ya kızlar bana patlıcanla yapabilecegim bi yemek söyleyin karnıyarık dışında..
kürdan kebabı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bana patlıcanla yapabilecegim bi yemek söyleyin karnıyarık dışında..
dimple diğer ikisini nasıl yaptın sen..
özgecim anestezi uzmanı çok önemli çünkü herşey onun elinde işinin ehlimi diye bi araştır canım
Çok teşekkür ederim paylaşımın için.a.s. Sabahtan beri onlarca mesaj okudum çoğunun yorumu seninkisiyle aynı. Arada birkaç tane var ama herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir durum da yok. Bakalım cumartesi kesin kararımızı vericez inşallah. Anestezi uzmanıyla da konuşmayı düşünüyorum gittiğimde. Belki onunla konuşmak etkili olur...
Canım anestezi uzmanının ismini bilmiyorum. Hastanenein web sayfasında da yazmıyor,arayıp sorsam mı acabaCADIARZU
özgecim bak aslında işin birde ruhi durumu var şimdi bu ameliyat için bence insanın karakter yapısıda önemli yani pipirikli huylu ne biliyim heyecanlı bir yapın varsa tavsiye etmem son derece rahat girdim ameliyata şaşkın çıktım allah allah ya diyip durdum beni kastiler ve hiç bir şey hissetmedim teyzem 43 yaşında anne oldu oda öyle oldu o acayip korkmuş mesela hala etkisinde anlatır olayı 5 sene geçtiği halde...ben sadece şaşırdım ilginç bir deneyimdi...doktorla konuşmak o esnada filan...kendini en iyi sen tanırsın....kaldıramam çok heyecan yaparım diyosan bence genel düşün...herkesin yorumu farklı olucaktır çokta herkesede sorma bence ya birinde bayılsın birinde ayıksın doktoruna sor yeter bence....biz ne anlarız sonuçta bilgimiz bir yere kadar onlar bu işin okulunu okumuş dimi.=):1hug:
merhaba kızlar,
doğuranları tebrik ediyorum...ben de bugün dr. a gittim, çatala oturmak diyorsunuz ya ona oturdum,hem vajinal ultrason hem de çatı muayenesi yaptı dr. gayet iyi açıklık yok ama sanki yumuşama var, kafasına dokundum dedi,nst ye girdim ilk defa...kısaca herşey yolunda görünüyor..
kızlar doğumhanede çalışan biri olarak kesinlikle geneli tavsiye etmiyorum spianl ayada epidural olamnıza bi engel yoksa bunu tercih edin çok hetcanlanırsanız zaten size dormicumm yapıolar oda yatıştırmazsa bi on dakika uyutuyolar
merhaba kızlar,
doğuranları tebrik ediyorum...ben de bugün dr. a gittim, çatala oturmak diyorsunuz ya ona oturdum,hem vajinal ultrason hem de çatı muayenesi yaptı dr. gayet iyi açıklık yok ama sanki yumuşama var, kafasına dokundum dedi,nst ye girdim ilk defa...kısaca herşey yolunda görünüyor..
kızlar doğumhanede çalışan biri olarak kesinlikle geneli tavsiye etmiyorum spianl ayada epidural olamnıza bi engel yoksa bunu tercih edin çok hetcanlanırsanız zaten size dormicumm yapıolar oda yatıştırmazsa bi on dakika uyutuyolar