2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ananm kargom gelmiş esmerde beni koca bukadar bekledin biraz daha bekle akşama getircem dedi söylemedi kimden geldigini offfffffffffffff..ege bölgesi dedi kafa bulmuyorsa:)))

ilk zamanlar memeden ayrılmıyordu yavrum yanımdakiler getir getir doydu yerine yatıralım kokuna alışcak sonra zor olur deyip durdular nolurdu sanki alışsaydı bilmem:umursamaz:
töbe yarabbim yaa
neden alısmasın mış ki
hangi zatı muhterem deyi onun alsanaalsanasmile

canlar kanlar arkadaşlar cevap verenlerede vermeyenlerede teşkür ederim gene gelcem görüşmek üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan
herzaman bekleriz canım:emir_bebek:
valla julii ya ayyucuk işte..öğleden önce uyanmıyo zati kaçırsam ruhu duymazda geri nasıl dönerim bilmem..malı kıymetli adamın..

geçen bahsi geçmişti kaynadı arada..senin koce araçlıydı sanırım..benimkide azdavaylı.

ayuluk ruhlarında var
akşam benim ayıda arkadaslara gidiyoz dedi
ee ne zaman aralılar cağırdılar
saat 12 de
sen bana kaçta haber verdin
saat 7 de
erken sölede hazırlanalım
cocuklu garyız herhal diim :mymeka:

ananm kargom gelmiş esmerde beni koca bukadar bekledin biraz daha bekle akşama getircem dedi söylemedi kimden geldigini offfffffffffffff..ege bölgesi dedi kafa bulmuyorsa:)))

kk da esmer söylemiyo evde kocam anam deli etcek bunlar beni anlaştınızmı neeeee..

aslında sana hedaayeyi kocan yolladı anlaştıydık onla kaydirigubbakcemile3

aşkito karadenizli oldukları için normaldir benzerle havaından suyundan:)allahım ne biçim insanlara gelin oldum:)cadoloz diyodu aklıma geldikçe gülerim çagan yaramazya allahım nasıl çocuk doıgurmuşum diyodu o hesap bendekide..

aman ya
gecen bıyere gıtcektık
30dk gelıp bkmadı cocuga
bızde onu artık sallamıyoz
kafamızaestıkçe
ömeri alıp arabasına basıpgıdıyoz
bzn gelıncede kapı9yı acmıyoz
mufettiş gibi hergun gelıo mubarekkk
ömeri sevecekmiş

aşkitom kızım sevmeyi biliosa bakmayıda bilecek ölümmm bu k.nanalara guclubacismile amma velakin bizde kaynana olacaz ordada bir muamma var zaten

saol julicimm dayımlara geldim fırsat bulup
girdim hepinizi çoık özledm
ömer iyi büyüyor melisacık nasıl??

aşkitom hoşgeldinolumunekankayizsmile ömer nssı kaynanacığın ne yapıyiiialsanaalsanasmile

aşkitom kızım sevmeyi biliosa bakmayıda bilecek ölümmm bu k.nanalara guclubacismile amma velakin bizde kaynana olacaz ordada bir muamma var zaten

benım gelınım bana boyle davransa varya canımı verırırım
bende gelınıme boyle davranırsam eger
daha beterını yapsın cnm
varsa yoksa eltımde temızlşık yapıyo
bana dınlenmeye gelıyo ısınmaya
orda tem yaptıgını anlatıyo
bense ömewrden bısey yapamıyorum
fazla uyumuyorsositososito

benım gelınım bana boyle davransa varya canımı verırırım
bende gelınıme boyle davranırsam eger
daha beterını yapsın cnm
varsa yoksa eltımde temızlşık yapıyo
bana dınlenmeye gelıyo ısınmaya
orda tem yaptıgını anlatıyo
bense ömewrden bısey yapamıyorum
fazla uyumuyorsositososito

biz görüp yaşıyoruz ya yapmayız herhalde kendi gelinlerimize.hayırdır eltindedemi ufak bebek var? neden orda yapıo temizliği?

heeee
bıtanesınle basedemıyom
zaten
nebılım gırmıyom yacoktandır
kaynana kaynar kazanda kayna
yandım anam dedıkce altınaodun atmalı

ne bılım artık pek yuz vermıom

yok 8 aylık evlı o
onla oturuyor
temızlıgı yapıyo sobyı yakyo kulu atyo
eltım gezıyo

Back