Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genel olacam cnm...şimdiden tırsmaya başladım aslında.mafoldumben...
ama çoooook mutluyum artık kesinleşti diye...
aslında bebişim dönmüş ama kordondan ve bendeki idrar yolu enfeksiyondan dolayı mecbur sezaryan....
genel olacam cnm...şimdiden tırsmaya başladım aslında.mafoldumben...
ama çoooook mutluyum artık kesinleşti diye...
aslında bebişim dönmüş ama kordondan ve bendeki idrar yolu enfeksiyondan dolayı mecbur sezaryan....
selamlar herkese doğum yapalnar artmış
yapmayanlarda son hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım
KIZLAR
lütfen silikon ve elyafı bebiğin yakınından bile geçirmeyin heleki yastık yorgan yada döşek gibi bebeğin uyurken direkt temas ettiği eşyalarda
hem çok zararlı hemde acayip terletiyo
yazın pamuk kışın yünden vazgeçmeyi o uyku setleri hep elyaf dolgu bunlardan bebeklerinizi koruyun
yaptığı etkiyi yaşayarak öğrendim ve çok vicdan azabı duydum
oğlum bu yastıklar yüzünden kanter içinde uyanıyordu bende anlayamıyordum neden bu kadar çok terliyo anlamam biraz geç oldu
ben alt açma minderini bile yünden doldurttum
SİZEDE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
hamdolsun iyiyim cnm,sen nasılsın?hoş geldin hemşerim nasılsın yeni anne bebiş nasıl
hoş bulduk canım nasılsın
selamlar herkese doğum yapalnar artmış
yapmayanlarda son hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım
hastane cantamı hazırladımda az once kaç tane bebek bezı koymak lazım bılemedım ya?
slm kızlar biz geldik nasılsınız..mehlikasu ben aldım park yataga uyku setiş iyikide almışım iyi oldu.korumanın bana dönük olan kısmını çıkartırım dogunca.digerleri kalır rahat rahatta görürüm ogluşumu diye düşünüyorum.
hastane cantamı hazırladımda az once kaç tane bebek bezı koymak lazım bılemedım ya?
canım marka olarak ne aldın uyku setini ben bulamadım korumalı olanlardan..
ayvalık canım ben 2 tane hemşireye verilecek çantaya koydum kendı çantamada 15 tane koydum..
h.g rüzgar bebişin nasıl?sen nasılsın agrı sızı varmı
hamdolsun iyiyim cnm,sen nasılsın?
mikilin nasıl,bugün de geç kalkıp mikisini uzatmamışsındır umarımkaydirigubbakcemile3
ana bugün taze anneler bizi ziyaret ediyorlar,
biz hala gün sayıyoruz![]()
geçmiş olsun cnm,meraba kızlar nasılsınız cumartesi izne çıktım tam evde keyif yapıcam diyodum ki 20 lik dişim azdı çok hasta yaptı beni o gün bugün yatıyorum anca kafamı kaldırdım geçmişi okuyamadım ama ne var ne yok bilmiyorum umarım herkes iyidir bu gün kontrolüm var gitmişken bi serum taktırıcam inşallah kendime gelirim kafamçokkarıştı
hadi bakalım güzel haberlerle gel..kızlar yarım saate kadar evden çıkıyorum dr a gidicem
bu gün bebeğim daha az oynuyo
hakkımızda hayırlısı
gelince yazarım tekrar
iyiyim kızlar sağolun kızım uyududa biraz ev topaldım birazda buraya bakiyim dedim giriyorum okuyorum arada çıkıyorum bu sefer laf atmaya fırsat verdi
ben yiyiim çok şükür çok çabuk toparladım ağrım sızım hiçbişeyim olmadı darısı sizlere inşallah
canım marka olarak ne aldın uyku setini ben bulamadım korumalı olanlardan..
göltekin mi gültekinmi ne.bilmiyorum heryerde olurmu ama
ayvalık canım ben 2 tane hemşireye verilecek çantaya koydum kendı çantamada 15 tane koydum..