• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öle tabi yalelcim ama inan çok sabırsızım.. bana hep erken doğum risklisin dedi doktorlarım o yüzdende erken bekledim oğluşumu galiba :) şimdide sabırsızlanıyorum... sağlıklı olsunda beklemeye razıyım tabii.. ama çokta bekletmesin annesini dimii..

:nazar:canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
julı haber vermıs :))
mınık kızım geldı dunyaya..
3800 52.5 cm.. 41.5 maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
kızımızın adını Hayal koyduk..
babası ıkıncı ısım dusunuyor
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
genel anestezı olarak sezeryana aldı.
bu arada kıstımı de almıslar :))
saat 13.47 de Hayal Prensesımız bızım yanımızdaydı..
ıkı gun kaldık hastanede..
cok sukur hersey yolunda sutum geldı zaten son zamanlarda gelıyordu..
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
ama deger melegımın yuzunu gormeye..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..

Son düzenleme:
merhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman

canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
3800 52.5 cm..
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..
tebrikler kibele..demek Hayal koydunuz adını,analı babalı sağlıkla büyüsün Hayalcik..
yeni yılın ilk bebişi annesinin doğum gününü bekleyemedi ama,yine de iyi zamanlama oldu :))

Merhaba annişler....

kibele senin adına çok sevindik inşallah gögüslerde iyileşir bir an önce...ismi kim koydu merak ettim :))

bugün demet ve ecrinde doğuma giriyordu Allah yardımcıları olsun .... ehhh artık sıra bize geliyorrrr

kızlar bugun cadaloz arkadasımız da
doguma gıdıyordu
yanı 3tane bebegımız gelıyor bugun

benım oglusum inat cıktı yaaa

kıbele allah analı babalı buyutsun
darısı basımıza

3800 52.5 cm..

kibelecim, tekrar tekrar hayırlı olsun canım Hayal bebek.. sağlıkla büyütün inşallah..
memişler için lansinoh öneriyorlar, denemişsindir heralde, işe yaramadı mı?

merhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman

merhaba jasmin, hayırlısı bakalım... demek 23 ocak :)
bütün millet doğurdu, bi senle ben kaldık :)

kibele gözün aydın darısı başımıza. bende perşembe sezeryan olacam. kızının ultrasonda kaç kilo çıkmıştı tuttumu doktorun dediğiyle. benim kızda şuan 3800 dedi doktor. normal doğum zor dedi. sana sorum doktorun tahmini çıktımı canım

selamm..maşallah oğluşaa ve annesine de tabi :nazar:
ben de ctesi gittim,16 ocak 11.30 a planladık ama bana erken geldi tarih beklesek dedim,21 ine ertelenecek belki de duruma göre, bu ctesi belli olacak..her nekadar sabırsızlansam da ,mesela seninle günümüz aynı 1 hafta erken olması içime sinmedi,haksızmıyım??dr 16sına kadar bile bekler inşallah dedi bu arada :uhm:
eve gelince farkettim boyu çekmiş oğlanın,sinir oldum..geçen haftadan daha geri çıktı fl si nasıl oluyor yaa ,hata vardır dimi..

3800 52.5 cm..

maşallah canım kızımıza allahım analı babalı büyütsün öp kokla bol bol

ah allahım yarabbim.... ben bu minnacık ayakları, bu minnacık elleri çok özleyeceğim içimde...
az önce korktum tutmaya ama, cesaret etseydim o minnacık ayağı tutuverecektim karnımın üstünden sanki...
evirip çeviriyor bacaklarını.. ileri geri hareketleri var... tepişiyor.. sıkıldı kuzucum.

ben bu huzurlu hissi, göbüşü okşayıp onunla konuşmayı özleyeceğim yahu Begüm doğunca sanki.. ay ağlıcam şimdi.

yalel bel bölgesine deyil canım malum bölgeye rahatlatıyomuş bide açılmayı hızlandırıyomuş ağrıda hafif oluyomuş

ah allahım yarabbim.... ben bu minnacık ayakları, bu minnacık elleri çok özleyeceğim içimde...
az önce korktum tutmaya ama, cesaret etseydim o minnacık ayağı tutuverecektim karnımın üstünden sanki...
evirip çeviriyor bacaklarını.. ileri geri hareketleri var... tepişiyor.. sıkıldı kuzucum.

ben bu huzurlu hissi, göbüşü okşayıp onunla konuşmayı özleyeceğim yahu Begüm doğunca sanki.. ay ağlıcam şimdi.
o hissi hepimiz yaşıyoruz sanırım yalelciğim..
hem bir an önce görmek koklamak istiyorum,hem de ayrılacakmışım gibi geliyor üzülüyorum,her tekmede mutlu oluyorum..

kızlar ben göğüs ucu kremi kullanıyorum ama göğüs uçlarım yarık yarık
sanki bıçakla kesik atılmış gibi
sizinkilerde öyle mi
ayrıca benden süt falan gelmiyo
sizden geliyo mu süt

Back
X