2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

önümde bir sürü evrak beni beklyor ben hala açılamadım burda laf yarıştıryorum üff uyku bastiki beni anlatamam mirmirmirmir

dün geceden beri dişim ağrıyor..şimdi de kafamın sağ tarafı ve gözüm feci ağrıyor..eşim gelseydi de bi diş doktoruna gitseydim..anam anam....bu doğumda da bu dişim gidiyor...mafoldumben..ilkinde de bir dişim gitmişti...:sinifsinif:

kız esmer ben alıştım artık uykusuzluğa şu çağan dursa ben daha çok pasta yaaparım emme nerde durmuyokii puding hazır şekerim bi kere yapıyom sanma yanii

feyzacım keki yapmışın gerisi gelir:)
gelelim benim kocama benim kangurum yok benim koca göbekli kocamda işe arabayla gitmiş çağanın arabasıda arabadaydı ben sağlık ocağına gitcem off offf bu adamı ben napayım şimdii gitmez gitmez bugün afrabayla gideceği tuttu uyuzun

kız esmer ben alıştım artık uykusuzluğa şu çağan dursa ben daha çok pasta yaaparım emme nerde durmuyokii puding hazır şekerim bi kere yapıyom sanma yanii

feyzacım keki yapmışın gerisi gelir:)
gelelim benim kocama benim kangurum yok benim koca göbekli kocamda işe arabayla gitmiş çağanın arabasıda arabadaydı ben sağlık ocağına gitcem off offf bu adamı ben napayım şimdii gitmez gitmez bugün afrabayla gideceği tuttu uyuzun

emziriyor musun?çünkü uykusuz kalınca benim sütüm azalıyor da...

algorcum ben de o el yeme mevzusunu doktora sordum. "dişle alakası yok, bebekler şu an oral dönemdeler.
herşeyi ağzına sokarak tanıyorlar. eline ne verseniz ağzılarına sokarlar" dedi.

günaydın
ama esmer ben ne versem onu bi deniyo sonra begenmiyo bırakıp elini sokuyo
2 gündür bayaa alıştı eli devamlı agzında emzikte almıyo
ne yapcam ben yaa kızlar böylemi olmalı izinmi vermeliyim
yoksa dikkatini her seferinde başka yeremi cekmeliyim

gnaydın kızlar..bugün bizde tembellik yaptık oğlumla bu saate kadar uyuyamazdım gözümü açamadım valla..utkuda hala uyuyo..haftasonun bizde gezmelerdeydik çok şükür hasta falan olmadı utku..

smh smh pump geçmiş olsun kızlar..
feyza esmer çok iyi yapmışsınız haftasonu arada hiç iş yapmamak bile motive ediyo insanı boşverin..zemuszemus
he yaa. bi de Beylerbeyi'ne gittik, tam boğaz iyi rüzgar yedi.
koyun koyuna yatınca sustuydu ama kolum uyuştu. biz en son öyle yattığımızda 2,5 kilo falandı. dana 5 kilo olunca kolumu acıttı
kız smer oğlumun kulaklarını çınlatmışsın.ayaz 3 ay sonra 10 kilo olsunda gör sen kol uyuşmasını..ben napimakannehir
kızlar unutuyorum geçen sweetbaby ile mesajlaştık bebek için tekrar denemelere başlamışlar dua edin diyor topiğe uğrayamıyorum diyor sizin oynamalarınızı,ne yedirdklerinizi o yorumlarınızı okudukça iyi olduğunu gördükçe içim kan ağlıyor yanlış anlamayın keşke benim oğlumda yaşasaydı bende orda yorum yazcaktım diyor .
bol bol dua edelim rabbim onun göbüşünede bebeğini kondursun inşallh ocak 2011 annesi olur :Saruboceq:
ah canım ya benimde hep aklıma geliyo dua ediyorum onun için..allahım sağlıkla bebeiş almayı nasip eder inşallah.
anam bu millet ne kadar uykucu yavv kalkın be ben geceden beri ayaktayım yatağımı düzelltim çamaşırımı katladım daha öğlen sonu sağlık ocağına gitcem gelcem pasta yapcem yeni bi popkek tarifi yaprtım haftasonu ondan yaparım yarınada bide mayalı hemur bide incirli kurabiye mantı yaparım börek var difrizde bide neapsam acaba kısır yaparım yada peynirli puaça yaparım yaparım bee bişilerr önce aç karnımı doyırıyım
aman samsuna gelesim geldi..neler yapıyosun öyle ya..bende yaparım hamurişi falan yapmayı çok severim ama kilolardan yapamıyorum..dün akşam eşimin arkadaşı geldi bişey yapmıcaktım eşim kek falan yapsana benimde canım istedi dedi..muffin ve kurabiye yaptım..kurabiyeyi bitirdiler muffine dokunmadılar..mutfakta benim yememi bekliyo muffinlerde.sonra gelsin kilolaralsanaalsanasmile
selam kızlar
evime döndüm nihayet....özledim sizlerle muhabbeti..girmeyeli buluşmalar olmuş bol bol.iyi yapmışsınız valla.
herkes iyi değil mi bir problem falan yok???
hoşgeldin canım..

