2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba kimse yok galiba ama her zaman olduğu gibi sorular sormaya geldim gece oğlanı yatırırken eldiven takıyorum bilinçsiz bir şekilde battaniyesini tutup yüzüne falan çeker Allah korusun boğulur diye korkuyorum siz nasıl yatırıyosunuz ne gibi önlemler alıyosunuz bunun için

canım ben yoğurt makinasını ankaradan eltimden alacağım. beni hsaplamayın o yüzden.
benim oyun halısı maymun adasıydı evet. ben çok beğendim. ışıklı müzik çalan bi maymunu, bi tane çıngırağı, 2 tane de başka oyuncağı var. hepsi çıkabiliyor.

canım ek gıdalara iki kaşıkla başlayacaksın. hergün 2-3 kaşık arttırarak gideceksin. 24 saat boyunca kakasında bir değişme, şiddetli kusma, vücudunda döküntü olursa alerji yapmış ya da dokunmuş olabilir.
bu şekilde hergün arttırdıkça 15 gün sonra falan öğün halini alacak. ama bence sen öğün verecek kadar arttırma. nasılsa sütün yetiyor. sadece tadımlık birkaç kaşık ver.

boşver doktoru ben sana anlatırım bacım kaydirigubbakcemile3
harikasın esmer bide aşı yapmayı öğren her muayenede senin yanında biterim söz..kaydirigubbakcemile3
sütüm geçen hafta azalır gibi oldu utkuda çok huzursuzdu her akşam yatmadan dualar okudum nazar duası falan..şimdi sütümde normale döndü utkuda..tadımlık veriyorum o yüzden dediğin gibi.
selam kızlar a.s.
şileye gittik bugün
kızım temiz hava aldı

tutku yoğurt makinesi ne marka ve kaça sipariş ettin
oh julii koceyle düzelttinmi arayı..temiz hava ne güzel gelmiştir meloşuma..utkuyuda götürseydiniz bee yavrumun sesi sedası çıkmazdı bi köşede temiz havasını alır gelirdi..
kızlar merhaba kimse yok galiba ama her zaman olduğu gibi sorular sormaya geldim gece oğlanı yatırırken eldiven takıyorum bilinçsiz bir şekilde battaniyesini tutup yüzüne falan çeker Allah korusun boğulur diye korkuyorum siz nasıl yatırıyosunuz ne gibi önlemler alıyosunuz bunun için

canım ben yeni doğduğunda çok az eldiven taktım bi dahada takmadım..hatta geceleri eldiveni bırak çorapsız yatırıyorum..üstünü açmasın elleriyle battaniyesini çekmesin diye yatağının kenarlarına sıkı sıkı sıkıştırıyorum battaniyesini..elleri rahat etsin takma bence artık

julii yazmayı unutmuşum rylai arzumun yoğurt makinası güzel demişti bende araştırdım beğendim..pazartesi vericem sipariş..başka almak iteyen olursa toplu sipariş verirdik..

bide mama sandalyesi almak istiyorum siz araştırdınızmı kızlar ya..

eldiven takmayı bırakalı çok oldu benim canım...ben sık kontrol ettiğim için içim de rahat...

surprise
Nasilsin bayagidir görmüyordum seni.Ben hic eldiven takmadim iyi degilmis ellerini kullanmayi ögreniyor bu ayda zaten.Birde artik büyüyor battaniyeyi cekse üstüne yine itebilir.Ben uzun yorgani yan seriyorum agir oluyor mümkün degil üstüne ceksin cünki boyu uzadi gece uyku tulumu kücüldü yaz geliyor mevsimi bekliyorum uzamasida biraz yavaslasin diye bekliyorum yenisini almak icin o yüzden büyük yorgani yanlamasina iki taraftan koyunca ne üstünü acabiliyor nede yüzüne cekebiliyor battaniye koysam tekmeyi basip üstünü aciyor hemen.

