canım yyaaa...Zaman çabuk geçer hoyacım....Bir bakmışsın kırkı da çıkıvermiş...Allah sağlık,sıhhat versin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım çok gecmiş olsun
:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yyaaa...Zaman çabuk geçer hoyacım....Bir bakmışsın kırkı da çıkıvermiş...Allah sağlık,sıhhat versin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım çok gecmiş olsun
göğüs için lansinoh alın kızlar
bi de göğüs ucu çıkarıcı falan almayın
aventin silikon göğüs ucunu alın
canımı kurtardı bunlar benim
iyi iyi 2 saatte bir emziriyormussun bak zaten biseyde kalmamaıs.en son yuzden gidiyor.
dedgin gibi kıyamiyor insan ya kucuckler....
biz mevludu sonra yapmayi dusunuyoruz.evde kendi aramizda yapariz belki 40inda
insan kucuk diye korkuyor daha ziyarete bile cagirmiyoruz kimseyi.
amin hoya inş.kolay dogum yaparız hepimiz..epidurali de pek önermiyor doktorum mecbur çatır çatır doggurcam:))
hoyacım...Lohusalık nasıl geçiyor?çok terliiyor musun..?
iyi iyi 2 saatte bir emziriyormussun bak zaten biseyde kalmamaıs.en son yuzden gidiyor.
dedgin gibi kıyamiyor insan ya kucuckler....
biz mevludu sonra yapmayi dusunuyoruz.evde kendi aramizda yapariz belki 40inda
insan kucuk diye korkuyor daha ziyarete bile cagirmiyoruz kimseyi.
göğüs için lansinoh alın kızlar
bi de göğüs ucu çıkarıcı falan almayın
aventin silikon göğüs ucunu alın
canımı kurtardı bunlar benim
ediyorum yaa etmem mikızlar bebişlerimize iyi bakın ha yedirin içirin altını temizleyin yatırın bizede dua edin sağ salim doğuralım diye
hoya canım ya hasta bezimi kullandın pedmi bide çok kanama oluyomu nasıl gidiyo şimdi rahat edebiliyomusun
algor saol canim
delf sizin uyku duzeni nasıl??benim ki gece gunduzu kariştirdi da ne yapsam bilemedim.gunduz uyandiramiyorum adamı:)))senin bir taktiğin var mi gece uykusu icin:))adam cin oluyor gerci gazida oluyor gece
canım benim ya annesi karnımızdada geceleri çoşmuyorlarmı yavrum benim daha ayrım yapamıyordur zamanla oturcak ama senin ve bizimkiler oluncada bizim canımıza okuyacak kuzularopuyorumnanaktan
gunaydin arkadaslar biziimki gece uyumadi yine, simdi uyuyor uyandiramiyorum da keratayi
sanirim dogum yapan arkadaslar artmiş.Allah analı babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin diyim oncelikle.
hoşbulduk:bbo:
ölüyom bitiyom inanki
çocuğu sarılık ettik 3 günlükken
sütüm yetmiyomuş anlamadık
devamlı uyuttuk
pazartesi sağlık ocağına kayıt için götürünce doktor hemen acile gidin dedi
acildeki çocuk doktoru tanıdıktı aradık akşam gelin dedi götürdük
değer 10 çıktı
hastaneye yatacak kadar ağır değilmiş
devamlı emzir uyanık kalsın de3di
canım çıkıyo uyanması bi merasim emmesi ayrı..
bi de siniri var memmişi koparacak..
işte böyle
hoya beniimkide oldu sarilik hastanede yatti
korkma gececek...
algor saol canim
hako amin merak etme az kaldi:))
Allazh hepinize benimki gibi kolay doğum nasip etsin inşallah
canim cok saol:))Sana da geçmiş olsun... Allah analı babalı büyütsün yavrunu örtmenim....:Saruboceq::Saruboceq:
canim hasta bezi kullandim ama sadece 2 adet falan.sonra hep ped kullandim hala kullaniyorumöğretmenim sen ne kullandın pedmi hasta bezimi
amin canim aminnn:))ahh canım ne guzel aldınız bebıslerı sımdı oynayın oyuncak gıbı :))
bıze de kısmet olsun ınsallah en kısa zamnda :))
saol canim:)ögretmenim sanada çok gecmiş olsun