• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

casmınım
o kara turpu sen kendınede yap hadı baekm

yafrum var evde biz normaldede şifa niyetine yaparız arada bir ama o genelde dinmeyen öksürük için iyi derler bende şiddetli bişey yok sinüzit tedavisi olamadım bu sene her sene ekim ayı gibi olurum o azdı galiba.....hafif boğaz yanmam var...baş ağrımla birlikte...açıkçası öyle karışımsal şeyleri hamileyken kullanmaktan korkuyorum gı ters teper diye=):roflol:yoksa bende ne tarifler var.....delikafadulden

aşkito eşim rizeli ben degilim canım...
feyza ile konulşuyorum kızı çok uykucuymuş uyandırmak için gıdıklıyorlamış burnunu sıkıyolarmış uynamıyomuş ne güldüm:))

dün eve gidiyodum yolda dangalağın biri vardı arkamda sivri burun sivri topuk çizmeleri çekmiş kendini ne sanıyosa konuşuyo yanındakiyle diyoki ben bu yaşımda doğurupta televizyon karşısında çocuk bakıpta kendimi körertemem gezip tozmam gerekiyo diye dönüp arkamı saçını başını yolucaktımda halime baktım yürümeye halim yok kızı nasıl dövücen dedim kendime söylene söylene eve gittim

canım benim böbrek problemim var ya onunla alakalı iyi bile dayandın dedi jale hanım. şimdi ilaçlarla tutuyoruz. ama sana biraz anlatayım jimeri. tahmin ettiğinin çok üstünde ilgi alaka var. sabaha kadar 1 saat ara ile tansiyon, ateş, ilaç, temizlik sürekli hiç durmadı. ve herkes acayip güler yüzlü. c.tesi gecesi yattım ve ertesi gün oazar malum jale hanım çalışmıyor pazar günleri. benim ağrımda geçmişti pazar günü ama yinede geldi kontrole ilgi on numara. odalar süper sıcacık, refekatçı için de geniş koltuk yastık yorgan herşey var. çok ama çok rahat ettik kısacası daha öncede özel hastanede bulundum ama bizimki 5 yıldızlı otel konforunda için rahat olsun.

canım bende muayeneye gittigimde odaları gezdık yenidoğanı gezdım bende çok begendim ama bizi düşündüren ücret konusu işte 1500-2000 demişlerdi ona tamam dedik ama şimdi ocak fiyatlarını bekliyoruz bakalım ne olacak yoksa ben jale hn yapsın doğumumu istiyorum. hayırlısı canım ya bakalım rabbim ne nasip edecek..

ayyy cnm benımmm
masallah feyzaenın kızına
sureklı aglamasındansa uyuması daha ıyı
bızde o gunlerı gorecekmıyız yaff

korkma kız korkulcak bişi demedimki. benimki gibi bişeyin olsa anlarsın demek istedim. baya baya şiddetli bi ağrıydı ne yatabildim ne oturabildim ne yürüyebildim öle kitlendim kaldım anlarsın yani farklı bir ağrı olduğunu gaz sancısının çok ama çok üstünde bi ağrı

ne biliim bende bi erken doğum tehtidi atlattım 26. haftada ondan korkuyorum. neyse yinede ben biras yatiim dinleniiim dimi .hadi size ii muhabbetler.opuyorumnanaktan

canım bende muayeneye gittigimde odaları gezdık yenidoğanı gezdım bende çok begendim ama bizi düşündüren ücret konusu işte 1500-2000 demişlerdi ona tamam dedik ama şimdi ocak fiyatlarını bekliyoruz bakalım ne olacak yoksa ben jale hn yapsın doğumumu istiyorum. hayırlısı canım ya bakalım rabbim ne nasip edecek..

otur konuş baştan bu fiyata anlaşmıştık ocak ayında gelen zam bizi etkilemiyor demi diye. son ana bırakma doktor ve hastane seçimini sonra iki ayağınız bi pabuca girer. bir an önce kafanı rahatlatırsın en azından.

