merhabalar,
kızım çok az uyuyor,bu gece 1 den bu yana hiç deliksiz 1 saat uyumadı,
yanımda beki uyur die yanıma alıyorum gece yine uyumuyor,
sürekli mızmız,ağlıyor,kucağımda gezdirince susuyor,
kaç gündür böyle ,bitkin durumdayım,
ne gece ne gündüz uyuyor(
hoya neden yapmadılar
veremaşısını neden açacaklardıki
nur da emip emip kusuyodu şarr diye doktora sordum edepsiz bu dedi
aşıya gittik pazartesi gel dediler bi sorun olmazmış verem aşısını açarlarsa bozulurmuş bi kaç gün geçmesi sorun olmazmış benim de tetenoz aşım vardı 2. aşı ekimdeydi şimdi 3.yü olacaktım sana yanlış demişler 2. aşıdan 6 ay sonra olacaksın diğer ay gel dediler bizim hemşirwe yoktu sanki beni başlarından savıyorlar gibi geldi
pazartesi ve çarşamba sabah yapıyorlarmış
bebek ateşlenirse falan akşam müdahele edersin 3 aşı vuracağız şimdi yaparsak gece uyku sersemi bişey yapamazsın Allah korusun dedi
ama kimse bana sabah getir demedi dedim
bi kaÇ GÜN GEÇMESİ SORUN OLMAZMIŞ zaten eşim pazartesi evde onunla gider yaptırırız daa iyi olur
kızlar selaaaam,
dayandım aşureye bebişim gazdan yerinde duramıyor yaaa, aşure yiyen ve başına bu gelen benden baka armut var mı içinizde?
ay ne biliyim canım ya ben normalde hazımsızlık çekmeyen bi insanımdır bağırsaklarım iyi çalışırlar ama bu ara durdular mahvoluyorum acaba rezeneemi yapıyo diye düşünüyorum bende:bbo:cadaloz oğlunun doğum günü kutlu olsaun
Allah sağlıklı uzun ömür versin nice mutlu yıllara
ben rezeneyi pek düzenli tüketmiyorum
ama kabızlık yapacağını sanmam
hatta beni rahatlatıyor
iyi maşallah diyelim cadaloz o zaman
ben de rüyamda gördüm senin oğlanı topaç gibiydi uyuyodu
scedcedu en fazla kucağında durur ağlamaz heralde
cadoloz oğlunun doğumgünü kutlu olsun..allah uzun sağlıklı ömürler versin..diğer oğlunada aşıda uyku yapar derler tabi ama inşallah şurup işe yaramıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?