• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben tıyatroya gıdıyorum karnım burnumda hemıde kocam yok tek basıma dunya kadar alıntı yaptım gelınce yazarım artık kopyaladım bıryere :)))))
sımdı bu saatte tek basıma kayınvalıdemın buroya gıtcem kızımla yuh bana ne cok gezmeyı sevıyomusum..:roflol:

kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...

anam anam.. hayırlı olsun bengisumut
foto bekliyoruz..
sağlıkla büyüyün, kocaman olun inşallah...
darısı başımıza

kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...

tebr
kler canım güle güle büyüt oğlunu
sezeryan mı normal mi oldu anlayamadım spinal demişsin ama

kızlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum size bakmadan edemedim
annemle temizlik yaptık bugün kapılar camlar perdeler derken bittik ikimizde gerçi çoğunu o yaptı ben ufak tefek şeylere yardım ettim ama heryerim sızlıyo yarına salonla mutfak dolapları kaldı onlarda bitince rahatlayacağım tabi yorgunluktan doğurmazsam

maşşallah canım , daha ne ıstersın huzuru ve saglıgı yerınde kı uyuyabılıyor... yaa benım merak ettgım bır gunde kac tane bez kirletiiyor, masallh gusel de emıyor anladıgım kadarıyla ve hangı markanın bezını aldınız??tavsıye edermısın?a.s.
saol canım
bebek kız cok bez kirletiyo inan sayamadım :roflol:
cok sakız ciğnedim annem hep derdi cok boklu olacak die
prima kullandım biraz pişik oldu
şimdi baby stara basladımm ama pişik aynı bezden mi değilmi ayalamadım

Juli'cim az önce gördüm canım melisa'yı.... maşallah, kırkbir kere maşallah kuzucuğumuza..
Pek bi tatlı olmuş annesi..
allahım sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı başımıza inşallah.

..
saol yalelcim
darısı sizlere
ama zamanında gelirler insallah

merhaba kızlar nasılsınız? sayfa sabahtan beri açık ama ancak bakmaya fırsat bulabildim. yine çok yazmışsınız okuyamıyorum artık geçmişi ne var ne yok yeni haberler var mı?

kızımın göbişi düştü dün de ilk banyosunu yaptırdık tertemiz oldu.
:lepi: :lepi:
ohh mısıl mısıl uyusun şimdi
darısı bize
kaç günde düştü
biziki kurumaya basladı herhalde yakındır

tebrik ederim canım analı babalı büyüsün

julicim maşallah melisaya ya bayıldım bittim resmen o nasıl güzellik kuzum ya 41 kere maşallah yakın olsam gelir ısırırdım yanaklarından

Anammmmmmm delı olcem bugÜn amma mutlu ettıler benı ana- oĞul 1 saat kadar Önce kapı Çaldı dedım kımo dedıler arÇelık dedım yanlıŞ adam ısrarla kocamın ısmını sÖylÜyodıyom megafondan hayır bız bıŞey almadık sonra cama gıttım baktım dedım hayrola baktım kı bızım burdakı arÇelıkÇı adam dedı eŞınız sÜprız yaptı galıba kurutma makınası geldı koptummm.........1 senedır ıstıyorum...ama alan kocem deĞıl kayınvalıdem...hemen aradım aĞlaya aĞlaya nasıl sevındım yaa...eŞıme demıŞ oĞlum elımde para varken gıt kuyumcudan bır bılezık yap doĞuma hazır olsun....hedıye edıcekmıŞ...eŞımde demıŞkı anne ben alıcaktım ıstersen sen al zaten bılezık te aynı para hemen hemen koy cebıne hazır parayı taksıtle kurutma al emın ol havalara uÇar dıye(uÇtumda).eŞım demıŞ anne sen kendınede al bı tane son taksıtlerınde ben yardım ederım oda almıŞ ........kayınvalıdemde bılıyordu ıstedıĞımı tmm demıŞ sabahtan berı eŞım dıyıp duruyor balkondan neler Çıkıcak anlamıyorum bende saf saf aman ne Çıkıcak ıŞte dolap vs....oda dıyorkı Çok daralmıŞ balkon oredakı eŞyaları bırıne mı versek...hahaah..bende dıyorum yok boŞver kullanmıyoruz orayı kalsın sonra bakarız...sen Çıkıcakları Çıkar evden dıye....ayyyyyyyyyy Çok mutlu oldum yaaa.....yemın ederım allah razı olsun kayınvalıdemdende eŞımdende ......ayhhhh paylaŞıyım dedım sızle ......ya ben mutlu olunca nıye hep herkesle paylaŞıyım ıstıyorum onuda bılmıyorum heee.............ıyıkı varsınız kızlar ...saolun=)

kızlar ben tıyatroya gıdıyorum karnım burnumda hemıde kocam yok tek basıma dunya kadar alıntı yaptım gelınce yazarım artık kopyaladım bıryere :)))))
sımdı bu saatte tek basıma kayınvalıdemın buroya gıtcem kızımla yuh bana ne cok gezmeyı sevıyomusum..:roflol:

