2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

rapunzel sadece ocak anneleri görür başkaları listendekiler göremez diye biliyorum..
aşkito hoşgeldin nasılsın bakalım akşamdan beri:)

inşallah ....
hoşgeldin aşkitom....

bende merak ediyorum aslında gözükmyor galiba
görünmesini istemiyorum daha doğrusu görünürse eşimde görür istemiyor fotoğraf koymamı :)))

allah seni esmer çiğ kek yedi senin oğlan bizimkide şurupları tüküryor beğenmeyinece annem 4 çay kaşığı yayla çorbası suyu vermiş meyve suyu vermiş 1-2 kaşık bu annem çocuğu kendine benzetteck galibam

ben sütüm gelse vermezim ama nasılsa yakında başlayacak diye dün yoğrut verdim. bugün elma suyu veririm belkim 1 kaşık.
aaa arada limon veriyorum bi de hıçkırdıkça tabi kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldım
nasılsınız
bebişler nasıl bn dayımlara geldım bırazdan gıdecegım

hoşgeldin canımcım
nasılsın

face de bizim sayfaya (2010 ocak anneleri) foto koyarsam listemdeki herkes görüyormu

galiba görünmüyor diye biliyorum ben

anlamadığım çocuk siizn çocugunuz kayınvalide nasıl karışıyor çok meraklıysan dogur bak deyin..sinir oldum heee.benimkide ilk hafta sütün yok mok dedi valla biton saydım çekti gitti ugraşamam kimseyle be..geçen gunde çocugu oturtuyor kızdım 6 aydan önce oturmaz çocuk dedim ben 40 gunden sonra oturtuyordum dedi bişey olmadı dedi o sensin bu benim çocugum oturtma o 40 sene önceydi dedim daha bişi diyemedim başlarım heee..

ayyyy çok sinirlendim.kayınpeder de pis eliyle çocuga reçel mayonez veriyo patates sandı çocugu herhalde bidaha götürmicem kızımı onlara:))

birde ben ayrise bant takıyorum ya kayın valide hemen çıkarıyor çocuk bunalmışmış bi kızdım alah allah yaa..

anlamadığım çocuk siizn çocugunuz kayınvalide nasıl karışıyor çok meraklıysan dogur bak deyin..sinir oldum heee.benimkide ilk hafta sütün yok mok dedi valla biton saydım çekti gitti ugraşamam kimseyle be..geçen gunde çocugu oturtuyor kızdım 6 aydan önce oturmaz çocuk dedim ben 40 gunden sonra oturtuyordum dedi bişey olmadı dedi o sensin bu benim çocugum oturtma o 40 sene önceydi dedim daha bişi diyemedim başlarım heee..

kız daha ne diyceksinn haketmiş ama

söyleyince anlıyolarsa iyi kız benimkilere söylesemde algılamıyolarda yada işine gelmiyo hemen suratı değişio ama gene yapacağını yapıo yani ibnemiyo kısacası beni.

ayyyy çok sinirlendim.kayınpeder de pis eliyle çocuga reçel mayonez veriyo patates sandı çocugu herhalde bidaha götürmicem kızımı onlara:))

yazık ya nekadar narin bu çocuklar biz üstüne titredikçe başkalarıda aksini yapıo götürme kız götürsende ellettirme alsanaalsanasmile

bnmkıde herseye karısıyodu
ılk basta sutun yetmıyo dıye soylenip durdu bende napim yetmeiosa yetmio dedm
hatta mama bile aldırmadı.. pirinç unu vermek istedi bnde mama aldım bna sorcak deilsin yha dedi
bişey diemedii

eli maşalı gelinsin heeeeee :))

helal olsun sana feyzacım iyi yapmışsın yaa benim annemde zorla emzirttirdi hep çatlağa sıtmaya rahmen kafamı duvarlara vura vura emzirdim ama çok bilmiş k.validemle görümcem o cocuk senin sütün yetmio ondan çok bağrıo senin sütün yaramıo diye daha ilk haftada mama vermeye başladılar bebeğime sonuç bu oldu işte bizde

senin o kaynanan yokmu ya deli oluyorum boğsam yeridir

sıze anlatmadıgım ne maceralar birikti bi bilseniz!!
anlatsam vakit yetmezz temelli bnde kalacaktı kadın
yolladım evine..

yürü beeee kim tutar seniiiiiiiiiii

ceyce aklıma getirdin bak tüm sinirlerim zıpladı:))dun de beni arıyor başına saksımı düştü ne napıyosun bebek nasıl diye biliyom buraya gelmek istiyodu bende hiç pas vermedim ii bebek aglıyor mama vercem dedim kapattım bi şekilde:))

napayım bişeyin ucundan tuttuğu yoq hiç yardım etmiyo
ev sobalı iki ay bizle yattı aynı oodadaaa.....
sinir etti yha bhenii bütün gün kadın programı seyrediyo bide namazını kılıo o kdr

Back
X