• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...

Hayirli olsun, kurtuldun sen de, Allah saglikli ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin ins. :Saruboceq: Bize de dua et ins.

biz geldik....
yarın sabah sezaryanla kızımı kucağıma alacam inşallah....
çoook heyecanlıyım....nasıl vakit geçireceğimi ne yapacağımı şaşırdım....

kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.

Ayca ve Dernizelilim, Bebeginizin karnindaki son hareketlerinin tadini cikarin o zaman yerimseniben

Güzel haberlerinizi bekliyoriz ins.

Diziyi izlemiyorum ama kanalları geçerken denk geldim bebek gerçekten güzeldi,birden içimden çıkarasım geldi oğluşumu kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya bebek için göbek bağı bandı diye bişey aldınız mı? Bazı bebek ihtiyaç listelerinde yazıyor da...

ben onu hiç bilmiyorum tahmin ettigim şeyse kullanılmıyor güzelim çokta lazım olan birşey degil
ama sargı bezi alıcaz birde birşe sürülüyor adını unuttum

ben de anlamadım ki şimdi bikaç listeye baktım orada yazıyordu,size sorayım dedim. Daha önce ne duydum ne gördüm demekki çok da lazım olan bişey değil.

kızlar bebişler olunca göbegine çok dikat edin sonra intihaplanıyor yakılması gerekiyor

ben de anlamadım ki şimdi bikaç listeye baktım orada yazıyordu,size sorayım dedim. Daha önce ne duydum ne gördüm demekki çok da lazım olan bişey değil.

bildigim şeyse biryandan işe yarıyor bebişin göbegine tentürtiyot sürüyoruz ya iç zıbına ulaşıyor zaten ama o olunca onun dışındakilerin lekelenmesini engelliyor

eltim gecen yıl ocak 23 gatada dogum yaptı bebege 20 gün ben baktım altını temizlemesi giydirmek gazı banyosu annesi sadece emzirdi bebegin göbek bagına iki tane mandal takmışlar birtarafı kurudu bir tarafı kurumadı buruyan yer kopunca yaş yer agırlıktan problem oldu yakma olayını bende sizin gibi ilk zannedence çok üzülmüştüm ama sonradan yaptırıp getirdiklerinde çok rahatlamıştım

bebiş hareket edince sizinde canınızı acıtıyormu

sorma canım benım sol tarafta kasıgımda onceden kalma bır operasyon ızı var doku alınmıstı oradan oranın dıkıs yerınden ıtıbaren karnıma dogru hem asırı catladım hem de bebek hareket ettıkce sızlıyor cok..
bırde ayaklarının oldugu yerler artık asındı resmen

massallah canım tombik kızına valla dogdugunda zorlanmayacaksın hic insallah bogum bogum hazır bebek ne guzel valla bu kadar kiloyu duyunca normalden gozum korkardı benim acıkcası iyi dusun canım yeterki saglıklı dogsun dogum sekli onemli degil bence opuyorum seni ve tombik prensesi cok

canımcım cok sagolasın :))
yaa sorma ben de korkmuyo degılım ama belkı dıyorum buyuk olcuyordur
bakacagız bır caresıne artık..
ama sezeryan olacak kesın gıbı..
neyse oglusun nasıl bakalım evınıze alıstınız mı bu arada :))

ALLAH bilirde bugun doktordaydim 2 hafta gecikmeli olabilir dediiiiii

ahhh canım benım kıyamam ben sana beklemek ne zor degıl mı olsun bak bızle beklıyorsun bız zaten ocak degıl aralık annesı grubuna dahıl olduk neredeyse ahahah :))

meraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.

meleğim canım benım yaşadığın hıc kolay degıl..
merak etme kardes te gelecek ama cok acele de etme..
saglıklı olun da önce sen kendını sonra vucudun kendını bır toparlasın..
dualarım hep senınle hemen hemen her seyde aklıma gelıyorsun ıcımden hep dua edıyorum..
ama canımcım ne olur acele etme herseyde bır hayır vardır..
sabır dayanma gucu ve yenı bır bebiş ıcın hep dualarımızla yanındayız..
kısmetse en guzelınden yasayacaksın annelıgı o zaman yıne konusacagız ınsallah..
Allah sana da eşine de sabır versın birtanem..

