Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
feyza senin tontik stoktan yaksın biraz:))
elektrikli alsana onunla çok çıkar..saklama imkanın varsa orda..
esmer yoğun galibaa benimkide emdi gitti iş yerindekiler seviyor gülücükler dağıtıp gidiyor
burdayım olm aysonu işlerini yapiim bi yandan ondan sessizim bugün
slm kızlar ohh bebişlerle tatil hazırlığı başlamış düşünmesi bile çok rahatlatıyo beni
kızlar ben oğlumu mümkün olduğunca ağlatmıyorum günde 1 kere ya ağlıyor ya ağlamıyor çünkü artık ne zaman ne istediğini biliyorum ona göre davranıyorum mamaysa mama uykuysa uyku ama büyüklerim kızıyo bana neymiş ben çok üstüne düşüyomuşum çocukmuş bu ağlaya ağlaya büyürmüş ağlamazsa ciğerleri genişlemez gelişmezmiş hata mı yapıyorum bi akıl verin sanki ağlamayınca daha bi huzurlu gibi zamanında isteklerine cevap veriliyor
feyza sütün varken al bence elektrikli ben sütüm çok çok az olmasına rağmen elektrikli kullanıyorum kuzenimde varmış almadım ama aynısından gittigidiyorda gördüm fiyatı 40 tl di markası spectra ben memnunum tavsiye ederim
feyza sütün varken al bence elektrikli ben sütüm çok çok az olmasına rağmen elektrikli kullanıyorum kuzenimde varmış almadım ama aynısından gittigidiyorda gördüm fiyatı 40 tl di markası spectra ben memnunum tavsiye ederim
evet sıfırı na baktım netten 198 tl ama bahsettiğim 2.el olsun güvenilir bi site ben alışveriş yapıyorum ordan bi sorun yaşamadım manuelimde var ama kösülüyorum sanki derin bi kuyudan kova kova su çekmiş gibi oluyorum
bugun esmer pek laf yetiştiremiyo hayırdır:)
esmer yoğun galibaa benimkide emdi gitti iş yerindekiler seviyor gülücükler dağıtıp gidiyor
evet canım spectra sonuçta diğerleri de aynı görevi görüyor çok pahalısını almak işime gelmedi doğrusu