Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm yine bir gune dogurmadan girdimmmmm
teşekkür ederis teyzoşzemuszemussağlıkla güle güle kullan canım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Geçmişi okuyordum ben de... Bugün çok az kişi var neden acaba? Gece boyu adamakıllı uyuyamadım. Sabah kalktım şişmişim,hala ellerimde var bi şişlik. Daha kahvaltı da yapmadık,oğluş uyandı galiba kımıldanıyor...
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Geçmişi okuyordum ben de... Bugün çok az kişi var neden acaba? Gece boyu adamakıllı uyuyamadım. Sabah kalktım şişmişim,hala ellerimde var bi şişlik. Daha kahvaltı da yapmadık,oğluş uyandı galiba kımıldanıyor...
hulacım güle güle güzel günlerde kullanın çantanızı :1hug:
benimkide açlıktan bayılacak heralde azcık azcık kımıldıyor
gece bende uyuyamadım doğru düzgün..
acaba tuzumu kaçırdın şişlik oldu...
neyi bekliyonuz hatunlar....bebişleinizi açlıktan çatlatacak mısınız yahu....:ecrin_bebek:..doyurun yavrucuklarınızı...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Herhalde ben de tuzu kaçırdım. Bir de gıcık gibi öksürük tuttu,ben öksürdükçe karnım acıdı;eşimi de uyutmadım. Hep gece oluyor bu ağrılar da diyor. kaydirigubbakcemile3Sanki ben çok hevesliyim uyuyamamaya :dilcikar:[/QUOT
Onların uykuları peh bi gıymatlı olur zatiii....:bbo::bbo:
hulacım güle güle güzel günlerde kullanın çantanızı :1hug:
benimkide açlıktan bayılacak heralde azcık azcık kımıldıyor
gece bende uyuyamadım doğru düzgün..
acaba tuzumu kaçırdın şişlik oldu...
anaaaam pringles 39+6 mıakannehir
yalnız değilsin inşallah cnm
Demir hapı içtim biraz emilimi sağlansın da öyle yeyim diyorum. Birazdan hazırlarım artık,yalnız da yemek yemek hiç zevkli değilki
belkim hiç sancısız doğurursun kız nişan su filan gelir gider doğurursun. valla 10 cm açıklık olup hiç ağrısı olmaynlar var. hayırlısızemuszemusevetttt daha 2 hafta surebilirmissss kizimin kafasi rahmin agzindada ama ne sanci ne bisey tiikk yokkmafoldumben
Herhalde ben de tuzu kaçırdım. Bir de gıcık gibi öksürük tuttu,ben öksürdükçe karnım acıdı;eşimi de uyutmadım. Hep gece oluyor bu ağrılar da diyor. kaydirigubbakcemile3Sanki ben çok hevesliyim uyuyamamaya :dilcikar:
doktorum demir,folikasit,vitamin üçlüsü hapımı yedikten sonra da alabilaeceğimi söylemişti....bulantılarımın olduğu zamanlarda yani ilk 4 ayımdayken yemekten 2 saat sonra içersin demişti...
belkim hiç sancısız doğurursun kız nişan su filan gelir gider doğurursun. valla 10 cm açıklık olup hiç ağrısı olmaynlar var. hayırlısızemuszemus
doktorum demir,folikasit,vitamin üçlüsü hapımı yedikten sonra da alabilaeceğimi söylemişti....bulantılarımın olduğu zamanlarda yani ilk 4 ayımdayken yemekten 2 saat sonra içersin demişti...
amannnn tuzu azaltt ben hamileleigimin basindan 8 aya kadar cok sukur bir sikinti yasamadim ne bulanti ne baska sey ama son 1 aydir tansiyonum yukseliyo tuzu yagi azalttim ama yinede bikere yukselince inmesi zor oldu ilac verdiler tansiyon yuksek olursa bebise oksijen besin az gidiyomusss dikkat et