yok çok iyi malı var ordan iyi kötü bi araba alalım bebeğe diyorlar ben de sözlerini dinleyip oraya gidecem ya alışverişe rüyanda görürsün

zaten epidural doğum yapmama da bir sürü laf etti yok millet nasıl doğuruyormuş kendisi çok cesurmuş eşimi evde doğpuracakmışl da komşusu kabul etmemiş o yüzden hastaneye gitmiş
oturup boş boş vakit geçireceğinize göbeğinizi göstere göstere gezeceğinize oturun dua edin falan diyor
haa bunu gazetedeki bi habere söyledi çekti gitti dışarı yani bana söyledi baştan beri dğoğuma çok para verdin diyor ben de verdiysem maaşımı verdim para benim istediğim yere harcarım dedim
off
bu loğusalık depresyonu değil kızlar müzeyyen depremi off

hoya sıkma canını diyecem imkansız biliyorum
ben de evde artık yalnız kalmak istiyorum
annem yanımda ama artık gitsin istiyorum
herşeyime karışıyor herşeye
resmen hurafelerle yaşıyoruz
yok 40ı çıkmadan şu yapılmaz bu yapılmaz
allahtan az akldı yoksa kafayı yiyeceğim
ev hapsindeyim dr hariç bi yere gitmem yasak kırkı çıkmamış diye
sana en azından çık gez diyolarmış
bu arada mutfağımı bende tanıyamıyorum hatta evimi nerdeyse
bi yalnız kalsam da dip köşe temizlesem

:) hoyacım, sıkma canını bacım.
gelmişler, heralde bir süre daha kalacaklardır...
ama odanı-yatağını onlara vermek, senin hatan olmuş arkadaşım. vermemeliydin. sıcaksa, beğenmiyorsa.. gider evine. budur yani.

hoya senin durum benden vahimmiş arkadaşım
ne zaman gidecekler biliyor musun
bu olanlara eşin bişey demiyormu

ah ah ah...
valla kendimi çok nankör hissediyorum.
bizim doğuma 5 gün kaldı nasipse.. ama annem, aralık 20'den beri bizde. son 1 ay doğum riski yüzünden geldi işte...
annem,kocam,ben yaşıyoruz evde.
doğumdan sonra da 40 gün kalacakmış. 40 çıkana kadar yavrusunu yalnız bırakmayacakkmış...
ben de bazen evimi tanıyamıyorum.

''olacak bunlar annecim, bazı şeylerin yerleri değişebilir, bazı düzenlerimiz farklıdır ikimizin.. ama geçici günler bunlar'' dedi en başından.
gerçi çok çabalıyor kadıncağız, düzenimizi bozmamak için, ortalıkta çok dolanmamak için...
ama işte evde ekstra bir kişi var, ve en az 45 gün daha bizimle :)

çok iyi anlıyorum seni...

bana gez diyorlar da kendileri eve girmiyor ki nuru kime bırakayım
mutfak pislik içinde bulaşıkları bile elinde yıkıyor çok deterjan gitmesin diye azıcık sürüyor bardaklarım kaşık çatalım sapsarı oldu makineye koyuyorum çıkarıp yıkıyor buzdolabımı tanıyamıyorum ya hele geçen dondurucuyu açtım üzerime yıkıldı
balkonu buzdolabı gibi kullanıyor yerde gazeteler üstünde marul bier havuç falan
yok nuru kundaklayalım yok şunu giydir bezini alıyorum giydir üşüdü falan
gitsele de kurtulsam 10 gün sonra gidecekler
sonra da 10 günlüğüne Annem gelecek kardeşimle o zaman kırkımız da çıkacak çok özledim annemi bi daha doğurursam Annem gelsin yanıma

e sen neden annen yerine kaynananı seçtinki?

Hoyacim
Hic biseyi takma kafana bak bu günler geri gelmiyor en güzel günlerini bebisinle kendine zehir etme.Benim ilk oglan dogdugunda allahin almanlari kend cocugu olmayanlar bile gelip gelip esimi doldurusa getiriyorlardi cildiriyordum bazen cünki ilk kez bebek kucagimda ne yapcagimi bilmiyorum aradaki catlak seslerde dellendiriyordu beni.Simdi gene geliyor o insanlar konusuyorla hiccc takmiyorum gecen biri diyorki senin sütün yetmiyor bebege.Sanki almis test etmis ne göz var ya masallah dicem almancasi olmuyor bende büyügü gösterip buna yettigi kadar kücügede yeter korkma dedim :)))Sen herkes annende olsa ne diyor bosver sadece bebisinle güzel gecirmeye bak bu günleri facebookta fotolariniz abaktim nasil güzel ya dünya ters dönse umrunda olmasin ))

benmi verdim yok be hastaneden geldik orası soğuk şurda yatın dedi eşim yatak odamızdaydı bi gece bi baktım oraya gitmiş eşim yanımda salonda yatmıştı bizle
o günden sonra çıkmadı
ben diyorum annem yengem doğum yaptı onların odasına izinsiz girmedi girmez de diyorum bana ne dese beğenirsin ben sizi falan takmam bunca yıl torun bekledim bi de sizin keyfinizi mi bekleyeceğim off

hoya senin durum benden vahimmiş arkadaşım
ne zaman gidecekler biliyor musun
bu olanlara eşin bişey demiyormu
eşim pes etti gidecekler sabret diyor o da rahat değil
şafak 10 on gün sonra gidecek

annen yine rahatlatmış seni bizimki gelir gelmez başladı hükümdarlığını iln etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…