2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çağanı kanguruyo koysam bişiy olmaz demi bugün sağlık ocağında kontrollü var arabayı indirip bindümek ölüm kangurum vardı benim ama daha ufakmı acaba diye düşündüm babasling almadım zaten pek dışarı çıkmıyom çıksakta babanın kendiyle çıkıyoz diyee:))) cevap bekliiimn

benim kangurum yok ama kullana arkadaşlarım var bi sorun yaşamdılar yinede sen bilirsn canım

esmer sende iyi gezmişsin anacım çok rüzgar vardı .ayazı rüzgar çarpmışdır onun için ağlamıştr çok esiyordu yaa

esmer sende iyi gezmişsin anacım çok rüzgar vardı .ayazı rüzgar çarpmışdır onun için ağlamıştr çok esiyordu yaa

he yaa. bi de Beylerbeyi'ne gittik, tam boğaz iyi rüzgar yedi.
koyun koyuna yatınca sustuydu ama kolum uyuştu. biz en son öyle yattığımızda 2,5 kilo falandı. dana 5 kilo olunca kolumu acıttı

kızlar unutuyorum geçen sweetbaby ile mesajlaştık bebek için tekrar denemelere başlamışlar dua edin diyor topiğe uğrayamıyorum diyor sizin oynamalarınızı,ne yedirdklerinizi o yorumlarınızı okudukça iyi olduğunu gördükçe içim kan ağlıyor yanlış anlamayın keşke benim oğlumda yaşasaydı bende orda yorum yazcaktım diyor .
bol bol dua edelim rabbim onun göbüşünede bebeğini kondursun inşallh ocak 2011 annesi olur :Saruboceq:

kızlar unutuyorum geçen sweetbaby ile mesajlaştık bebek için tekrar denemelere başlamışlar dua edin diyor topiğe uğrayamıyorum diyor sizin oynamalarınızı,ne yedirdklerinizi o yorumlarınızı okudukça iyi olduğunu gördükçe içim kan ağlıyor yanlış anlamayın keşke benim oğlumda yaşasaydı bende orda yorum yazcaktım diyor .
bol bol dua edelim rabbim onun göbüşünede bebeğini kondursun inşallh ocak 2011 annesi olur :Saruboceq:

ayy kıyamam yaa, çok haklı çookk.
ben onun yerinde olsam kk'ya uğrayamazdım bir daha sanırım.
inşallah bi an önce gelir bebişi, inşallah.

he yaa. bi de Beylerbeyi'ne gittik, tam boğaz iyi rüzgar yedi.
koyun koyuna yatınca sustuydu ama kolum uyuştu. biz en son öyle yattığımızda 2,5 kilo falandı. dana 5 kilo olunca kolumu acıttı

sende minnacık çocuğun kafasından ne olcaksa pek narinsin hanfendi bayanssulusmilebiz hep kızımla öyle sarmaş dolaş yatıyoz :emir_bebek: çok mu bağlıyorum bu kızı kendime diyorum ama ne yapıyım çok özlüyorum.

ayy kıyamam yaa, çok haklı çookk.
ben onun yerinde olsam kk'ya uğrayamazdım bir daha sanırım.
inşallah bi an önce gelir bebişi, inşallah.

yani ço üzüldüm hep aklımda geçen buğlem yorgan altında kaldıya o sabah çok ağladım ilk kucağıma aldım yaşıyormu diye baktım ya o an sweetbaby geldi aklıma o kadr etkilenmişim :gitme:

ay canım ya kıyamam ben ona rabbim en kısa zamanda eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin inşallah amin

sende minnacık çocuğun kafasından ne olcaksa pek narinsin hanfendi bayanssulusmilebiz hep kızımla öyle sarmaş dolaş yatıyoz :emir_bebek: çok mu bağlıyorum bu kızı kendime diyorum ama ne yapıyım çok özlüyorum.