BURDA OLSAN BİRLİKTE GİDERDİK AY BALAM DİCEM DEMİYORUM KOCAMDA GELİRDİ KESİN EHEHEH=)EEE MECBUREN KIZIMIDA ALMAM GEREKİRDİ SEN EN İYİSİ KENDİN GİT :roflol:BOLCA EĞLEN=)

güle güle kullan casminim kurutma makinesini

SAOL BACIMMMMM EVİM KÜÇÜK KIŞIN ÇAMAŞIR KURUTMAK ÇOK ZOR BİDE BEBEKTE GELİCEK ZATEN ZEYNOYLA BEN DELİ GİBİ ÇAMAŞIR DEĞİŞTİRİYORUZ ....İÇERLERDE KURUTMAK ZORUNDA KALIYORUM ALERJİK SİNÜZİTİM VAR ....İŞİMİ ÇOK GÖRÜR DİYE İSTİYODUM AMA İNŞ..KULLANINCADA MEMNUN KALIRIM........:sm_cool:

Anammmmmmm delİ olcem bugÜn amma mutlu ettİler benİ ana- oĞul 1 saat kadar Önce kapı Çaldı dedİm kİmo dedİler arÇelİk dedİm yanlıŞ adam ısrarla kocamın İsmİnİ sÖylÜyodİyom megafondan hayır bİz bİŞey almadık sonra cama gİttİm baktım dedİm hayrola baktım kİ bİzİm burdakİ arÇelİkÇİ adam dedİ eŞİnİz sÜprİz yaptı galİba kurutma makİnası geldİ koptummm.........1 senedİr İstİyorum...ama alan kocem deĞİl kayınvalİdem...hemen aradım aĞlaya aĞlaya nasıl sevİndİm yaa...eŞİme demİŞ oĞlum elİmde para varken gİt kuyumcudan bİr bİlezİk yap doĞuma hazır olsun....hedİye edİcekmİŞ...eŞİmde demİŞkİ anne ben alıcaktım İstersen sen al zaten bİlezİk te aynı para hemen hemen koy cebİne hazır parayı taksİtle kurutma al emİn ol havalara uÇar dİye(uÇtumda).eŞİm demİŞ anne sen kendİnede al bİ tane son taksİtlerİnde ben yardım ederİm oda almıŞ ........kayınvalİdemde bİlİyordu İstedİĞİmİ tmm demİŞ sabahtan berİ eŞİm dİyİp duruyor balkondan neler Çıkıcak anlamıyorum bende saf saf aman ne Çıkıcak İŞte dolap vs....oda dİyorkİ Çok daralmıŞ balkon oredakİ eŞyaları bİrİne mİ versek...hahaah..bende dİyorum yok boŞver kullanmıyoruz orayı kalsın sonra bakarız...sen Çıkıcakları Çıkar evden dİye....ayyyyyyyyyy Çok mutlu oldum yaaa.....yemİn ederİm allah razı olsun kayınvalİdemdende eŞİmdende ......ayhhhh paylaŞıyım dedİm sİzle ......ya ben mutlu olunca nİye hep herkesle paylaŞıyım İstİyorum onuda bİlmİyorum heee.............İyİkİ varsınız kızlar ...saolun=)

ya bende çok istiyorum kurutma makinası ama bi türlü ona sıra gelemedi
çamaşır kurutmak benim için inanılmaz bir eziyet
en sonunda ben kendi kendime bi süpriz yapıcam valla görcekler günlerini:))
güle güle kulln canım memnun kalırsan haber ver:)

tesekkkür ederiz esra teyzesi opuyorumnanaktan
ısırmaya bekleriz :ecrin_bebek:

senin o fırça saçlı tombik yanaklı cadı melisanı yerim beeeen
maşallah yavrum nasılda güzel çıkmış
nasıl julicim alışabildinmi
nasıl bi duygu karnındayken bi anda kucağına geliverdi
bide sezeryandan kaynaklanan ağrıların varmı
rahat hareket edebiliyomusun
bide şu loğusalık bunalımına girdinmi bakem

ya bende çok istiyorum kurutma makinası ama bi türlü ona sıra gelemedi
çamaşır kurutmak benim için inanılmaz bir eziyet
en sonunda ben kendi kendime bi süpriz yapıcam valla görcekler günlerini:))
güle güle kulln canım memnun kalırsan haber ver:)

tmmm canım birkaç kez kullanıyım hatta bir ay çünkü ay sonunda gelecek elk..farkınıda katar bildiririm sana memnuniyetimi.....şimdi 2010 cicilerine bakıyorumda herkes dünyanın parasını harcamış ben o harcamaları ilk kızımda yaptım bitti... benim ikiside kızya birçok şeyi para yapanları öz...ikinciyede kullanıcağımız için bakıyorum ben hep evin ihtiyaçlarına yönelmişim eşime doğumdan önce şunuda alıyım bunuda alıyım nereye gdiyosam sanki doğumdan sonra alamıcam .........:roflol::roflol:

