Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendisi emmesi kadar güzel bişey yok benim sıpa ıııhhhhh yanına bile uğramıyor benim memenin neyse sağlıklı olsunda diyorum öyle avutuyorum kendimi bi taraftanda üvey annesi gibiyim diyorum emmediği için![]()
esmer sen ek gıdaya başladınmı
ilk zamanlar memeden ayrılmıyordu yavrum yanımdakiler getir getir doydu yerine yatıralım kokuna alışcak sonra zor olur deyip durdular nolurdu sanki alışsaydı bilmem:umursamaz:
Ahh ahh şimdiki aklım olsa benim oğlumu göğsümden hiiç ayırmazdım bırak alışmayı hep o büyükler her halta karışıolar yaa çok biliyolar akıllarınca onların yüzünden zaten böyle olduk allahım izin verirrse ikinci çocuğuma kimseyi dinlemeyeceğim yok çocuk doymuyor mama ver aldınmı mamayı çocuk busefer anne göğsünü istemiyor şekil a benim kerem öcüyüm sanki yaa emzirmek için yatırdığımda normaldede yatırdığımda çıldırıyor fobi oluştu çocukta resmen
yok canım daha başlamadım.
ama dün yoğurt yalattım 5 dk dil dışarda iğrenç bir yüz ifadesi yaptı
hee bi de elimdeki kek hamurunu yaladıydı geçende onu çok sevmişti :roflol:
ama doktora soracaktım yarın, gidemeyecem sanırım.
sanmam bize bir dahaki ay başlatır küçüğüz diye daha
kızlar face de bi şaka var izlesenize öldüm gülmekten..
kızlar face de bi şaka var izlesenize öldüm gülmekten..
slm kızlar ben geldım
nasılsınız
bebişler nasıl bn dayımlara geldım bırazdan gıdecegım
face de bizim sayfaya (2010 ocak anneleri) foto koyarsam listemdeki herkes görüyormu
yok benimkiler annem yani mama vermemi hiç istemediler sürekli emsin emdikçe sütün çoğalırt dediler hatta bi ara göğüs çatlağı oldum sıtmalar tuttu ağlaya ağlaya emzrdim .kaynanama inat çok emzirdm çünkü o göğüsleri küçük inşallh emer deyip duruyordu onada kapak oldu meleğim 3 ayda 5 kilo oldu morardı oda -tatlicadiarzu-