ne bilem bacım ben alışmışım tüy kadar bebeye. ağırlaştıkça yadırgıyorum kaydirigubbakcemile3
yok ben hep yatırmıyorum. alışır bu sefer ayırması çok zor olur diye

anam bu millet ne kadar uykucu yavv kalkın be ben geceden beri ayaktayım yatağımı düzelltim çamaşırımı katladım daha öğlen sonu sağlık ocağına gitcem gelcem pasta yapcem yeni bi popkek tarifi yaprtım haftasonu ondan yaparım yarınada bide mayalı hemur bide incirli kurabiye mantı yaparım börek var difrizde bide neapsam acaba kısır yaparım yada peynirli puaça yaparım yaparım bee bişilerr önce aç karnımı doyırıyım

ay inşallah sağlıkla tekrar göbüşüne konsun bebik

ne bilem bacım ben alışmışım tüy kadar bebeye. ağırlaştıkça yadırgıyorum kaydirigubbakcemile3

ben gene lafımdayım esmer bu ayaz çağanı melisi utkuyu hepisini sollıcak bak yaza az kaldı sen yazın taşıyamıycan ayaz paşayı:))) maşallah tosunuma benim anan seni taşısında acık yağları erisindelikafaduldenlaelaelaelaelaea.s.

anam bu millet ne kadar uykucu yavv kalkın be ben geceden beri ayaktayım yatağımı düzelltim çamaşırımı katladım daha öğlen sonu sağlık ocağına gitcem gelcem pasta yapcem yeni bi popkek tarifi yaprtım haftasonu ondan yaparım yarınada bide mayalı hemur bide incirli kurabiye mantı yaparım börek var difrizde bide neapsam acaba kısır yaparım yada peynirli puaça yaparım yaparım bee bişilerr önce aç karnımı doyırıyım

hee sen uyuyamıyorsun ya uyuyanları kıskanıyorsun dimi :olmaz:

olm ben gebe kaldığımdan beri bu kaa şeyi bi arada yapmadım valla.
en lüksümüz bisküitli pudig kaydirigubbakcemile3

ayy maşllh sende güne hazırlanır gibisin yani süpersin .bende evleneli kaç sene oldu cuma günü ilk kez kalıpta kek yaptım çok güzel kabardı tarifinide netten alıp yaptım

ben gene lafımdayım esmer bu ayaz çağanı melisi utkuyu hepisini sollıcak bak yaza az kaldı sen yazın taşıyamıycan ayaz paşayı:))) maşallah tosunuma benim anan seni taşısında acık yağları erisindelikafaduldenlaelaelaelaelaea.s.

yok utkuya anca şapka çıkarırız biz, haddimizi bilir yanına yanaşmayız kaydirigubbakcemile3

anasının yağlar eriycek gibi değil pek bi sevdiler bulundukları yerleri :1no2:

teşekkür ederiz teyzeleri inşallah hemencik iyileşir

ayaz demek hemencik sebze çorbasına böö dedi hımm baksen yerim ben o keratayı

ayaza maşllh iyi topladı gör bak o bizmkilerdende iyi olcak inaşllh .bünyesi dayanıklı içgüveysimi alsam ayazı ne yapsam bilmıyomki

çok haklsıın ben çok alıştrdım yanına yatıyorum 1 saat bakışıyoruz bu sefer ne o uyuyor ne ben çenesi süşük konuşuyor birde bi görseniz sanki gün boyu neler yaptığını anlatıyor bana bayılıyorum o öyle anlattıkça

günaydın herkese...
esmercim..maşallah ayaza...
sweetbaby de inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile göbüşlenir..içi bebişcik olur....
bu havalar tehlikeli vallahi
biz de hafta sonu çıkardık ..sıcak çarptı galiba bizim kızı..dün sersem gibiydi..bugün iyi şükür...
kızlar..bizim kız elini yumruk yapıp ağzına tümünü sokuyor..sanki diş çıkaracakmış gibi elini ısırıyor...

günaydın herkese...
esmercim..maşallah ayaza...
sweetbaby de inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile göbüşlenir..içi bebişcik olur....
bu havalar tehlikeli vallahi
biz de hafta sonu çıkardık ..sıcak çarptı galiba bizim kızı..dün sersem gibiydi..bugün iyi şükür...
kızlar..bizim kız elini yumruk yapıp ağzına tümünü sokuyor..sanki diş çıkaracakmış gibi elini ısırıyor...

normal damakları kaşınmaya başladı artık benimki abartıyor iki elini sokmaya çalışıyor:ecrin_bebek:

algorcum ben de o el yeme mevzusunu doktora sordum. "dişle alakası yok, bebekler şu an oral dönemdeler.
herşeyi ağzına sokarak tanıyorlar. eline ne verseniz ağzılarına sokarlar" dedi.

Back
X