2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delf bnm yerime de yüz....:sinifsinif:
esmer sağol cnm...yardımın için....kaydirigubbakcemile5

hastanede hepatit aşısının 1.dozu vuruldu daha sonra
2.doz vuruldu
geçen ay verem-karma ve rota yapıldı
bu ay zatürre önümüzdeki ay da karmanın 2.dozu ve rotanın 2.dozunu olcakmışız

herkese merhaba
bugün demiri anneannesine satıp güzelce evimi temizledim doğumdan beri doğru düzgün yapamamıştım çok yoruldum ama değdi

delf bnm yerime de yüz....:sinifsinif:
esmer sağol cnm...yardımın için....kaydirigubbakcemile5

iyi eğlenceler delf
ah benimde çok ihtiyacım var aslında yaa

sağol canım. darısı başınıza.

herkese merhaba
bugün demiri anneannesine satıp güzelce evimi temizledim doğumdan beri doğru düzgün yapamamıştım çok yoruldum ama değdi

ohh ne güzell. güle güle kirlenin canım

delf metsil bize heç kar etmedi sevedi melisa bi türlü onu
zaten coğu gaz ilacı 3 aya kadar kullanılıyo de biliyorum
bizim doktor kesmişti cünki

juli aşı oldunuzmu nasıl geçti ağladımı çok
aşı zamanlarından tırsıyom
hastane 23 nisan tatil dr lar izin alabilir diye randevuyu salıya verdi bize
hadi bakalım

selam kızlar kızı uyuttum vee geldım artık yavas yavas uyku duzenımız oturuyor sanırım umarım degısmeler olmaz vaktı saatı gelınce sızlanmalarımız baslıyor ayyy allah bozmaz ınsallah kızım huzursuz olunca bende çıldırıyorum

eşimin doğum günü yaklaştı ne alsam acaba fikri olan varmı?
ben şişme yelek kullanmayı çok seviyorum, eşime de aldım, mudoda çok güzel indirim vardı (20 tl), üzerinden çıkarmıyor, ama fiyat konusunda esneksen nike lar daha güzel (150 civarındaydı), ya da arabasına düşkünse araba aksesuarı olabilir, navigasyon cihazı gibi...

anaaam aşı huysuzluğu başladı şimdi de gözünden yaş geliyi guxzum ağlarken bakalım kaçta uyuyacak yavrum

merhabalar ben yeni üyeyim ve aynı zamanda 2010 ocak annesiyim. benim sorunum oğlum bir türlü biberon almıyor. anne sütü ile beslenen bir çocuk. ama şu sıralar midesi biraz kötü şu çağımızın hastalığı reflü olduda. doktoru mama verdi aptamil ar. ilkk günler kaşıkla falan yedi ama şu son 3 gündür hiç bir şekilde yemiyor. 4 çeşit değişik başlıklı biberon aldık. ama sonuç değişmiyor. oğlum 4 aylık ve kısa bir süre sonra kreşe başlayacak. o yüzden biberona alışması lazım. önerilerinnizi bekliyorm ilginiz için teşekkürler

merhabalar ben yeni üyeyim ve aynı zamanda 2010 ocak annesiyim. benim sorunum oğlum bir türlü biberon almıyor. anne sütü ile beslenen bir çocuk. ama şu sıralar midesi biraz kötü şu çağımızın hastalığı reflü olduda. doktoru mama verdi aptamil ar. ilkk günler kaşıkla falan yedi ama şu son 3 gündür hiç bir şekilde yemiyor. 4 çeşit değişik başlıklı biberon aldık. ama sonuç değişmiyor. oğlum 4 aylık ve kısa bir süre sonra kreşe başlayacak. o yüzden biberona alışması lazım. önerilerinnizi bekliyorm ilginiz için teşekkürler

öncelikle hoşgeldina.s.

reflüye ve biberon aslmasına bi çare bulursan bana da söyle ben de muzdaribim bu dertten

esmer günaydın naniknanik

benimde bugün hamaratlıgım tuttu.erkenden kalktım biraz temizlik yaptım biraz daha işim var ama azcık şurda takılıyım

günaydın hoya.
evime gitmek istiyorum mafoldumben
ayyy canuuum:teselli: Allah patronunu bildiği gibi yapsın:mymeka:
ben de dinlenmek istiyom sonunda temizliği bitirdim ben de bittim ama tam uyuyacam derken nur yine 2 den sonra uyudu sabah da 7 de dikildi ayağaalsanaalsanasmile

günaydın kızlar esmer hakkaten bekçi gibim bu ne ya o patronun var ya tam sopalık

günaydın demet

Back
X