2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sweetcim şimdi gördüm yazını çok sevindim dualarımız hep seninle canım.pozitif düşün herşeyi canım herşey çook güzel olacak.

tutkucum hiç yoğurt verdinmi sen oğluşuna ben iki gün mayalayıp verdim annem sağolsun o bizdeydi o mayaladı tabi ben becerememde gaz fln yaptımı?kereme acayip gaz yaptı ve çok rahatsız oldu yoğurttan sonra şuanda vermiyorum.versemmiki onuda bilemedim.bende alacağım yoğurt makinesi ve bebek robotu arkadaşlarım kullanmış çok büyük rahatlık diolar.

tutkucum hiç yoğurt verdinmi sen oğluşuna ben iki gün mayalayıp verdim annem sağolsun o bizdeydi o mayaladı tabi ben becerememde gaz fln yaptımı?kereme acayip gaz yaptı ve çok rahatsız oldu yoğurttan sonra şuanda vermiyorum.versemmiki onuda bilemedim.bende alacağım yoğurt makinesi ve bebek robotu arkadaşlarım kullanmış çok büyük rahatlık diolar.

canım ben şu anda tadımlık veriyorum sadece..geçen hafta eltime mayalattırdım (kendiminkiler tutmayınca.) 2 çay kaşığı verdim bişey olmadı..ama utkunun daha öncesindede hiç gaz problemi olmadığı için sorun yaşamam diye düşünüyorum..çok rahat gazını çıkartıyo utku..

yoğurt için biraz daha bekle bence.muhallebi falanda gaz yapar.bi de yoğurdu erken saatte ver,öğlen falan..geceye gaz sanıcı olmasın..elma armut havuç suyu ver..azar azar vererek başla..ben şu anda verdiklerimi damağı alışsın farklı tadlara diye veriyorum 2 çay kaşığını geçirmiyorum..

kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualrınız için çok teşekkür ederim.
yine benden dualrınızı esirgemeyin nolur.
inşallah bu kez herşey çok güzel son bulur bebeğimi bende sizler gibi öpüp koklayabilir onunl hyal ettiğim herşeyi yapabilirim.
Allah sziine meleklerinizi korusun sağlıklı hayırı güzel günler diliyorum szilere.
gelişmeleri yzmay çalışırım.
daha çok yeni.
şimdilik keseyi gördük uamrım herşey sorunsuz çokgzüel ilerler.
benim sizin dualrınıza ihtiyacım var.
kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn.

inşallah bu kez herşey çok güzel son bulur bebeğimi bende sizler gibi öpüp koklayabilir onunl hyal ettiğim herşeyi yapabilirim.
Allah sziine meleklerinizi korusun sağlıklı hayırı güzel günler diliyorum szilere.
daha çok yeni.

canım dualarımız seninle o kese göründüya geriside gelir sen dikkat et kendine moralini yüksek tut.rüyamda gördüm kızın olcak:ecrin_bebek:

daha çok yeni.

uzun zamandır duyduğum en güzel haber sweet. Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. dualarımız seninle.

arkadaşlar bir şey sorucam. doğum sonrası eşlerinizle ilişkileriniz etkilendi mi? biz hala toparlanamadık.ama eşime göre her şey yolunda.kendimi kötü hissediyorum.onunla da konuştum ama bana öyle geldiğini hiçbir şeyin değişmediğini söylüyor.

arkadaşlar bir şey sorucam. doğum sonrası eşlerinizle ilişkileriniz etkilendi mi? biz hala toparlanamadık.ama eşime göre her şey yolunda.kendimi kötü hissediyorum.onunla da konuştum ama bana öyle geldiğini hiçbir şeyin değişmediğini söylüyor.

