2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çikolata değil ama kakolu kek hamurunu yaladı kendisi.
geçen gün elime bulaşmış bi baktım şevkle yalıyor, çektim ağladı bi de 10 dk yalayacam diye :roflol:

ayazın kime çektiğini sormak ayıp olur herhelde..zemuszemus
ya ben utkuya hiç bişey vermek istemiyorum..şimdi bu elma sularını falan verirken bile elim titriyo veresim yok hiç..hep beni emsin istiyoom,ek gıdaya geçerse benden soğur gibi geliyo..manyakmıyım neyim....inşallah çocuk buisteksizliğimi algılayıp ek gıdayageçişte sorun yaşamaz..fisfisfis

ayazın kime çektiğini sormak ayıp olur herhelde..zemuszemus
ya ben utkuya hiç bişey vermek istemiyorum..şimdi bu elma sularını falan verirken bile elim titriyo veresim yok hiç..hep beni emsin istiyoom,ek gıdaya geçerse benden soğur gibi geliyo..manyakmıyım neyim....inşallah çocuk buisteksizliğimi algılayıp ek gıdayageçişte sorun yaşamaz..fisfisfis

şu kırmızıladığım konu yorumsuz sempatiksalakcinni

yok bacım acık tatsın utku. bu sefer 1,5-2 ay sonra öğün olarak vermeye başladığında çok zorlanırsın.

şu kırmızıladığım konu yorumsuz sempatiksalakcinni

yok bacım acık tatsın utku. bu sefer 1,5-2 ay sonra öğün olarak vermeye başladığında çok zorlanırsın.

bencede yorumsuz kalsın..zira yanıtını biliyorumaklinialirimsmile

vermeye çalışıyorum canım ama kafamda çok büyüttüm saatlari neler verileceği yasaklı olanlar falan kafamda karman çorman oldu..bi liste yapıp düzene sokup adam akıllıbaşlamam gerek..şimdi tadımlık veriyorum düzen müzen hak getire:tomato:

rylaiaraştırdım canım yoğurt makinesini güzel yorumlar var beğendim..akşam eşime söylimde alalım..kesin o ne gerek var annem yoğurt makinasımı kullanıyodu deralsanaalsanasmile..en iyisi söylemeden alim o na nekaydirigubbakcemile3

kızlaarr merhaba biz geldik ama bir kaç gün giremeyecem nete modem bozuldu
esmerin demesiylen hay ben bu ağın tam ortasına oturam delikafadulden
çekilişler yapılsı hadi hayırlı olsun
bebeciklerin 23 nisan egemenlik çocuk bayramı kutlu olsun
hepinizi öptüm modem yapılınca görüşürük
unutmayın beni uleyyyynnnnn opuyorumnanaktan

ah yoğurt benden korksun dimi..ama ben ondan korkuyorum şu ankaydirigubbakcemile3..bi daha mayalamaya korkuyorum yine olmazsa diye..sinir oldum valla:sinifsinif:

tutku çok sıcak yada çokmu soğuk mayalandırıyorsun serçe parmagının dayanabilecegi sıcaklıkta olunca mayalandır..

tutku
Simdi düsününce makine almak mantikli cünki 6 kavanozsa günlük günlük yaparsin yogurdunu ziyan olmaz.Bende alayim bari.

Aksam ne yemeginiz var kizlar bu gün tembellik ettim ben bide haftalik menü yapip alisveris listesi cikartmam lazim yarin icin hala aklima bisi gelmiyor bütün yemeklerden gina geldi bu gün.

tutku çok sıcak yada çokmu soğuk mayalandırıyorsun serçe parmagının dayanabilecegi sıcaklıkta olunca mayalandır..
yok canım ılıktı serçe parmağımı yakmıyodu..
tutku
Simdi düsününce makine almak mantikli cünki 6 kavanozsa günlük günlük yaparsin yogurdunu ziyan olmaz.Bende alayim bari.
banada mantıklı geldi pazartesi sipariş vercem oyun halısıyla birlikte..inşallah oyun halısı almak için geç kalmamışımdır..utku oyalanır
Aksam ne yemeginiz var kizlar bu gün tembellik ettim ben bide haftalik menü yapip alisveris listesi cikartmam lazim yarin icin hala aklima bisi gelmiyor bütün yemeklerden gina geldi bu gün.