emziriyor musun?çünkü uykusuz kalınca benim sütüm azalıyor da...
emziriyorum algorcum ama çok şükür azamıyor yetiyor yanii zaten mamayı sevmiyo yemiyo versemde bide benim bünyem çağan doğdu doğalı uyumadığı için alışık canım sütten bari problemim olmasın bari:(
günaydın

iremcim çağanında sürekli elleri iki elide ağzında bazaen başğarmağını boğazına kadarsokuyo kusturcak gibi yapıyo kendini ben ellemiyom bişiy olmaz bence bal akar ellerindenderler bebeklerin onu yerlermiş annem öle sölüyo

emziriyorum algorcum ama çok şükür azamıyor yetiyor yanii zaten mamayı sevmiyo yemiyo versemde bide benim bünyem çağan doğdu doğalı uyumadığı için alışık canım sütten bari problemim olmasın bari:(

iremcim çağanında sürekli elleri iki elide ağzında bazaen başğarmağını boğazına kadarsokuyo kusturcak gibi yapıyo kendini ben ellemiyom bişiy olmaz bence bal akar ellerindenderler bebeklerin onu yerlermiş annem öle sölüyo

benimki öyle sokuyokii en sonunda kusuyo ne yazıkki
ilk defa duydum ellerinden bal akıyosa arada bendemi yesem o minik elleriniyerimseniben

günaydın

valla ben arada çekiyorum küfür edecekmiş gibi bakıyor suratıma, bende bırakıyorum yesin napıyım

gnaydın kızlar..bugün bizde tembellik yaptık oğlumla bu saate kadar uyuyamazdım gözümü açamadım valla..utkuda hala uyuyo..haftasonun bizde gezmelerdeydik çok şükür hasta falan olmadı utku..

smh smh pump geçmiş olsun kızlar..
feyza esmer çok iyi yapmışsınız haftasonu arada hiç iş yapmamak bile motive ediyo insanı boşverin..zemuszemus

kız smer oğlumun kulaklarını çınlatmışsın.ayaz 3 ay sonra 10 kilo olsunda gör sen kol uyuşmasını..ben napimakannehir

ah canım ya benimde hep aklıma geliyo dua ediyorum onun için..allahım sağlıkla bebeiş almayı nasip eder inşallah.

aman samsuna gelesim geldi..neler yapıyosun öyle ya..bende yaparım hamurişi falan yapmayı çok severim ama kilolardan yapamıyorum..dün akşam eşimin arkadaşı geldi bişey yapmıcaktım eşim kek falan yapsana benimde canım istedi dedi..muffin ve kurabiye yaptım..kurabiyeyi bitirdiler muffine dokunmadılar..mutfakta benim yememi bekliyo muffinlerde.sonra gelsin kilolaralsanaalsanasmile

hoşgeldin canım..

yok 3 ay sonra 10 kilo olursa ben diyete sokarım ayaz'ı.
ya da kalksın yürüsün o zaman :roflol:

ilk deaf duydum bal mı akarmış .benim annem gb senin anneninde orjinal lafları var anlaşılan

günaydın herkesea.s.
biz sağlık ocağına gidip aşılarımızı olup geldik....
ilk aşıda çok ağlamadık ama zaturre aşısında kıyamatler koptu çok yakarmış o aşı ama önceki yaptırdığımızda bu kadar ağlamamıştı hemşire büyüyor artık anlıyor dedi...
kucağıma alınca hemen sustu eve gelene kadarda uyudu...
ferro sanol damlayı verdi hemşire size ne zaman vermişlerdi onu? 1 yaşına kadar devammış..kiloyla aynıe damlatacaksın dedi..
ece bu ay 7 kilo olmuş boyda 64cm..:nazar::asigim:
devite devam dedi..

günaydın herkesea.s.
ilk aşıda çok ağlamadık ama zaturre aşısında kıyamatler koptu çok yakarmış o aşı ama önceki yaptırdığımızda bu kadar ağlamamıştı hemşire büyüyor artık anlıyor dedi...
ferro sanol damlayı verdi hemşire size ne zaman vermişlerdi onu? 1 yaşına kadar devammış..kiloyla aynıe damlatacaksın dedi..
devite devam dedi..

canım geçmiş olsun. hadi atlattınız. maşallah bu arada. ya canım bize hala ferro sanl vermedi dr.

günaydın herkesea.s.
devite devam dedi..

maşallah size.
bizimki de bugün aşıya gidecek, hemşirenin saçlarını yolcaka gene kesin.

biz ferro sanol'u 1 aylıktan beri veriyoruz. kilo*2 damla

ayça geçmiş olsun..maşallah bebişine..
bize dr 2.ayda verdi ferro sanol hiç düzenli veremedim..geçende gereksiz kan damlasının zararlarını okudum hepten bıraktım..ne demir veriyorum ne d vitamini..

ayça geçmiş olsun..maşallah bebişine..
bize dr 2.ayda verdi ferro sanol hiç düzenli veremedim..geçende gereksiz kan damlasının zararlarını okudum hepten bıraktım..ne demir veriyorum ne d vitamini..

ben de tahlilsiz kan damlası kullanımına karşıyım.
Ayaz'ın kan değerleri çok düşük, hatta hastanede yatarken 3 ünite kan vermişlerdi. onun için erken başladılar ferrosanol'a da.

Devit'i de 1 ay içinde bırakmayı düşünüyor.
havalar güzelleşti, kemikleri hergün güneş gördükçe devit'e ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum.

niye canım hayırdır bi yaramazlık mı var ? geçmişi okumuyorum artık zaman bulamıyorum

aman be canım çağanın totişi düzelmiyoki hiç gene grip oldu öksürüyo akşam acile gittik petidus şurup verdi bugün sağlık ocağında kontrolü var oraya götürcem yarında misaifirm var aslında kendi doktoruna götürsem iyi olur ama du bakalım şu misafiri bi atlatımda

Back
X