2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oferta canım benim seni çok sevdim ben ya...Yazdıklarını okuyunca kendimi sana çok yakın hissettim..Özellikle kaynana ve doğalgaz olayında hem fikirirz..Düşüncelerimiz tamamen aynı...Bu arada bakıyorum da kalbur üstü arkadaşlar ya doğurdu yada geceleri burada fazla olmuyor..Şu saate olanlar hemen hemen hepsi benim gibi mütevazi yaşayan kesim insanları..herkez doğalgaz ve doğum ücretleri düşünüyor...Bide dikkatimi çeken diğer olay 35 ve 36. haftalarınıdaki anne adayları çoğunlukta sanki...

arkadaşlar sayımız
gitgide azalıyo
bir ay sonra yeni bi topic açılabilir
ocak bebekleri gibi

o zaman yine bu grup bi araya gelebilir

Oferta canım benim seni çok sevdim ben ya...Yazdıklarını okuyunca kendimi sana çok yakın hissettim..Özellikle kaynana ve doğalgaz olayında hem fikirirz..Düşüncelerimiz tamamen aynı...Bu arada bakıyorum da kalbur üstü arkadaşlar ya doğurdu yada geceleri burada fazla olmuyor..Şu saate olanlar hemen hemen hepsi benim gibi mütevazi yaşayan kesim insanları..herkez doğalgaz ve doğum ücretleri düşünüyor...Bide dikkatimi çeken diğer olay 35 ve 36. haftalarınıdaki anne adayları çoğunlukta sanki...

canım sen nezamandan beri bu topiktesin

Canım başından beri buradayım ama ben genellikle geceleri giriyorum..Yani Yoğun olmadığı zamanda..Diğer çalışan anneler iş yerlerinden girdiği zamanlarda pek katılmıyordum muhabbetlere..Çünkü yetişmek mümkün olmuyor..Şimde herkez evde.Ve evde Neti olanlar yazıyor..Sakinleşmesi aslında benim hoşuma gitti..

Gece girmeninde bu yani kötü işte... Hadi az kişi olsun , tenha olsunda 2 muhabbet edelim diyorum.Ama malesef..:( bu kezde kimse kalmamış oluyo...Neyse...Allah tüm annelerine ve karnındaki bebişlerine rahatlık versin...Bende biraz tv izleyim olmazsa...

Pringles seninle konusmak firsati olmadi hic simdiye kadar

Finlandiyanin neresindensin sizin orda da sabah olmuyor mu, ya da aksam olmuyor mu?

Pringles seninle konusmak firsati olmadi hic simdiye kadar

Finlandiyanin neresindensin sizin orda da sabah olmuyor mu, ya da aksam olmuyor mu?

finladiyanin ilcesii canim yok oluyo tabiki sabahta kisin hava erken karariyo yazinsa hava cok karamiyo yani aksam uzeri gibi oluyo gece sen neredensin

suan burda saat 2.30 yani turkiye ile ayni saat diliminde

Hadi ya,

Ben Viyanadayim, burda saat 1.30

Arkadasim bir süre Finlandiyada kaldi bunalima giricektim nerdeyse yazin hep aydinlik kisin hep karanlik, yazin aksam olunca hala aydinlik oluyor perdeleri kapatip uyumaya calisiyoruz diyordu.

Ama Turistik olarak yazin cok güzel bir yer oluyormus, yazin tadini cikakrirsin sen de yerimseniben

Back
X