2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar iyi dilekleriniz için allahım bebeyim sağ sağlim doğsunda gerisi önemli deyil kızlar

rabia hoş geldin canım ben 35 haftalığım ben her konturole gittiğimde hep tersti hiç düzelmedi bundan sonrada düzelmez dedi dr

dr umuzu değiştirdik şimdiki dr umuz çok iyi çok ilgileniyo bi sorun çıkınca hemen beni arayın dedi çok ilgilendi çok memnun kaldım doğumuda bu dr yaptırıcak

evet benimde aynı.hiç düzelmedi.her gitttiğimde aynı başı yukarıda pozisyonda.ben bu doktora 7 aylıkken geçtim şimdi benimkide çok iyi.bakalım bizimde dönmesi çok zor diyor.bakalım bu perşembe 38 haftalık olcak.eğer dönmezse sezeryan için gün vercekmiş.ama yinede kontrol edicek eğer son ana kadar dönerse normal doğum olcak.

evet benimde aynı.hiç düzelmedi.her gitttiğimde aynı başı yukarıda pozisyonda.ben bu doktora 7 aylıkken geçtim şimdi benimkide çok iyi.bakalım bizimde dönmesi çok zor diyor.bakalım bu perşembe 38 haftalık olcak.eğer dönmezse sezeryan için gün vercekmiş.ama yinede kontrol edicek eğer son ana kadar dönerse normal doğum olcak.

Hoşgeldin Rabiacım...Hakkında hayırlısı olsun....Sağlıklı olsun da ....zemuszemuszemuszemus

Allah razi olsun, daha hasta digilim, ama bogazimda biseyler hissediyorum :sinifsinif:

ayy biz genetik olarak soguga alisik digiliz galiba burdakiler bu sogukta göbekli acik geziyorlar hic aklim almiyor bunlar nasil hasta olmuyor :1shok:

Aman...İyi giyin o zaman...Ordakileri ne yapcan sennn....:olmaz:...Göbüşünü de bebişini de sıcak tut,hasta etme....:emir_bebek:...

esra hosgeldın

oglusun nasıl adı ne olacak

günaydıınn...Hoşgeldiniz....:ecrin_bebek::emir_bebek:...

Hosgeldin,

Herkes iyi gibi simdilik,

Benim midem bulaniyor, son haftalarinda bulanti sikayeti fazla yok galiba bu topik cemaatinde.

günaydın sanada oğluşadazemuszemus

hoşbulduk kızlar
aşkitom oğlumun adı demir olacak kısmetse siz karar verdiniz mi isimlere

kızlar ara ara rahmıme sankı ıgne batar gıbı oluyor benım

dogumum yaklastı ondan mı oluyor acaba

canım cok yanıyor o zaman

sızede oluyor mu?

Hoşgeldin Rabiacım...Hakkında hayırlısı olsun....Sağlıklı olsun da ....zemuszemuszemuszemus

teşekkür ederim.evet hemizin hakkında hayırlısı olsun.sağlıklı sıhhatli birşekilde alalımda kucağımıza normal sezeryan farketmez ne yapalım.kucağımıza alınca bütün acıları unuttururlar dimi anne olanlar?

sızede oluyor mu?

Bende de oluyordu ...Magnezyum toz içtim bir ay boyunca ..Biraz rahatladım sanki...Ama yine de ara sıra oluyor...Artık son demlerimiz...NOrmal olduğunu düşünüyorum...:CüvCüv::CüvCüv:

magnezyum verdı drum

aldımda
ama mıdemı bulandırdı kustum
daha da ıcmeyı denemedımm

doktorum bol yogur peynır ye dedı

günaydın kızlar biz geldik dr taydık herşey yolunda maşallah bebeyime sezeryan olucaz çünkü ters duruyomuş düzelmesi bi mucizeymiş
günaydın canım
hepimiin hakkında hayırlısı olsun
herşey olabilir dönebilirdesüprizzzzz

sızede oluyor mu?

canım arada banada oluyo
ayy artık telaş yapar olduk öyle değilmi kafamçokkarıştı

RABİABERİL hoşgeldin canım

herkese günaydın kızlar

sızede oluyor mu?

ay canım seninle benim aynı günümüz galiba?evet bana da oluyor.hatta 3 gün önce akıntıyla kan geldi benden.doktordan yeni gelmiştim bide.korktum hemen doktoru aradım.korkma rahim açılmaya başlamıştır dedi.bir sorun yok dedi.o gün hep geldi.az az.şimdi düzeldi.normal oldu.

sdsmt gunlerımız aynı

nese senlede 1 gun var
oyuzden yaklastıkca batmalar artıyor sanırım

ay canım seninle benim aynı günümüz galiba?evet bana da oluyor.hatta 3 gün önce akıntıyla kan geldi benden.doktordan yeni gelmiştim bide.korktum hemen doktoru aradım.korkma rahim açılmaya başlamıştır dedi.bir sorun yok dedi.o gün hep geldi.az az.şimdi düzeldi.normal oldu.

Nisan olmasin o kan :1shok:

Back
X