• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gokyuzu meleği bizimle dalga mı geçiyon
anlamadım yahu
3 haftalığım, yok 4 hafta oldum yazmışsın
hamile olduğunu öğrendiğin zaman zaten 5 yada 6 haftalık oluyosun

ahahaha hakkatten... alla alla tuhaf valla..
bakalım ne çıkçak bu aktivitenin altından :)

kızlar içinizden bana ne diyonuz hepiniz biliyorum:))))))))))))

iyi, biliyorsan sorun yok. :)))

noluyo kızlar ya ben bişey anlamadım biriniz banada anlatsın gökyüzü mele ğiyle ilgili bi sorunmu var çatlicam anlatın

hako jeton karelimi canım anca düşüyor:))aman ne bilelim kafamı buluyo bizle hz isa korusun seni:))

Kizlar ben geldim ama muhabbetten bisi anlamadim.
Birileri sabahlik demis.Popoyu kapatacak hirkaniz varsa rahatsaniz onu giyin illa sabahlik sart diil.Her duruma karsi önlem diye sabahlik iyi oluyor birde üsümeyi engelliyor. Ben söyle havlu gibi kalin olanlari olmazsa giyemiyorum.

3 4 haftalık bebek kendini belli etmezki ya ne oluyo burda kızlar kıllandım ben biraz

hako jeton karelimi canım anca düşüyor:))aman ne bilelim kafamı buluyo bizle hz isa korusun seni:))

ahahahahaoaoohohoh
meryem korur onu.
ama ben kazen midir nedir... kimse bu site yöneticisi, kendisiyle görüşücem şimdi bu konuyu...

aynen bende.bi terslik var ama orası kesin.çok şüpheciyim ben-tatlicadiarzu-

ben de şüpheciyim.. çok mu acaba bu şüphecilik :)[/QUOTE]

degil ya mesajlarını takip ediyorumda erkek old.şüphelendim biraz artık allah bilir .çok tuhaf geldi bana.en son bana bebegin mi düşüyo gibi bişi demişti peehh dedim.tövbe tövbe
:roflol::roflol::roflol:

Drajee
Allah anali babali büyütsün bi bebis daha gelmis gruba.Foto bekliyoruz cok tatlilar fotolarda sanki daha önce dogum yapmamisim yada su an dogracak ben diilmisim gibi özeniyorum fotolari görünce.Allah bebegi olmayanlara sabir versin yanlarinda olsun cok zordur.

Sedacim
Gecmis olsun. Simdi nasilsin? Sanci nasil sanci üsütmüs olabilirsin yada bi enfeksiyon cikmis olabilir bakmadimi doktor.Psikolojik bile olabilir ya.

demet
Canim afiyet olsun.O benim temizlik günü yemegim .Temizlik yapinca bide üstüne yemek yapmak cok zor geliyor esiminde en sevdigi yemek olunca günü kurtarmis oluyorum :))))

neyse ben kaçıyorum kızlar kociş gelir şimdi..iyi geceler kendinize ve bebelere iyi bakın öptük...

gökyüzü melegi şaşkınlıgına yardımcı oluyoruz yanlış anlama bu topik sana uygun degil agustos annelerine katıl orda çok şey paylaşırsınız.

ben de şüpheciyim.. çok mu acaba bu şüphecilik :)

degil ya mesajlarını takip ediyorumda erkek old.şüphelendim biraz artık allah bilir .çok tuhaf geldi bana.en son bana bebegin mi düşüyo gibi bişi demişti peehh dedim.tövbe tövbe

:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

erkek diye düşünüyorum ben de.
ayın 202sinde üye olmuş siteye...
şimdi de sustu - deminden beri döktürüyordu...
geçmiş mesajlarını kontrol ettim, saçma sapan konularda döktürmüş birkaç gündür.. şu anda da, ''eşiniz size en çok ne zaman seksi geliyor'' gibi bir konuyu okumaktaydı...
garip gubalak bi durum.

bence kend, kendine çeksin gitsin, attırıcam yoksa burdan.

dalga geçmiyorum erkek diyilim hamileyim allah allah sadece meraktan girdim ben bu topiğe hz.meryem ananın ve hz.isanında korumasını istedim bişimi oldu allah allah

sen korumalarını al git en iyisi gökyüzü melegi:))
sen pek tewkin gelmedin bize.şikayet etmeden seni kendin git istersen:)

Drajee
Allah anali babali büyütsün bi bebis daha gelmis gruba.Foto bekliyoruz cok tatlilar fotolarda sanki daha önce dogum yapmamisim yada su an dogracak ben diilmisim gibi özeniyorum fotolari görünce.Allah bebegi olmayanlara sabir versin yanlarinda olsun cok zordur.

Sedacim
Gecmis olsun. Simdi nasilsin? Sanci nasil sanci üsütmüs olabilirsin yada bi enfeksiyon cikmis olabilir bakmadimi doktor.Psikolojik bile olabilir ya.

demet
Canim afiyet olsun.O benim temizlik günü yemegim .Temizlik yapinca bide üstüne yemek yapmak cok zor geliyor esiminde en sevdigi yemek olunca günü kurtarmis oluyorum :))))

evet vlla çok saol yemek yaparken stres olurdum.şimdi olmamaya başladım.neyi nasıl yapıcagını bilmek güzel oluyo

Back
X