Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler kibele..demek Hayal koydunuz adını,analı babalı sağlıkla büyüsün Hayalcik..canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
julı haber vermıs :))
mınık kızım geldı dunyaya..
3800 52.5 cm..
kızımızın adını Hayal koyduk..
babası ıkıncı ısım dusunuyor
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
genel anestezı olarak sezeryana aldı.
bu arada kıstımı de almıslar :))
saat 13.47 de Hayal Prensesımız bızım yanımızdaydı..
ıkı gun kaldık hastanede..
cok sukur hersey yolunda sutum geldı zaten son zamanlarda gelıyordu..
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
ama deger melegımın yuzunu gormeye..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..
canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
3800 52.5 cm..
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..
merhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman
selamm..maşallah oğluşaa ve annesine de tabimerhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman
canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
3800 52.5 cm..
o hissi hepimiz yaşıyoruz sanırım yalelciğim..ah allahım yarabbim.... ben bu minnacık ayakları, bu minnacık elleri çok özleyeceğim içimde...
az önce korktum tutmaya ama, cesaret etseydim o minnacık ayağı tutuverecektim karnımın üstünden sanki...
evirip çeviriyor bacaklarını.. ileri geri hareketleri var... tepişiyor.. sıkıldı kuzucum.
ben bu huzurlu hissi, göbüşü okşayıp onunla konuşmayı özleyeceğim yahu Begüm doğunca sanki.. ay ağlıcam şimdi.