senin o fırça saçlı tombik yanaklı cadı melisanı yerim beeeen
maşallah yavrum nasılda güzel çıkmış
nasıl julicim alışabildinmi
nasıl bi duygu karnındayken bi anda kucağına geliverdi
bide sezeryandan kaynaklanan ağrıların varmı
rahat hareket edebiliyomusun
bide şu loğusalık bunalımına girdinmi bakem

saol esra teyzesi

öyle güzel bir duyguki
ben eski ben değil
daha önceden nasıl yaparım nasıl uyanırım derken
mık dese hissediyorum
dikiş yerlerimde ağrı var
oturup kalktıkca oluyor o kadar
ama yatakta yatmadım desem yeridir
bunalımdan cok korkuyordum ama hiç olmadı
zaten annem yanımda elim ayağıım oldu
eşim sağolsun öyle
sinir edende pek olmuyo kimse işime karısmıyo
fenayım zzaten biliyolar :roflol:

saol esra teyzesi

öyle güzel bir duyguki
ben eski ben değil
mık dese hissediyorum
eşim sağolsun öyle

daha nelere şaşırıcaksın kendinde emin ol ...daha çok yolun başındasın başı böyleyse düşün bu işin gidişatını önce değişmez dediğin alışkanlıkların değişicek sonra yavaş yavaş sabrın artıcak sonra tahammül sınırların genişlicek sonra affetme sıklığın kendini kontrol etme mantığın kısacası can çıkar huy çıkmaz denilen lafın nasıl yanlış olduğunu görecek ve karakterinin nasıl değiştiğini farkedeceksin.....çocuk büyütmek bu yüzden erdemdir...sanan bulaşan yokmuş olsa bile boşverrrrrrrr keyfini sür........en güzel zamanların şimdi......kuzunuda kokla benim için.bu arada dikişlerine dikkatet ...20 gün dikkat ettim o akşam oturuyodum koltukta kapı çaldı hızla kalktım yerimden kalkmamla oturmam bir oldu sağ tarafımda nasıl bir acı hala o acı vardır üşüttüğüm zaman aynı yerde....nerden baksan 2,5 3 ay çok ağır şeyler kaldırma .......kendini koru .....kış ayındayız ayaklarını sıcak tut....yaza doğru kendini çok rahatlamış hissediceksin her açıdan boşa una öyle hissetme tebrikler ilk dişleri çıkmaya başlıcak...=)öptümmm....lülülülülülü

Son düzenleme:
saol esra teyzesi

öyle güzel bir duyguki
ben eski ben değil
mık dese hissediyorum
eşim sağolsun öyle

aman aman maşallah ssıkıntılarının olmaması çok iyi o kadar ağrı olucak canım
bakalım ben ne olucam çok merak ediyorum
oğlumu merak ediyorum kucğıma lmak istiyorum sıraylda melekler gelince hevesleniyorum
herşey hazır olsun istiyorum ama gece rüyalarım rahat bırakmıyo beni
saçma saçma bi yığın rüyalar görüyorum
ve rabbimden sadece sağlık istiyorum ondan önemlisi yok bu hayatta
melisacık sağlıklı huzurlu güzel bir kız olucak annesi Allah sana babasına ve melisacığa uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin
41 kere maşallah:))

daha nelere şaşırıcaksın kendinde emin ol ...daha çok yolun başındasın başı böyleyse düşün bu işin gidişatını önce değişmez dediğin alışkanlıkların değişicek sonra yavaş yavaş sabrın artıcak sonra tahammül sınırların genişlicek sonra affetme sıklığın kendini kontrol etme mantığın kısacası can çıkar huy çıkmaz denilen lafın nasıl yanlış olduğunu görecek ve karakterinin nasıl değiştiğini farkedeceksin.....çocuk büyütmek bu yüzden erdemdir...sanan bulaşan yokmuş olsa bile boşverrrrrrrr keyfini sür........en güzel zamanların şimdi......kuzunuda kokla benim için.bu arada dikişlerine dikkatet ...20 gün dikkat ettim o akşam oturuyodum koltukta kapı çaldı hızla kalktım yerimden kalkmamla oturmam bir oldu sağ tarafımda nasıl bir acı hala o acı vardır üşüttüğüm zaman aynı yerde....nerden baksan 2,5 3 ay çok ağır şeyler kaldırma .......kendini koru .....kış ayındayız ayaklarını sıcak tut....yaza doğru kendini çok rahatlamış hissediceksin her açıdan boşa una öyle hissetme tebrikler ilk dişleri çıkmaya başlıcak...=)öptümmm....lülülülülülü

saol casminim
yatıcam demiştim lohusalıkta ama
olmuyo ya canım sıkılıyo
gezinipp duruyom ev içinde
bidee sen korse kullandın mı

Back
X