2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese.H1n1 aşımızı olduk geldik.Lohusalıkta da risk altındaymışız,doktorum yaptırabilirsin dedi.Kendimden çok bebeğimi korumak adına oldum aşıyı.Aşı için gelen bayağı hamiş vardı.Gebelerde aşılanma daha yüksek dedi.

Listeyi kim güncelliyordu ki?Doğum yapanlar yapmayanlar belli olurdu düzenlense iyi olur aslında.

Gunaydinnnn kizlarrrrr acliktn oluyoruz ama tembellikten haZırlamaya eriniyorum iyice tembellestik ben ya

Ben de kahvalti hazirlamya üsendim simdi, dünkü misafirler acma getirmisti onu isittim kötü oldu ama hic yoktan iyidir diye cayla onu yiyorum Annem gelseydi de bana kahvalti hazirlasaydi

:gitme:

poseıdon nasılsın canımcım

Ayni iste, acliktan midem bulaniyordu biseyler yemeye calisiyorum.

sen ne yaptin gece yoktun yine,

Misafirlige mi gittiniz nasil gecti?

biz dün misafirleri eve biraktik yürümedim bile ama soguktan karnimin alt kismi agridi

iyice yatalak oldum evde:sinifsinif:

slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s

Kizlar ya millet sirf göbegimi görmeye geliyor misafirlige :kedi:

Telefonda göbegini merak ettik göbek bakbaya geliyoruz diyorlar ya kaydirigubbakcemile3

ewvt günlerimiz aynıymış şimdi gördüm.dr a en son gittiğimde ocak 5-6 gibi alırız dedi.4 ünde son kez gideceğim .o zaman bana kesin tarih verecek.sen normal mi yapacaksın doğumunu ?bebeğinin gelişimi nasıl?ben de yürümekte merdiven çıkmakta zorlanıyorum.37.haftada izne ayrılacağım kısmetse...bebeğinin kilosu filan nasıl?fazla iri değilse normal yaparsın heralde.topikte bir tek hoya normal doğum yaptı her ne hikmetse...

ben dr. yeni değiştirdim eski dr.um banada 5 ocak gibi demişti sezeryan ama şimdiki dr. 38.haftada konuşucaz doğumu dedi. benim placenta ve kordon sorunu var boynunda kordon bu nedenle sezeryan mecburen demişti eskisi bakalım bu ne yapacak.... seninde bu cuma izine ayrılman gerekiyor benim gibi... gelişimi normal çıkıyor geçen perşembe günü gittim 2,600 lerde idi... evet benimde dikkatimi çekti bir tek sanırım hoya nın nişanı geldi diğer arkadaşların suyu gelmişti herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s

Özel mesajlara gir,

sol tarafta ortada Avatar resmini degistir yaziyor ordan uygun büyüklükteki bir resmi yükleyebilirsin.

bakıyorum da en küçük benim kıslar 33+3...
siz bayaaaa yaklaşmışınız ahhh allahım en son ben doğurcam heralde bu durumda son dönemde yamiz kalarım burda:gitme:

Back
X