• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Offff kafayı yicem şu epidural sezeryanı araştırmaktan delikafadulden Deminden beri bakıyorum çoğu kişi memnun ama benim etrafımdaki kimse bana bu konuda destek vermiyor....

kafayı yicek bişey yok canım en mantıklısı bence ben de bu gidişle epidural anestezi istiyorum çünkü bebeyimi ilk ben görmek koklamak istiyorum. bide geçen gün eşimle konuştum dedimki bebek doğumhaneden çıkınca hemen peşine git ve konturol et ne yapılıyo diyo

genel oldum perşembe gecesi suyum geldi gittk doktora ne açılma vardı ne sancı hemen sezeryna alcaktılar ama geç yemek yedğim için sabaha kadr nst beklettiler sabah sezerya ile dünyaya geldi .3050 gr 49 cm çok tatlı meleğim .darısı sizlre hayırlı doğumlar

eşin çok doğru söylemiş
ben geçen yaz
iki çocukla bide karnımda
ankara istanbul antalya nevşehir gezdim tatil yaptım hiçte zorlanmadım

bu yaz içinde eşim plan yapıyo ama ben pek oralı olmuyorum bakalım

ayhhh benim gibi gezente biri daha çıktı=)Şenizbizde bu yaz iki kere ayvalığa gittik geldik yetmedi bayramdada 4 gün gölyaka bolu abant hatta dağlara çıktık şelaleri filan gezdik karnımdaki artı yanımdaki olduğu halde..üstelik 5 sene çocuk yapmadık gezelim tozalım hayatımızı yaşayalım diye yinede geziyoz be insan gezmeyi seviyosa çocuk filan engel oalark görmüyor o zaman.....ama benimde 2. sonra gezmeyi pek gözüm yemiyor.....bakalım eğer bu kızımda uyumlu sağlıklı olursa rabbim sağlık versin...gezmeye devam çocuğun uyumuda önemli.....kaydirigubbakcemile

casmınım karslan bı alakam yok
anne baba bulgarıstan benım bende
esımın trabzon macka ana babası
kendı de gebze dogumlu
ole yanııı

aelam kızlar naber nasılsınız ay dün gece sabah 7ye kadar uyuyamadım gene 7den 10 kadarne uyuduysam onlayım yani yazık bana:( neyseki bugün halıalrım geldi adamlara serdirdim ay mis gibi olmuşlar acık moralim düzeldi acıkta size bakım dedim sorada1 kaç saat uyuyım ne programlı kadınım ama zemuszemus

yafrum doktor sana sezeryan mı dedi ....nasıl destek istiyon bacum aç konuyu ben desteklerim seni 2. sezeryanını olacak olan bir anne olarakkk:1hug:

Bebeğim haftaya da dönmezse büyük ihtimal sezeryan olacak. ben de bebeğimin doğduğu anı görmek isityorum. Ama drum pek yanaşmıyor epidural sezeryana,çünkü ben dediğimde genel anestezide de hemen uyanıyorsun dedi. Ben de şimdi epiduralle sezeryan olanları araştırıyorum ne gibi sorunlar yaşamışlar diye... Eşim de yanaşmıyor pek tek başıma kaldım anlayacağın...

:nazar:

ayy inşallah tatlım yaa inşallah
ozamana kadar erken gelmek istemezler değilmi
hadi Allah yardımcımız olsun senin kız benim oğlandan 1 gün büyük olacak heeopuyorumnanaktan

valla mümkünse istemesinler cnm yaa benimki bazen öle sancı ve baskı yapıyoki aşığıya doğru çıkıcak sanıyorum ordan çıkmıcaksın inme aşağılara diyorum ama dinlemiyo beni sırnaşık şey

genel oldum perşembe gecesi suyum geldi gittk doktora ne açılma vardı ne sancı hemen sezeryna alcaktılar ama geç yemek yedğim için sabaha kadr nst beklettiler sabah sezerya ile dünyaya geldi .3050 gr 49 cm çok tatlı meleğim .darısı sizlre hayırlı doğumlar
tebriklerrr,analı babalı büyür inşallah..hani nerede resimm,nerdee nerde :dance:

feyzae canım allah analı babalı büyütsün suyun nasıl geldi çokmu oluyo azmı çok merak ediyorum bunu bebeyin iyi dimi annesi seni üzmüyo dimi

Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin canım.:nazar:

valla mümkünse istemesinler cnm yaa benimki bazen öle sancı ve baskı yapıyoki aşığıya doğru çıkıcak sanıyorum ordan çıkmıcaksın inme aşağılara diyorum ama dinlemiyo beni sırnaşık şey

Bizde de tam tersi canım,oğluşum ben çıkmak istemiyorum dercesine kafasını sağ göğsümün altından çıkaracak gibi gerindikçe geriniyor...kaydirigubbakcemile3

hadi geçmiş olsun gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün. maşallah bu arada bebişinede. :nazar:

Back
X