ecrin

aynı modelden Allah bizede nasip etsin

hako

rabbim onlara annelik duygusunu nasip etmemiş
boşveeeer
ne kaçırdıklarının farkında bile değiller

ben oğullarıma baktıkça sanki içimde bişi eriyo

aman boşver hako..ne takıyosun milleti gerçi bende hep gezip tozcam sonra bebek diyordum 2sene gezdim sonra bebek karar verdik:)

dün eve gidiyodum yolda dangalağın biri vardı arkamda sivri burun sivri topuk çizmeleri çekmiş kendini ne sanıyosa konuşuyo yanındakiyle diyoki ben bu yaşımda doğurupta televizyon karşısında çocuk bakıpta kendimi körertemem gezip tozmam gerekiyo diye dönüp arkamı saçını başını yolucaktımda halime baktım yürümeye halim yok kızı nasıl dövücen dedim kendime söylene söylene eve gittim

allah bilir cahilin tekidir vardır böyle cahil olup kendini iki paçavrayla sosyete göstermeye çalışan salaklar iki dakika oturup konuşsan konuşmayı bilmezle..zaten asil akıllı eğitimli biri bunu söylemez.. sende ona dönüpte bu bir nimet allah herkese nasip etmez deseydin canım..

Canım yaaa yerim ben o güzeller güzeli kızı,annesi de iyi yiyordu demekki melisacık juliye çekti kaydirigubbakcemile3 Ayyy heyecan yaptım şimdi ben de istiyorummmmdelikafadulden
harbiden demi çok tatlılar ya
bende heyecan yaptım bende hihoyyyt

merhaba kızlar
acıların kadını olarak bende yine iyi haberler yok
iki oğlumda hastalandı
büyüğümü okula yollamadım annem dr a götürdü
hafif burnu akıyo ama çok öksürüyo
küçüğümünde burnu şelale misali hiç durmuyo

çok moralim bozuldu hem doğum yapıcam hemde çocuklar hasta annem hangi birimize yetişecek
oofff
canım yaa üzülme Allah büyük
Allah acil şifalar versin çok geçmişler olsun

smhsmh cnm
kısmetse bızımde oglumuz olacak
ÖMER KOYACAGIZ

ayyy julı nın ıyı olmasına cok sevındım
darısı basımıza
vaktıyle gelsınler ınsallahh
ne güzel isim Ömer
:nazar:
ayy ne güzel maşallah darısı başımıza semiham senle bi gün arayla doğum yapıcaz kısmetse
ayy inşallah tatlım yaa inşallah
ozamana kadar erken gelmek istemezler değilmi
hadi Allah yardımcımız olsun senin kız benim oğlandan 1 gün büyük olacak heeopuyorumnanaktan
ayyy canım ne güzel yaaa. sende slm söyle bizden msj gönderirsen
tamam canım
çattıra battıra doguracaz casmınım
başka caresı vasa sen süleee

he he çok güzelsin

aynen takma hakooo

salak seyyyy
ecrın bende 2 seneden sonra yapım dedım
yeter ıyı gezdık dedım

ecrınım
trabzon maçkalı cnm

sıde ıkınızde rızelısınız sanırım degılmı

aşkitom anacım benim babam trakyalı selanik göçmeni aslen oralıyım ama annem trabzonlu ordan şeyediyom yani ucundan köşesinde..ama inanmıyacaksın ne annem ne tayzemler hiçbiri şiveli konuşmaz hatta hiçbiri hamsi bile pişirmez nasıl trabzonlular bilmem=)=)

casmınım
hebicikten akraba çıktık
bende bulgaristan macırıyım beaaaaa

benim de anne tarafım maçkalı..orada büyümemişler ama akrabalar var tabi..
eşim de bulgaristan doğumlu..77 de gelmişler buraya.. :dance:

Back
X