Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Evet eşim de nisan doğumlu zaten çok seviyoruz o ayı hem bahar gelişi çok anlamlı 😍😍😍 birce de çok güzel bizde düşündük ama gülce benim için sevimli bir anısı var diye karar vermiştik inşallah ikinci kız olursa kısmet 🤣🤣 bana kalırsa milletin ne dediğine bakmayın bizim çocuğumuz sonuçta onlara ne oluyor hiçte peynir ismi gibi değil kusura bakmasınlar 🤭
ay evet isim sormucam o yüzden kimseye ismi bu diye tak diye söyleyip yoruma kapalı hale getirmek istiyorum 😅

ay evet isim sormucam o yüzden kimseye ismi bu diye tak diye söyleyip yoruma kapalı hale getirmek istiyorum 😅
Kesinlikle. Ebeveynleri biziz onların karışmaya hakkı yok ki . Bize millet ay güzel de kız ismi diyip burun kivirinca biz böyle karar verdik çok da beğeniyoruz fikrimiz değişmeyecek diyoruz susup oturuyorlar . Üzerimizde söz hakları yok kimsenin valla

Birde herkesten veya modadan ziyade ismin enerjisine çocuğa hayatı boyunca vereceği karaktere bakmak lazım. İsim enerjisi ve numeroloji bakıp araştırmak lazım bence

Kilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa🤔
17+2 olduk bugün ilk üç ay bol bulantı kusmalı geçti ben 87 ile başladım gebeliğe şuan 83 ile devam ediyorum bebeğim sağlıklı çok şükür bende bu durumdan memnunum ne kadar az kilo ile gebelik biterse o kadar mutlu olurum 😂 iştahsızlığım hala devam ediyor et kıyma tavuk görmek istemiyorum resmen hep salata ekşi tuzlu yiyecekler yiyorum meyveye sardım bu süreçte ve cinsiyetimiz erkek fetal DNA yaptırdık öğrendik bu arada hareketlerini daha hissetmiyorum bu haftalar için normal diye düşünüyorum sizlerde durumlar nasıl kızlar

Birde herkesten veya modadan ziyade ismin enerjisine çocuğa hayatı boyunca vereceği karaktere bakmak lazım. İsim enerjisi ve numeroloji bakıp araştırmak lazım bence
Evet buna inaniyorum isim karakteri belirlemese de enerjisine inaniyorum
Mesela cevremde doruk poyraz ruzgar olup hic sakin olan cocuk gormedim

evet çok haklısın hatta ebced hesabı diye birşey varmış yakın zamanda bi arkadaş söyledi. chatcpt de hesaplıyo. şimdi bunları da araştırmaya başladık zaten isim bulamıyorum iyice karadeliğe düştüm 😅

evet çok haklısın hatta ebced hesabı diye birşey varmış yakın zamanda bi arkadaş söyledi. chatcpt de hesaplıyo. şimdi bunları da araştırmaya başladık zaten isim bulamıyorum iyice karadeliğe düştüm 😅
Hahaahah aslında çok daha yardımcı olması gerekiyordu yanlış olmuş 🤣

Hesaplatirken esinle kendi ismine de bak sizle de uyumu olmali
Soyadinizla falan
Baya dara dusuyorsun hesaplatirken😄

Hesaplatirken esinle kendi ismine de bak sizle de uyumu olmali
Soyadinizla falan
Baya dara dusuyorsun hesaplatirken😄
Ayy hem bebeğin hem eşimle ikimizin ismiyle uyumuna ebced baktırdım chatgpt ye çok güzel çıktı duygulandım resmen ve bizimle de çok uyumlu. Artık tamamen içim rahatladı emin oldum isimden 😍😍😍

ay hemen hemen herkesin cinsiyeti belli olmuş herkese hayırlı olsun 🌸
bana da 12. haftamda kız gibi duruyor demişti bu hafta 16.haftam ve kız olduğu netleşti ☺️ aegamze aegamze ekler misin bana da 🙏🏻

ama isim bulmak ne büyük dertmiş. 12.haftadan beri isim bakıyorum içime sinen hiçbir isim bulamadım ? 🥲 sizde isim durumları nedir ??
Biz başından beri erkek olursa Aslan istiyorduk onda kararlıyız ama kızımız 2 isimli oğlumuz da üzülmesin diye 2 isim istiyorduk. Cinsiyeti öğrendiğimiz gün eşim nasıl oldu anlamadım aydınlandı ve babasının adını istedi : Süleyman. Şaka gibi. Anlaşamadığımız için daha isimli hiçbir şey yaptıramadım nasıl olacak bilmiyorum. Babasının da 3 oğlu var hiçbirine babasının adını koymamış ama

kızlar merhaba ben size birşey sormak istiyorum belki aranızda yaşayan vardır benim 4-8 hafta arası şeker düşmelerim çok yoğun oldu diyenilirim 75 falan düşüyordu elim ayağım dolanıp soğuk soğuk terliyodum hba1 c falan bakıldı 3 aylık şeker normal çıktı açlık şekeride normal aralıklarda çıkmıştı şimdi bi 10. haftada birde bugün olmak üzere tekrar böyle şeker düşüklüğü yaşadım sizin aranızda bu durumu yaşamış yada yaşayan varmı acaba çok kötü oluyorum o anda hemen şekerli bişeyler tüketiyorum yarım saate kendime geliyorum ama büyün gün halsiz ve yorgun oluyorum

Back
X