2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet pamuk
bazen bende kendı kendıme yazıyorum
ben alıştım artıkk
anne sütüde iyi geliyo kızlar yüzüne sürün bebiklerin
kaynanam bızde
oturyor
esımde 8de gelcek
ne heyecanı
ama bırazdan gıder evıne
tırsıyorumm
tırsma kıss buzamanı çok bekledik kendine güç ver hazırla moral olsun
kıslar pek sallamıyonuz ama ben yine de sorayım
oyun halısı dönence ya da uyku arkadaşı alan ya da alacak var mı? deneyimlerinizi paylaşır mısınız, hangisi gerekli hangisi değil???

fisher price nin oyun halısını ve uyku arkadaşını köpek olanı hediye getirdi arkadaşım ama daha kullanmak nasip olmadı dönencemizde var kraftın onda çıkan sesleri dinliyor bi dalga sesi var onda rahatlıyor bunu gözlemledim uyurken falan iyi oluyo gereklilik konusuna gelince bence en önemlisi dönence hem hareketleri takip ediyor hem müzik onu oyalıyor azda olsa oyun uyku arkadaşı gereksiz ama oyun halısı 2aydan sonra iyi olucak gibime geliyor

saolun kızlar sızlerde olmasanız ıyıce kafayı yıyecegım valla. zaten sıkıntılı geçti lohusalıgım.neyse kızlar bıde mısafırım varmış akşama gıdıpte bıseyler yapayım..

sen onu külahıma anlat aşkitom
culi kadına çemkirme bak o seni bile büyütmüş meloşa mı bakamayacak

om x i aşkitom sormuştu sanırım
scedcedu kulanmış

Ben dekullandım.En çok omxden memnun kaldım.Nurse haveys gibi dereotu yağı va riçinde,ekstradan da zencefil.Fiyatları hemen hemen aynı.

Ama Metsil bitkisel değil sab sımpleks de bitkisel değil ilaç grubundalar.Ama illa ki ilaç verecem diyosanız saba bir sürü para vermeyin çünkü doktorlar ona sosyete metsili diyorlar.Metsille etken maddeleir aynıymış çünkü.

Oyun halılarını konuşmuşsunuz.Ben oyun halısı yerine chicconun aktivite oyuncağını almıştım yapmur ormanı aktivite oyuncağı diye geçiyor.İlk bebeğimden kalma.2 aydan sonra kullanmıştım .Aktivite oyuncakları da güzel atrenatif olarak düşünebilirsiniz.

essmer bu tarflara gellrsen anne bebek fuarı var nakitte hemde fuar olduğundan bayaindirim olablilyomuş pazara kadar sürecekmiş
ordanda bakablirsn halı

yaa aslında niyetim bu haftasonu kendi evime geçmekti, geçmişken fuarada gidecektim ama yarın bebişi doktor kontrolüne götüreceğiz mecuren kaldık bu tarafta.
pazarda o kadar yolu gelip geri dönmeyi gözüm yemez sanırım.

daha gitmedin değilmuuuu
yarından sonra gidebilirsin bende yohum zaten :roflol:

yok yırttım sanırım gene.
karı banlanmış ben hala canlı ve dipdiriyim kaydirigubbakcemile3

hee benim hayvanlı fantazilerim var bilmiyonuz siz :roflol:

güzel olmuş mu, sağol canım.. opuyorumnanaktan

heh işte ben de o ikincisini beğendim, geçmiş sayfalara bakabilirsem biberona soracağım markası neymiş....siz alırsanız sorarım size benim de araştırmalar tam gaz devam ediyor, arkadaşım fisher price uyku arkadaşını ısrarla önermişti du bakam ben ınu da bi tekrar soram

çok teşekkürler pamukçum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…