tutkucum
Bizim mama sandalyemiz abimizden kalma http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00064837580000/Default.aspx
deseni farkli sadece ama hafif cok kolay temizlenen bi sandalye 3 yasa kadar diyor ama benim oglan 1.5 yasinda üstüne cikip atliyordu kaza cikaracak diye korkup kaldirdim ama bütün gün otururdu ilk zamanlar cok sevmisti oyuncaklarini koyardim önüne yemek verirdim otururdu orda bakalim bu ne yapacak ama daha 3 ayimiz var onda oturmak icin

bugün kimsecikler yok
esmerim maşallah ayaza :nazar:bakalım yemişlere ne tepki verecek

selam kızlar a.s.
şileye gittik bugün
kızım temiz hava aldı

ohh kanka senle olmak vardı hani yaa

ben nerdeyse ilk hafta dan beri eldiven takmıyorum canım
yalnız 2 . ayda geceleri kundak şeklinde kollarını sarmaya başladım halada devam ediyorom yoksa geceleri sıçrayarak ağlayarak uyanıyodu
gndüz takip et bakalım yapıyomu bizimki çekiyo bazen ben düzeltiyorum
dediğim gibi gecede kollarını sarıyorum

anam kimse yok ben giremedim 2 gündür naber diyim dedim emme millet güneşi gören kendini sokağa attı sanırım hediyeleri almaya başlamışınız bilem kızlar bendaha almadım:((

canım ben yeni doğduğunda çok az eldiven taktım bi dahada takmadım..hatta geceleri eldiveni bırak çorapsız yatırıyorum..üstünü açmasın elleriyle battaniyesini çekmesin diye yatağının kenarlarına sıkı sıkı sıkıştırıyorum battaniyesini..elleri rahat etsin takma bence artık

ya ben beşiğinde yatırmıyorum yatağını yatağıma koydum kenarlarına sıkışmıyo maalesef

eldiven takmayı bırakalı çok oldu benim canım...ben sık kontrol ettiğim için içim de rahat...

bende takmıyorum ama geceleri kendimce önlem alıyorum

surprise
Nasilsin bayagidir görmüyordum seni.Ben hic eldiven takmadim iyi degilmis ellerini kullanmayi ögreniyor bu ayda zaten.Birde artik büyüyor battaniyeyi cekse üstüne yine itebilir.Ben uzun yorgani yan seriyorum agir oluyor mümkün degil üstüne ceksin cünki boyu uzadi gece uyku tulumu kücüldü yaz geliyor mevsimi bekliyorum uzamasida biraz yavaslasin diye bekliyorum yenisini almak icin o yüzden büyük yorgani yanlamasina iki taraftan koyunca ne üstünü acabiliyor nede yüzüne cekebiliyor battaniye koysam tekmeyi basip üstünü aciyor hemen.

merhaba meltem arada sırada giriyorum ama sürekli takip edemiyorum temizlik yemek çamaşır derken akşam oluyor hemencecik

ben nerdeyse ilk hafta dan beri eldiven takmıyorum canım
yalnız 2 . ayda geceleri kundak şeklinde kollarını sarmaya başladım halada devam ediyorom yoksa geceleri sıçrayarak ağlayarak uyanıyodu
gndüz takip et bakalım yapıyomu bizimki çekiyo bazen ben düzeltiyorum
dediğim gibi gecede kollarını sarıyorum

ya bende gündüzleri takmıyorum artık benim zibidi elini falan sardırmıyo illaki elleri kafasının yanında uyuyacak rahata alıştı sardımmı 5-10 dk uğraşıyo baktı ellerini çıkartamıyo uyanıyo hemen protesto ediyo

slm kizlar 1 haftadir yoktuk biz duzceye geldik memlekete dun de oglusun mevlkutunu yaptik epey kalabalikti 100 kisi kadar kayinvalidemde yaptik hic odadan cikarmadim buraki isteyen gelip odamizda gordu zaten uyku vaktiydi mevlut saati o yuzden indirmedim asagiya hic yukarda odamizdaydik burakin resmini koydugum cerceveli bebk sekerleri dagittik herkes bayildi ama nazar da degdi ogluma cok cabuk nazara geliyor bizim oglan huysuzdu dun biraz da kalabalik ses bunaldi tabi dun sabah babamizda geldi moskovadan mevlut icin 3 haftadir gorusmuyroduk bu gece donecek ama ben 1 hafta daha burdayim kayinvalidemde 1 hafta sonra donecegim istanbula gecmisi okuyamadim hersey yolundadir umarim tum bebislerde opuyorum tum melekleri

