• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben varimmm halenn 2 kisiyimm idoktor 2 hafta daha gecikebilir dedi..aman hic yorma yarin yavas yavas yaparsinnn

ooo Maasallah, erkekmiydi, türkiyede kizlara diyorlarmis ama burda erkek cocuklar gec gelir derler.

42 iye kadar yolu var canim. benimki de saglikli bir sekilde gec gelse de kova burcu olsa kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar nasılsınız..Gececiler gene toplanmış..Ne var ne yok bakalım..bi gece elemanı aramızdan ayrılmış Aşkitom 85 sensiz olmaz çabuk dön aramıza...:olmaz:

Slm kızlar nasılsınız..Gececiler gene toplanmış..Ne var ne yok bakalım..bi gece elemanı aramızdan ayrılmış Aşkitom 85 sensiz olmaz çabuk dön aramıza...:olmaz:

Ben konustum bir kac güne kadar dönermis, morali cok iyi, önemli bisey yokmus herkesin ici rajat edebilir.

Kocasiyla da problem yokmus zemuszemus

kızlar aşkitomla faceden yazışıyoruz şu an aynen yolluyorum...

aşkitom:cnm bnm

sıteye gırmekte gucluk cekıyom

2 3 gune duzeltır heralde esım

kackere gırıyorum

parolamı kabuletmıyor

ooo Maasallah, erkekmiydi, türkiyede kizlara diyorlarmis ama burda erkek cocuklar gec gelir derler.

42 iye kadar yolu var canim. benimki de saglikli bir sekilde gec gelse de kova burcu olsa kaydirigubbakcemile3

yok canim bende yurtdisiya, turkiyedede erkek cocuga gec gelir diyolar aynen bende oyle biliyomda bizimki kizz tabi ALLAH bilir:uhm:

Back
X