Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm komsunun dugunu
mecburen gıttık
bende sevmem oyle bangır bangır
bıraz oturduk
takıyı taktık
hemen cıktık
muzıge pek maruz kalmadımm
yemege yetişecektık cunkuuuu
hula cnmm
cagıracak bır yakınım yokk
sorunda oo
temızlıkcı tutacak durum da yook
yavas yavas
kendumu yormadan yapmak zorundayımm
günaydın kızlar biz geldik dr taydık herşey yolunda maşallah bebeyime sezeryan olucaz çünkü ters duruyomuş düzelmesi bi mucizeymiş
yorma yorma kendi yaf ,madem mecbursun hafta sonu filan eşin de yardım etsin birlikte yapın.hergün bi oda yeter.dikkat et canım.a.s.cnm komsunun dugunu
mecburen gıttık
bende sevmem oyle bangır bangır
bıraz oturduk
takıyı taktık
hemen cıktık
muzıge pek maruz kalmadımm
yemege yetişecektık cunkuuuu
hula cnmm
cagıracak bır yakınım yokk
sorunda oo
temızlıkcı tutacak durum da yook
yavas yavas
kendumu yormadan yapmak zorundayımm
herkese günaydın biz geldik oğlumla herkes iyidir umarım
herkese günaydın biz geldik oğlumla herkes iyidir umarım
günaydın sanada oğluşadazemuszemusherkese günaydın biz geldik oğlumla herkes iyidir umarım
hosgeldın rabıaa
Hosgeldin,
Herkes iyi gibi simdilik,
Benim midem bulaniyor, son haftalarinda bulanti sikayeti fazla yok galiba bu topik cemaatinde.
Yukarda solda kücük Rabiaberil, özel mesaj yaziyor. oraya tikla
sonra sol tarafta Kontrol Paneliniz yaziyor onun altinda ayarlar ve özellikler kisminda Avatarini degistir yaziyor.
eger yükledigin resim büyük digilse problem cimiycaktir
gunaydın guzel anneler
ve mınık bebişlerıııııııııııııııı
Günaydin,
bu sefer erken kalkiyim dedim
Günaydın herkese.H1n1 aşımızı olduk geldik.Lohusalıkta da risk altındaymışız,doktorum yaptırabilirsin dedi.Kendimden çok bebeğimi korumak adına oldum aşıyı.Aşı için gelen bayağı hamiş vardı.Gebelerde aşılanma daha yüksek dedi.
Listeyi kim güncelliyordu ki?Doğum yapanlar yapmayanlar belli olurdu düzenlense iyi olur aslında.
günaydııııınzemuszemus
slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s
Doğru diyosun şimdi yiyoruz bebisin nasıl?
Kızzlaaar....Bebek şekeri düşündünüz mü?...Hediyelik...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Hosgeldin,
Herkes iyi gibi simdilik,
Benim midem bulaniyor, son haftalarinda bulanti sikayeti fazla yok galiba bu topik cemaatinde.
aman ...Dikkat et canım...Üşütmüş olmayasın....lmaz:
lmaz:
canım geçmiş olsun kendine dikkat et dr gitme olanağın varmı varsa git bi bence ishalinde varmı üşütme kendini ıhlamur iç sıcak bişeyler iç canım yoğurt ye