valla ben bir haftadır ne yemek yaptıysam kaldı yenmedi atıldı..eşim bu aralar iştahım yok diyo tabağın çoğu çöpe gidiyo..bu akşam çok aç gelirse pizza söylesin napim uğraşamam onunla..
bizimde yiyebileceğimiz sebze yok bende ne yapacağımı şaşırıyorum bütün gün kafa patlatıyorum ne yapsam diye..sonra o kadar uğraşıp yapıyorum yenmeyincede şalterler atıyoÇok üzgünüm çoook

Çeki,liş sonuçları belli olmuş... Ben yarın adıyamana gidiyorum,1 hafta yokum. Hediye işini orada halletmeye çalışıcam olmazsa 3 mayısı 1-2 gün geçebilir göndermem. bana çıkan arkadaştan şimdiden özür diliyorum herhangi bir gecikme olursa.opuyorumnanaktan

Tupperwarin yoğurt yapma kabı varmış kullanan var mı?Sıcak suya oturtup mayalıyormuşun küçük kavanozları varmış.Yoğurt yapma işi bitince saklama kabı olarak dakullanılabiliyormuş.

slm kızlar,gün içerisinde de girmiştim ama yazmaya fırsatım olmadı sadece okudum,
çok uykusuzum iki gündür sırtım yatak yüzü görmedi sayılır,
gece gaz sancısı geliyor,kcağımda uyuyor yatırınca ağlamaya başlıyor,
şuan yeni uyumaya başladı,inş. bu gece uyur hayırlsıyla..
dün gündüz 2-3 saat kadar uyudu fırsat bu fırsat pencerlerle hlıları hallettim,
oturma odasının penceresi kalmıştı onu da bugün beril uyanıkken taksit taksit yaparak hallettim,
tüllerle güneşlikleri de yıkasaydım iyi olacaktı ama artık bir dahaki silmeye,
yarın öbür günde fırsat bulabilirsem gardrobu düzenlicem,kışlıkları kaldıracam vs.
aslında yarın alışverişe gidecez işe başlamadan üzerime bir kaç kıyafet alacam,inş. güzel bişeler bulurum,
alışverişlerde genellikle bana bişey alınmadan dönerizde,bana diye çıkarız eşime alırız,
bu seferde berile alıp biz avcumuzu yalamasak:))

slm kızlar,gün içerisinde de girmiştim ama yazmaya fırsatım olmadı sadece okudum,
çok uykusuzum iki gündür sırtım yatak yüzü görmedi sayılır,
gece gaz sancısı geliyor,kcağımda uyuyor yatırınca ağlamaya başlıyor,
şuan yeni uyumaya başladı,inş. bu gece uyur hayırlsıyla..
dün gündüz 2-3 saat kadar uyudu fırsat bu fırsat pencerlerle hlıları hallettim,
oturma odasının penceresi kalmıştı onu da bugün beril uyanıkken taksit taksit yaparak hallettim,
tüllerle güneşlikleri de yıkasaydım iyi olacaktı ama artık bir dahaki silmeye,
yarın öbür günde fırsat bulabilirsem gardrobu düzenlicem,kışlıkları kaldıracam vs.
aslında yarın alışverişe gidecez işe başlamadan üzerime bir kaç kıyafet alacam,inş. güzel bişeler bulurum,
alışverişlerde genellikle bana bişey alınmadan dönerizde,bana diye çıkarız eşime alırız,
bu seferde berile alıp biz avcumuzu yalamasak:))

merhaba canım öncelkle bayağı iş yapmışsın işe başlamadan bende yapmıştım 1 ay oldu yine yapılcak duruyor

gaz sancısı için bişey vermyomusn

Mehlikasu
Sana mi devrettim temizlik isini bu gün tembellik yaptim aksamda makarna yediler yemek bile yapmadim ohh ne rahatmis ya:)) Esimde yarin hava güzel camlari silelim diyor yardim etsin silelim yok öyle kendimi perisan edemicem artik.

Back
X