2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim herif,i nuru uyuttum
tülin hoşgeldin doktor yakın mesafede arada kullan çok kullanma tasvip etmiyorum dedi
esmer iyi yırttın kızım editör seni kayırıyo demi torpilli
hante gazını çıkarmaya çalışırken kusuyordur
aşkitom gazan mübarek olsun

yaa canım ben molfıxı hıc begenmedım kuru kalıyo ama jeller cocugun poposuna yapısıyo sızde olmuyo mu yaa..
chıcconun pısık kremı ıyı geldı bıze

kaydirigubbakcemile5
sen harıkasıııınn..
meslektasım benım yaaa
bızden sıyırınca bunlar gerı kalıyo :))delikafaduldendelikafadulden

yaww meltemcım ne ıyı etmıssın ben de cok ıstıyorum bugun hatta hava guzel cıkaralım dedık ama uyuduakannehir

eczane gıbı olmus sızın ev :))
sen artık bırak aglasın a gec canım :))
saka bır yana bız de aynıyız kafayı sıyıracam en sonunda..
ustelık benımkı kız kızda gaz olmazmıs pehhh..

aynı sitede elektrikli medela pompa da 120 tl.
geçende kim soruyordu unuttum yaww:uhm:
yaww aldıgım chıcco pompaya 50 tl verdım bılsem bundan alırdım
ama esım ben cok aglıyordum yoldan gecerken ılk buldugu yerden almıs garıbım bırtek o varmıs..

casmin senin gibi oldum ben de 4 5 gün sonra da 3 güğn adet oldum sonra bitti

hadi yaaa sen bide normal doğumsun ......neyse bekleyek bakalım.....normal hayatıma dönmek istiyorum yafuuu pazartesi doktoruma gidicem öğrenmem gerekenler var...ufffffffffff....keyfim kaçık neden acaba bu gece yaa....:umursamaz:

cnm ya
reflu mu oldu acaba
dra gotursene

evet doktorumuz bebek reflüsüdür bu dedı ve gavıscon verdı de daha kullanmaya cesaret eedemedım. süte karıstırıklıp verılıomus toz seklınde ama ben sağmıyorum kı sutume nası karıstırcam bılemedım. ilaçta cok kullanmak ıstemedıgımden rafta beklıo. ama böle gıderse mecburen. zaten sütüm cok degıl azcınık kıt kanaat yetıyor. dolduugu ender zamanlardada böle zebil oluyo(

kızımı yıkayacağız
yıkamak 5 dk sürüyor
ama hazırlık aşaması öldürüyo beni
sonra da ortalık toplama işi var tabi
bu arada geçenlerde banyo suyu konusu geçmişti
ben izmirin iğrenç mikroplu arsenikli musluk suyuyla hatta kaynatmadan yıkıyorum
şofbenden gelen suyu kullanıyorum

merhaba

doktorumuz aylik kontrolunde gazi olursa diye sub simplex yazmisti, bugun arastirdik icinde buyukler icin bile zararli olan sodyum benzoat var. bir de nurse herveyse bitkisel deniyor ama onun da icinde bulunan E215, E217 ve E219 katki maddelerinin bebeklere verilmesi uygun degil.
paylasayim dedim

hante bi çay tabağına sağıyorum elimle sütümü içine poşetin 1\3ünü karıştırıp çay kaşığıyla veriyorum

grip olmus
bıde kardesının bılgısayarları tamır edıyor kafede
gelmedı daha
gelıncede yorgundur işten geldı bıde ora ugrasıyor
yatar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…