2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ee

yatağı eğimli zaten canım kusması azaldı evet ama nası geçicek ysaa çok kötü bişey kusan bebeğe sahip olmak

bilmezmiyim eyvahedigeldismile 6. ayda kendiliğinden geçiyomuş cnm baya azaldı bizim kusma olayı sadece ağızda bişiler çiğniyomuş gibi yapıyo arada hala yatığı nası eğimli yaptın cnm ben yastık koyup üzerine yatırıyodum ama doktor yatığın kendisini eğimli yap dedi öyle yaptıktan sonra geçi bizim

yaklasik 3, 4 gündür emzirmiyorum süt memed ebekledigi icin olabilir mi

bir de arkadan bulanik su gibi geldi süt bebek de emmek istemiyor, ben de mamayla katristirdim sütümü öyle vermeye calistim onu da almadi ama tadinda bir gariplik yok

dün gece cok kötü oldum gögüslerim cok agridi apse olucak diye korktum hemen ciktim pompa aldim geldim ama bebek biberondan da emmiyor cikan garip sütü :(

kızlar oğluma şimdi 3 çay kaşığı havuç suyu verdim..pek sevmedi sanki..elmayı daha çok sevdi..kalanını ben içtim.

Tutku
Masallah ek gidayami gectiniz.Ben büyük oglanda öglenleri sebze corbasiyla baslamistim yogurt meyva daha sonraydi bide elma suyu yerine elmayi rendele ver demisti doktor suyunu icince istahi kesiliyormus elma yiyince posasi bagirsaga daha iyi geliyormus havuc biraz agir olmazmi? Bende dün karpuz yerken sap sup yapti agzini biraz yalattim ama sevmedi karpuzu.

Yogurt neden olmuyor taze katkisiz yogurdu maya olarka kullan havluya sar sicak bi yerde acmadan beklet.Makinede ayni is bi farki yok yani.Bende inek sütü almaya gidicem bidahaki ay bakali eve yakin bi ciftlik bulsam .

Tutku
Masallah ek gidayami gectiniz.Ben büyük oglanda öglenleri sebze corbasiyla baslamistim yogurt meyva daha sonraydi bide elma suyu yerine elmayi rendele ver demisti doktor suyunu icince istahi kesiliyormus elma yiyince posasi bagirsaga daha iyi geliyormus havuc biraz agir olmazmi? Bende dün karpuz yerken sap sup yapti agzini biraz yalattim ama sevmedi karpuzu.
dr 4. aydan sonra tadımlık başlayın dedi bi kaç çay kaşığı veriyorum sadece..tatlara alışma sürecindede önce sulu vermeyi düşündüm bi kaç kere verdikten sonra püreye geçicem meltem abla..dr un verdiği listede havuçta vardı bilmem ağırmı gelir diyosun..her sebzeyi tek tek verip alerjisi varmı diye bakıp sebze çorbasına öyle geçicem..öff en korktuğum dönem bu..allah yardımcımız olsun
Yogurt neden olmuyor taze katkisiz yogurdu maya olarka kullan havluya sar sicak bi yerde acmadan beklet.Makinede ayni is bi farki yok yani.Bende inek sütü almaya gidicem bidahaki ay bakali eve yakin bi ciftlik bulsam .

ya bi kaç kere yaptım olması çok uzun sürdü dediğin gibi yapıyorum bende..anlamadım neden oluyo..dün gece yatmadan yine mayaladım bezlere sardım sarmaladım..sabah baktım tutmamış hala süt gibiydi..gerçek yoğurt mayası kullandım mayadanmı acaba..hazır yoğurt mayasıda kullanamamki:uhm:

ya bide ben bu yoğurt yapmayı beceremedim galiba.olmuyo tutmuyo.yoğurt makinasımı alsam

biz daha ek gıdaya geçmedik ama arzumun yoğurt makinesi çok hoşuma gitti ondan alıcam hem meyveli yoğurtda yapabiliyosun 6 tane küçük cam kavanozu var onda yapıp onda saklıyosun

biz daha ek gıdaya geçmedik ama arzumun yoğurt makinesi çok hoşuma gitti ondan alıcam hem meyveli yoğurtda yapabiliyosun 6 tane küçük cam kavanozu var onda yapıp onda saklıyosun

bi bakim canım bende..ne kadar kendime güveniyomuşum eskiden bu tür makinaların gereksiz ve yer kaybı olduğunu düşünürdüm..şimdi almayı düşünüyorum..:sinifsinif:

bi bakim canım bende..ne kadar kendime güveniyomuşum eskiden bu tür makinaların gereksiz ve yer kaybı olduğunu düşünürdüm..şimdi almayı düşünüyorum..:sinifsinif:

nettende bakabilirsin cnm sen yine güven kendine arkadaşım yoğurt bu tutturursun bi şelikde ama hem meyveli yapabilme hem saklama şekli çok hoşuma gitti benim

nettende bakabilirsin cnm sen yine güven kendine arkadaşım yoğurt bu tutturursun bi şelikde ama hem meyveli yapabilme hem saklama şekli çok hoşuma gitti benim

ah yoğurt benden korksun dimi..ama ben ondan korkuyorum şu ankaydirigubbakcemile3..bi daha mayalamaya korkuyorum yine olmazsa diye..sinir oldum valla:sinifsinif:

Back
X