Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutkucum hiç yoğurt verdinmi sen oğluşuna ben iki gün mayalayıp verdim annem sağolsun o bizdeydi o mayaladı tabi ben becerememde gaz fln yaptımı?kereme acayip gaz yaptı ve çok rahatsız oldu yoğurttan sonra şuanda vermiyorum.versemmiki onuda bilemedim.bende alacağım yoğurt makinesi ve bebek robotu arkadaşlarım kullanmış çok büyük rahatlık diolar.
kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualrınız için çok teşekkür ederim.
yine benden dualrınızı esirgemeyin nolur.
inşallah bu kez herşey çok güzel son bulur bebeğimi bende sizler gibi öpüp koklayabilir onunl hyal ettiğim herşeyi yapabilirim.
Allah sziine meleklerinizi korusun sağlıklı hayırı güzel günler diliyorum szilere.
gelişmeleri yzmay çalışırım.
daha çok yeni.
şimdilik keseyi gördük uamrım herşey sorunsuz çokgzüel ilerler.
benim sizin dualrınıza ihtiyacım var.
kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn.
kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualrınız için çok teşekkür ederim.
yine benden dualrınızı esirgemeyin nolur.
inşallah bu kez herşey çok güzel son bulur bebeğimi bende sizler gibi öpüp koklayabilir onunl hyal ettiğim herşeyi yapabilirim.
Allah sziine meleklerinizi korusun sağlıklı hayırı güzel günler diliyorum szilere.
gelişmeleri yzmay çalışırım.
daha çok yeni.
şimdilik keseyi gördük uamrım herşey sorunsuz çokgzüel ilerler.
benim sizin dualrınıza ihtiyacım var.
kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn.
canım dualarımız seninle o kese göründüya geriside gelir sen dikkat et kendine moralini yüksek tut.rüyamda gördüm kızın olcak:ecrin_bebek:
arkadaşlar bir şey sorucam. doğum sonrası eşlerinizle ilişkileriniz etkilendi mi? biz hala toparlanamadık.ama eşime göre her şey yolunda.kendimi kötü hissediyorum.onunla da konuştum ama bana öyle geldiğini hiçbir şeyin değişmediğini söylüyor.
tutkucum hiç yoğurt verdinmi sen oğluşuna ben iki gün mayalayıp verdim annem sağolsun o bizdeydi o mayaladı tabi ben becerememde gaz fln yaptımı?kereme acayip gaz yaptı ve çok rahatsız oldu yoğurttan sonra şuanda vermiyorum.versemmiki onuda bilemedim.bende alacağım yoğurt makinesi ve bebek robotu arkadaşlarım kullanmış çok büyük rahatlık diolar.
kızlar bebeler sabah kaçta yatıyo gündüz kaç saat uyuyo gece kaçta uyuyo
arkadaşlar bir şey sorucam. doğum sonrası eşlerinizle ilişkileriniz etkilendi mi? biz hala toparlanamadık.ama eşime göre her şey yolunda.kendimi kötü hissediyorum.onunla da konuştum ama bana öyle geldiğini hiçbir şeyin değişmediğini söylüyor.
canım biz 1,5 haftadır yoğurt veriyoruz ama tek başına değil. sebze çorbası ve elma rendesi ile karıştırıp. evet ilk başlarda bayağı gazı oldu. halbuki ne güzel geçmişti. ama 1-2 gündür hafifledi. sanırım bağırsaklar alışıyor yavaş yavaş. canım bende yoğurt makinesi ile yapıyorum yoğurdu. inanılmazda güzel oluyor. tavsiye ederim biz bile yiyoruzzcokacimcoook
kızlar bebeler sabah kaçta uyanıyo gündüz kaç saat uyuyo gece kaçta uyuyo
kızlar bebeler sabah kaçta uyanıyo gündüz kaç saat uyuyo gece kaçta uyuyo