valla pek etkilendiğini söyleyemem. çok daha zevkli bile olmaya başladı aslında.
koceme çemkirmek için farklı sebepler çıktı bana kaydirigubbakcemile3

canım biz 1,5 haftadır yoğurt veriyoruz ama tek başına değil. sebze çorbası ve elma rendesi ile karıştırıp. evet ilk başlarda bayağı gazı oldu. halbuki ne güzel geçmişti. ama 1-2 gündür hafifledi. sanırım bağırsaklar alışıyor yavaş yavaş. canım bende yoğurt makinesi ile yapıyorum yoğurdu. inanılmazda güzel oluyor. tavsiye ederim biz bile yiyoruzzcokacimcoook

kızlar bebeler sabah kaçta uyanıyo gündüz kaç saat uyuyo gece kaçta uyuyo

Son düzenleme:
kızlar bebeler sabah kaçta yatıyo gündüz kaç saat uyuyo gece kaçta uyuyo

biizmki sabah 05:30-06:00 gibi kalkıyor. 09:30 gibi tekrar yatıp 11:30-12:00 gibi kalkıyor.
eğer aralarda 2 kere 15'er dk'lık kısa uyku yaparsa tekrar uzun uyku yapmıyor.
eğer kısa uyku olmazsa 16:30 gibi uyuyup 18:00 gibi kalkıyor.
akşam da 19:30'da bırakın ben yatayım diyor. 20:30'a kadar zor uyanık tutuyorum, bazen durmuyor bile.
birkaç kere 21:00'i gördü sadece.

hoya benim kız akşam 10 gb uyuyor sabah 5e kadr 5de emiyor alt değişyor uyuyor sabah 7bucuğa kadr sonra 8bucukta uyuyor en fazla 10 akadr 12ye kadr uyanık 12de tekrar uyuyor ama en fazla 20dk sonra öğlen emmeye geliyor eve dönüyolar 2,5 -3 arası yarım saat uyuyor akşam 6gb yarım saat daha toplasan gündüz en fazla 1,5-2 saat uyuyor ama gece uykusu güzel

artık tartışmaya bile fırsatım pek olmuyorkaydirigubbakcemile3 kızla ilgilenyorum önceden takardım her hareketine çatardım şimdi ilgilenmyorum bile .o çatlamalrımı özlüyor bile ondan rahatsız niye artık benle bile uğraşmıyosun bırak ilgilenmeyi diyor .şimdi ise olmadık şeyde bağırabiliyorum örneğin bişey getr dedğimde geçikirse mesela buğlemin altını felan değişrken çabuk getr üşütcek felan diye bağırıyorum o fırsatta sinirimi stresimi atıyorum :jeyyar:

canım biz 1,5 haftadır yoğurt veriyoruz ama tek başına değil. sebze çorbası ve elma rendesi ile karıştırıp. evet ilk başlarda bayağı gazı oldu. halbuki ne güzel geçmişti. ama 1-2 gündür hafifledi. sanırım bağırsaklar alışıyor yavaş yavaş. canım bende yoğurt makinesi ile yapıyorum yoğurdu. inanılmazda güzel oluyor. tavsiye ederim biz bile yiyoruzzcokacimcoook

benim annem hergün bnde çok güzel yoğurt mayalr makinam o benim bende başlasam mı bilmyorum doktr bir daha ki ay dedi ama hevesleniyorum

ooooo bugün güzel baslamis sweetin haberiyle, sweetcim Allah bebegini sana bagislar ins. bak derdi veren allah dermaninida verdi ne güzel

benimki aksam 8 dedimi uyur arada 2 defa kalkar sabah 7.30 da dikilir ayaga. gün icnde 1, 2 defa daha uyur aksam 6 gibi kaka yapar 8 de tekrar yataga

canım gece 20.30 uyuyor gece 3 te kalkıyor yiyor tekrar hemen uyuyor sabah 06.30 da kalkıyor (1 hafta öncesine kadar 08.30 da kalkıyordu ne oldu bilmem ) sonra 09.30 sızıyor 50 dakika kadar uyuyor sonra öğlen 13.00 de tekrar yatıyor sadece yarım saat uyuyor sonra 17.30 tekrar uyuyor 30-35 dak sonra zaten 20.30 da uyuyor gene. bizim düzen uzunca bir süredir böyle

Back
X