2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizmkide ben işe başladım başlayalı akim gidyor işe gündüz buğleme bakıyor beni tehdit ediyor normal shıfte dönerim bu hafta diye bende dön dedim sen bilirsn hiçbir iş yapmma yatcam ben dedim senle yarın yapazı yapmazsanda kalsın enayi değilim dedim yüzüne kapadım arıyor açmıyorum:jeyyar: şimdi

hee iyi etmişin.
incileri dökülecek sanki paşazadelerin :dilcikar:

fiyatlarda çok çok uygun oluyor dışarıya göre...
normalde yasak aslında ama işi icabı alabiliyor allahtan yoksa yanıştıkakannehir....

gaza geldim nan bende yapmeycem :roflol:

hayır esmer benim çok kötü bi huyum var yatmadan önce heryeri toplarım tek düzen haline getirim bulaşık hiç bırakmam makinaya yerlştiririm yerleri gırgırlar yatarım.yapacak çok bişey olsa ev kirli değil aslında kıyı köşe bi süpürcek bi silecek yaww .ama yarın keyif yapcakmış beyfendi:kahve:

yaa benimde öyle sil-süpür-toz al işi var sadece ama hamur gibiyim bugün.
gece beyaz'ı seyrettim 2 falandı yattım. sabah da 7 de kalktık. uykum var.

zaten her hafta sonu sabahın köründe hortlayan bebe bugün doktora gidecez ya uyuyacağı tuttu.
7'de uyandırdım diye kıyameti kopardı. yarım saat ağladı bırak beni ben uyuyacağım diye

kızımı alıyım yanıma yatıyım az ben görüşürz esmercim yapma kız iş felan keyfine bak kafamız şişyor hafta içi birde temzilk mi yepcez

yaa benimde öyle sil-süpür-toz al işi var sadece ama hamur gibiyim bugün.
gece beyaz'ı seyrettim 2 falandı yattım. sabah da 7 de kalktık. uykum var.

zaten her hafta sonu sabahın köründe hortlayan bebe bugün doktora gidecez ya uyuyacağı tuttu.
7'de uyandırdım diye kıyameti kopardı. yarım saat ağladı bırak beni ben uyuyacağım diye

bnde izin günlerimde hep erken kalkarım en geç 9 sinir oluyorum buğlemden öncede öyleydim işim olursa o gün uyku tutmuyor

başladı demetcim, bakalım nedecez?
daha doğrusu anası totosunu kaldırıp gdip milyoncudan cam rende, manavdan da havuçla elma alırsa başlayabilecek sırnaşık şey

benimki de çalışacak yarın. istanbul'da olsan buluşurduk yaa

valla buluşurduk ne güzel olurdu.ya benim hiç arkadaşım yao .ben arkadaş istiyorum şöyle bebekli falan.
diasada 94lü 24 lira uygun al bence
uygunmuş gerçekten
benimki de geçen haftalarda aynısını diyecek oldu.
iyi dedim ben çıkayım işten hafta içi yapayım temizlik. evi tek başına geçindirebileceksen kabul, yok geçindiremeyeceksen al toz bezini gel arkamdan dedim.
toz bezini seçti :roflol:
alemsin esmer banada senin huyundan geçse birazcık ne harika olurdu varya.

sinirlemi bozdu bnde yapmıycam aman yaptımda ne oldu geçen hafta üff birazda ben pasaklı oluyum bari-tatlicadiarzu-

bu adamlar nankörrrrr
gaza geldim nan bende yapmeycem :roflol:
:)
selm kızlar naparsınız

iyiyiz hako sen napıyosun bayadır yoksun hiç.bebegin nasıl

iyidir canım ç kuzey beyden dolayı dışarı çıkamıyorum özledim hepinizi hava sıcaktı biraz babanın yanına geldik uyuyo kuzey beyde bende dolanıyom

selam kızlar bizde gezdik alışveriş yaptık geldik...

esmer maşallah ayaza..ek gıdayada geçmişsiniz ne güzel..benim dr hiç böyle ayrıntılı anlatmadı bu ek gıda olayını benim kafa ondan karışık..bi kağıt verdi bunda yazıyo herşey dedi..bi halt yazdığıda yok..şimdi ben tadımlık verim öylesinede bi daha gidince sorcam..
bugünde utkunun gözü akıyo aradım dr u neden olur diye sormak için ulaşamadım..:sinifsinif:dr u yinemi değiştirsem acabazemuszemus

kızlar yoğurt makinasını toplumu alsak babaslingi alırken konusu geçmişti ya mama sandalyesini falanda toplu alabiliriz diye..ben pazartesi siparişini vercem oyun halısıyla birlikte..

esmer senin oyun halısı maymun adasımıydı..memnunmusun nasılsempatiksalakcinni

selam kızlar bizde gezdik alışveriş yaptık geldik...

esmer maşallah ayaza..ek gıdayada geçmişsiniz ne güzel..benim dr hiç böyle ayrıntılı anlatmadı bu ek gıda olayını benim kafa ondan karışık..bi kağıt verdi bunda yazıyo herşey dedi..bi halt yazdığıda yok..şimdi ben tadımlık verim öylesinede bi daha gidince sorcam..
bugünde utkunun gözü akıyo aradım dr u neden olur diye sormak için ulaşamadım..:sinifsinif:dr u yinemi değiştirsem acabazemuszemus

kızlar yoğurt makinasını toplumu alsak babaslingi alırken konusu geçmişti ya mama sandalyesini falanda toplu alabiliriz diye..ben pazartesi siparişini vercem oyun halısıyla birlikte..

esmer senin oyun halısı maymun adasımıydı..memnunmusun nasılsempatiksalakcinni

canım ben yoğurt makinasını ankaradan eltimden alacağım. beni hsaplamayın o yüzden.
benim oyun halısı maymun adasıydı evet. ben çok beğendim. ışıklı müzik çalan bi maymunu, bi tane çıngırağı, 2 tane de başka oyuncağı var. hepsi çıkabiliyor.

canım ek gıdalara iki kaşıkla başlayacaksın. hergün 2-3 kaşık arttırarak gideceksin. 24 saat boyunca kakasında bir değişme, şiddetli kusma, vücudunda döküntü olursa alerji yapmış ya da dokunmuş olabilir.
bu şekilde hergün arttırdıkça 15 gün sonra falan öğün halini alacak. ama bence sen öğün verecek kadar arttırma. nasılsa sütün yetiyor. sadece tadımlık birkaç kaşık ver.

boşver doktoru ben sana anlatırım bacım kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız bakalım..bugun hava çok guzel gezdik bizde..face de tarlamı toplamaya girdim:)))
çekiliş bitmiş.kendinize iyi bakınh.

selam kızlar a.s.
şileye gittik bugün
kızım temiz hava aldı

tutku yoğurt makinesi ne marka ve kaça sipariş ettin

Back
X