bacım ben zeynomda aman iyisi olsun diye ultra prima aldım ...5.5 ay kullandım....ama şikayetçi olduğum bir tarafı vardı çocuğu güzel kavramıyordu ebatlarını doğru aldığım ve sık alt değiştirdiğim halde belini ıslatıyordu....5.5 ay sonra katı gıda ile kaka kimyasını değiştirince pişik başladı uzun süreli ....doktorum alerjik bir bünyesi var...bezi değiştir dedi molfix aldımmm...hemen geçti pişiği..üstelik çocuğun hareketli dönemi olmasına rağmen hiç çişini sızdırmıyordu memnun kaldım..doğal olarak eylülede ilk önce molfix aldım..bacım sık alt değiştiriyorum pamukla alt değiştiriyorum....pişik kremi kullanıyorum bebişin altı pişti...dedim doktoruna süt alıyo neden böyle oldu diye..dedi bezi değiştir ..aldım yine ultra prima birde pişik kremini bıraktım hakiki zeytinyağını yakmadan çok hafif kızdırdım tavada küçük bir kavanoza doldurdum ..şimdi pamukla siliyorum havluyla kuruluyorum ...altına yağı sürüyorum...ultra primayıda bağlıyorum...ohhh be mis kibin oldu uşağımın pişiği mişiği kalmadı=)
yok anam kuru kalabalık.. :dilcikar:
julinin üçüzleri olcekmiş, cadalozun kolikli bebe gene yıktı ortalığı, rüzgarınki acık ateşlendi anası kıçına soktu fitili rahatladı, pamukla rüzgar bi ara lohusa depresyonuna girdi " siz bizi istemiyosunuz, bizle konuşmuyonuz böhüüüü" dediler ama sakinlediler, hoya gene uykusuz...
genel özet böyle.. :1closedeyes:
oldu mu maaşımı alem, hemen veriim hesap nomu..delikafadulden
Kizlar merhaba
Biz artik sokak cocugu olduk nete zamanimiz kalmiyor :))) Carsamba doktor kontrolümüz vardi 4200 56cm olmusuz.Hersey normal.Havalarda artik isiniyor disari nasil olsa bi adim attik diye oglani okulada götürüp getirmeye basladik.Temiz hava iyi geldi.Son bi kac gecedir nefes alamiyordu burnundan aglayip homurdanip duruyordu hemen acildi burnu.Gecmisi gene okuyamiyorum artik burda olanlarla sohbet olursa iyi olur ne zaman gelsem kimse yok
cadaloz dr bize gaz için debridat verdi
diğer kullandıklarımıza göre bu daha iyi geldi sanki
ilk metsille başlamıştık işe yaramadı
zinco aldık işe yaramadı
om-x aldık işe yaramadı
rezene, papatya, ıhlamur az fayda etti
badem yağı, zeytinyağı içirdim faydası olup olmadığını anlamadım
4-5 gündür debridat kullanıyoruz biraz daha iyi geldi
yaww aldıgım chıcco pompaya 50 tl verdım bılsem bundan alırdımaynı sitede elektrikli medela pompa da 120 tl.
geçende kim soruyordu unuttum yaww:uhm:
casmin senin gibi oldum ben de 4 5 gün sonra da 3 güğn adet oldum sonra bitti
cnm ya
reflu mu oldu acaba
dra gotursene
evet doktorumuz bebek reflüsüdür bu dedı ve gavıscon verdı de daha kullanmaya cesaret eedemedım. süte karıstırıklıp verılıomus toz seklınde ama ben sağmıyorum kı sutume nası karıstırcam bılemedım. ilaçta cok kullanmak ıstemedıgımden rafta beklıo. ama böle gıderse mecburen. zaten sütüm cok degıl azcınık kıt kanaat yetıyor. dolduugu ender zamanlardada böle zebil oluyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?