sevcan merhaba geçen selam verdin yazamadan çıkmak zorunda kaldım nasılsın
süt azdı emziriyomusun yinede
bizim oyun halımız tiny love maymun adası bizimki seviyo 100 liraya falan almıştık sanırsam

dün arabada sıcak diye pencereyi falan açmıştık bugün burnu akıyo ya çok morelim bozuldu
salıda aşıları vardı ilerlemese bari puff

bizim oyun halımız tiny love maymun adası bizimki seviyo 100 liraya falan almıştık sanırsam

dün arabada sıcak diye pencereyi falan açmıştık bugün burnu akıyo ya çok morelim bozuldu

canım üşüdüğünden akmıyordur burnu bebişinin
şu ara mevsim değişikliği olduğundan bizde öleyiz bebişde bende

kimsecikler yok burda. hava güzel herkes kendini dışarı attı herhalde.

bizde doktora gittik. 5100 gr olmuş benim minik dana. ek gıdalara başlıyoruz. meyve suyu olarak önce elma, havuç, armut 1-2 hafta sonrada kayısı-şeftali suyu. kayısı-şeftali sulu kaka yaptırabilirmiş.
sebze çorbası olarak da patates-havuç 1-2 hafta sonra kabak ekleyeceğiz. etsuyu kullanmaya başlayacağız. kıymayı da 3 kere çektirip ilave ettirebilirmişiz. gene 1-2 hafta sonra pirinç-irmik ilave edeceğiz.
meyve suyunu cam rendeyle, çorbayı da kaşıkla ezerek yap dedi. rondo önermedi, sonra pütürlü yemeye zor alışır dedi.

sebze çorbasını 2-3 kaşıkla başlayacam. o kadar azıcığı hergün yapmak zor olacağından 1 havuç-1 patatesten yapıp küp küp olan buzluk kabına boşaltacağım. üzerini kapatıp dondurucuya koyacağım. hergün 1-2 küp eritip öyle vereceğim. günden güne küp miktarını arttıracağım.
doktora da sordum sakıncası yokmuş.

kahvaltı ve muhallebilere de 1 ay sonra başlayacağız.

şimdiden kolay gelsin annesi cokacimcoook
bizde başlıycaz 15-20 gün sonra

Ayaz beye de maşallah:nazar:

vavelya canım pek dışarı çıkmazdık dün baya dışarıda kaldı bide arabada pencere açıktı işte
inşallah dediğin gibidir ateşini ölçtüm çok şükür yok ama burnu akıyo işte

yok ben emzirmiyorum
çok uğraştım ama olmadı malesef
bizim burda kaliteli oyun halıları yok
bi tane sordum, öyle ışıklı mışıklı sesli falan değil, çok sade bişey 50 liraydı
bide kraft'ın varmış ama bitmiş o da 70 liraymış, kraft nasıl acaba

vavelya canım pek dışarı çıkmazdık dün baya dışarıda kaldı bide arabada pencere açıktı işte
inşallah dediğin gibidir ateşini ölçtüm çok şükür yok ama burnu akıyo işte

canım bizimkininde burnu akıyo endişelenmene gerek yok bence hemde bizim araara öksürüğüde var burnunu açık tut önemli olan o tıkalı olmasında aksın varsın biz hiç temizlesek günde 2 kez burun temizliyoruz ama çağan çok terliyo emerken hele saçı yamyaş oluyo ondanda araara öksürüyo burnuda tutmuyo habire akıyo temizlemessek genzine gidiyo daha çokrahatsız oluyo

ya kızlar haftasonu annemle ablam bendede biz çağanın burnu akıyo diye burnunu habire tamizledik babasıyla annemle ablamda bu otri bebeyi doktora sordunmu böyle çakince çoucuğa bi zararı olurmu aacaba dedielr bende evham yaptım hiçte doktora sormadım siz benden önce kullandıdıdınız bu otri bebeyi gerçi çok işime yarıyo çok temizleniyo burnu ama çekmenin bi derecesi varmıdır acaba bi zararı olurmu bebeye

cadı naber gız faceyi cevaplayamadım nurlan uğraşıydim

en iyisi otri dedi dr. hem de zarar vermiyo dedi

Back
X