• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim anestezi uzmanı çok önemli çünkü herşey onun elinde işinin ehlimi diye bi araştır canım

hako

benim dr umda eşime hep diyo
size büyük görev düşüyo
gamzeye çok desdek olmalısın
eve yardımcı almalısın falan (dr um bayan bana çok acıyo)

fayasını gördüm
annem gelmeden önce çamaşırları makinaya atıyodu asıyodu ütüleri o yapıyodu
tabi surat biraz asıldığı oluyodu

:jeyyar: benimde bi kolumda tansiyon aleti diğerinde kumanda

Çok teşekkür ederim paylaşımın için.a.s. Sabahtan beri onlarca mesaj okudum çoğunun yorumu seninkisiyle aynı. Arada birkaç tane var ama herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir durum da yok. Bakalım cumartesi kesin kararımızı vericez inşallah. Anestezi uzmanıyla da konuşmayı düşünüyorum gittiğimde. Belki onunla konuşmak etkili olur...

özgecim bak aslında işin birde ruhi durumu var şimdi bu ameliyat için bence insanın karakter yapısıda önemli yani pipirikli huylu ne biliyim heyecanlı bir yapın varsa tavsiye etmem son derece rahat girdim ameliyata şaşkın çıktım allah allah ya diyip durdum beni kastiler ve hiç bir şey hissetmedim teyzem 43 yaşında anne oldu oda öyle oldu o acayip korkmuş mesela hala etkisinde anlatır olayı 5 sene geçtiği halde...ben sadece şaşırdım ilginç bir deneyimdi...doktorla konuşmak o esnada filan...kendini en iyi sen tanırsın....kaldıramam çok heyecan yaparım diyosan bence genel düşün...herkesin yorumu farklı olucaktır çokta herkesede sorma bence ya birinde bayılsın birinde ayıksın doktoruna sor yeter bence....biz ne anlarız sonuçta bilgimiz bir yere kadar onlar bu işin okulunu okumuş dimi.=):1hug:

bnde hep ne zamn yazcam buraya yorum diye beklerdim şükür allah nasip etti .darsı sizlere

Canım anestezi uzmanının ismini bilmiyorum. Hastanenein web sayfasında da yazmıyor,arayıp sorsam mı acabaCADIARZU

ara sor dicemde dr unla konuşman daha iyi olur canım o kimi tavsiye ediyo ondan sonra anestezi uzmanınla görüşürsün çünkü seni rahatlatmak amaçlı sana nasıl olucanı anlatması gerekiyo

merhaba kızlar,
doğuranları tebrik ediyorum...ben de bugün dr. a gittim, çatala oturmak diyorsunuz ya ona oturdum,hem vajinal ultrason hem de çatı muayenesi yaptı dr. gayet iyi açıklık yok ama sanki yumuşama var, kafasına dokundum dedi,nst ye girdim ilk defa...kısaca herşey yolunda görünüyor..

özgecim bak aslında işin birde ruhi durumu var şimdi bu ameliyat için bence insanın karakter yapısıda önemli yani pipirikli huylu ne biliyim heyecanlı bir yapın varsa tavsiye etmem son derece rahat girdim ameliyata şaşkın çıktım allah allah ya diyip durdum beni kastiler ve hiç bir şey hissetmedim teyzem 43 yaşında anne oldu oda öyle oldu o acayip korkmuş mesela hala etkisinde anlatır olayı 5 sene geçtiği halde...ben sadece şaşırdım ilginç bir deneyimdi...doktorla konuşmak o esnada filan...kendini en iyi sen tanırsın....kaldıramam çok heyecan yaparım diyosan bence genel düşün...herkesin yorumu farklı olucaktır çokta herkesede sorma bence ya birinde bayılsın birinde ayıksın doktoruna sor yeter bence....biz ne anlarız sonuçta bilgimiz bir yere kadar onlar bu işin okulunu okumuş dimi.=):1hug:

Sağol canım. Tekrar konuşalım bakalım drumuzla :)))

kızlar doğumhanede çalışan biri olarak kesinlikle geneli tavsiye etmiyorum spianl ayada epidural olamnıza bi engel yoksa bunu tercih edin çok hetcanlanırsanız zaten size dormicumm yapıolar oda yatıştırmazsa bi on dakika uyutuyolar

merhaba kızlar,
doğuranları tebrik ediyorum...ben de bugün dr. a gittim, çatala oturmak diyorsunuz ya ona oturdum,hem vajinal ultrason hem de çatı muayenesi yaptı dr. gayet iyi açıklık yok ama sanki yumuşama var, kafasına dokundum dedi,nst ye girdim ilk defa...kısaca herşey yolunda görünüyor..

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Kafasına mı dokunmuş delikafadulden Bu gidişle bizim dr da haftaya benimkinin ayaklarına dokunur herhalde kaydirigubbakcemile3:roflol:

özgecim mesela ben birincide anestezi uzamanından bi şey görmedim ya....hemen sordum doktoruma 4,5 sene geçmiş sonuçta kim geliyor nasıl memnunmusunuz diye....hemen özel olarak konuştu benimle doktorum işte hiç merak etme anestezi uzamnımız çapada hala görev alan bir doktor zaten hiçbir hastane böyle bir riski göze almaz......uzmanı olmayan herhangi birini kim alır ....2,5 senedir bizimle ve çalışma arkadaşımız gözün kapalı emanet et kendini....sakın merak etme dedi ama merak ediyorum tabi uzamanda olsa hep riski vardır allahada emanetiz yani işin o kısmıda var sonuçta bunlar birer operasyon ve doktorların hepsi her operasyonda risk vardır. der....

kızlar doğumhanede çalışan biri olarak kesinlikle geneli tavsiye etmiyorum spianl ayada epidural olamnıza bi engel yoksa bunu tercih edin çok hetcanlanırsanız zaten size dormicumm yapıolar oda yatıştırmazsa bi on dakika uyutuyolar

Ohhhh ne güzel bir yorummm :))) opuyorumnanaktan

merhaba kızlar,

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına

efet aynen öyle.....katılıyorum=)

Back
X