maşallah güzeller size...24 saat ayaktasınız yani...günaydın dememe gerek varmı ki???
biz geldik kızımla, bugün burda son günümüz, artık evimize gideceğiz...teknik bir arıza nedeniyle kkda sadece misafir olarak bulunuyorum, devlet dairesi güvenliği münasebetiyle nikim evde kullanılamıyor...yani yarından itibaren alttaki misafirlerden biri ben olacağım:roflol:
sizin haberlerinizi alırım hiç değilse...benim haberim de hayırlısıyla sivribiber ve essmer kadın sayesinde ulaşır size...
dün ilkokuldan beri arkadaşım olan bir hatunun doğum hikayesini dinledim, toplam 5 saatte normal doğurmuş, suyu gelmemiş, hastaneye gittiğinde 9 cm imiş açıklığı ve o kadar açılana kadar ki sancıyı evde çekmiş, neden dedim, gece 23.30 da başladı sancım çok hafiften dedi, ama o gün doktordaydım ben ve doktor daha kanala girmedi bebek haftaya gel sezeryan mı yapacaz karar verelim dedi dedi, 38+5miş...doktor öyle söyleyince gündüz ben de geceki sancı yalancıdır diye hastaneye gitmek istemedim dedi...düşünsenize 9 cm ne demek,
o 1 cm için çok bağırdım çok acı çektim ama söyleyim sana bunun hiçbişeye faydası yok dedi, ağrın geçmiyor bağırınca, aksine doğum süresi uzuyor...o yüzden doktoru dinle bu işi çok kolaylaştırıyor dedi...
sancın başladığında evden çıkmadan mutlaka duş al çok işe yarıyor dedi...bir de son 3 hafta acaip yürüdüm ben en çok onun faydası oldu sanırım dedi...çok tatlı bir oğlu var şimdi maşallah Allah bağışlasın...
bunu şunun için yazdım annecikler...gördüğünüz gibi tamamen sıradışı herşey, su gelmemiş, nişan gelmemiş, sancı 9 cm açıklığa kadar tahammül edilemez değilmiş...yani aslında biz kendimizi hiçbişeye şartlamamalıyız...her doğum ayrı hikaye...