kızlar...sizde de oluyor mu..?sol karın tarafımda mütemadiyen tık tık tık diye bişeyler atıp duruyor...bebişim mi hıçkırıyor acaba diye düşünüyorum... ...

bence de hıckırık valla bız sabah aksam hıckırıyoruz delı oluyorum ben yaaa..
benı hoplatıyo sankı..

evet hickirir daha ileri haftalarinizda artik hickirik krizine girer ne oldu dersinizz sonra benim gibi son haftalarinizda hareketleri azalir yeri darlasir ama bi harekett ettimi karninizin seklinden korkar olursunuz yamuk yumukk elinizle kaniniza dokundugunuzda poposunu ayagini dirseklerini hissedersiniz

hah bu yasadıklarını ben bır haftadır cok net hıssedıyorum canım yamuk yumuk karnımı toparlamaya calısmaktan bır hal oluyorum.
hanfendı kayak yapıyo sankı ıcerıde bır oraya bır buraya..

Kızlar ben çıkıyorum
Hepinizi çookkk öpüyorum
İnşallah iyi haberlerinizi alırım her zaman
Ve bende iyi haberler veririm inşallah
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

arada gel tatlım yaaa olmuyor bole..

merhabalar teyzoşlar.

sizi çok özledik Begümle ben.

şimdi baktık, 16 tane ocak annesi, doğumunu yapmış ocak ayını bekleyemeden..
neredeyse biz de o listeye katılacaktık ama, hala daha ilaçlarla durumu kontrol altında tutuyoruz, erken doğmaması için Begüm'ün...
Çok strese girdi tabi yavrum bu durumda, kilo alışı yavaşladı. Sadece 2 kilo henüz... Offfff

Ne oldu da, birden böyle ters gitmeye başladı işler bilemiyorum. çok içim daraldı.
gelemedim de yanınıza... hastahanedeydik epeydir.. şekerim de coştu, tansiyonum da çıkmaya çalıştı... alt üst olduk Begümle ben..
iki üç gündür iyiyiz diye, eve çıktık bakalım...

canım cok gecmıs olsun ama ıyı hıssetmene sevındım ıyı dusun ıyı olsun bundan sonra..
stres te bu yasadıklarını cok tetıkler..

merhaba kızlar nasılsınız? sayfa sabahtan beri açık ama ancak bakmaya fırsat bulabildim. yine çok yazmışsınız okuyamıyorum artık geçmişi ne var ne yok yeni haberler var mı?

kızımın göbişi düştü dün de ilk banyosunu yaptırdık tertemiz oldu.

ayy maşallah canım ne guzelll banyonuz da olmus :))

merhaba kızlar,

ben aralık annesiyim 2aralıkta oldu ömercim :) göbekle ilgili yazdıklarınızı okudum, doğumumu ankara mesada yaptım...orda bezi kıvırıp göbeği açıkta bırakarak bağlattılar ve hiç bir şey sürdürmediler bize...9.günde de düştü göbüş...aklınızın bir köşesinde olsun die yazdım...

Allah olmuş bebeklerimize uzun ömür ve şanslı bir hayat nasip etsin.doğum yapacak annelerinde yar ve yardımcısı olsun...
herkese sevgiler...

merhaba kızlar,

ben aralık annesiyim 2aralıkta oldu ömercim :) göbekle ilgili yazdıklarınızı okudum, doğumumu ankara mesada yaptım...orda bezi kıvırıp göbeği açıkta bırakarak bağlattılar ve hiç bir şey sürdürmediler bize...9.günde de düştü göbüş...aklınızın bir köşesinde olsun die yazdım......

Ben de hep böyle duydum bebegin bezini katliyoorsun göbek acikta kaliyor.

Ben de öyle yapmayi planliyorum

Back
X