cadı gız evdeyseniz makroya gidiyik biz
dimee yaaa hacıı nekadar ordasınız benim herif eşofmanlarıla oturiii gitmezkii hastayım dirrr belkim gölnünü ederim bi soram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cadı gız evdeyseniz makroya gidiyik biz
aynen canım banada öle dedi,ben zaten medivanın yanında oturduğum için çok sevindim,hoş ben çarşambaya gidiyom dese,orayada giderdik,mehmet beyden çok memnunuz canım,bırakmayın mehmet beyi,aynı güne randevu alalım,görüşürüz hem,başka görüşeceğimiz yok bizimsempatiksalakcinnibenim sarı kızla julinin sarı kızları düverrr ama juliden izin aldımda yaptım acuk kullanım vircem gerii pump memet bey mediva hastanesine geçiyomuş haberin varmı dün dedi bana samsun tıpı medical park almış çağanı bidaki ay bana getirirsen oraya gel dedi atakuma bende eyy dedim orada uzak yaa eşim olmayınca zorrr çağanlada araba kullanamam zaten inşallah hasta olmazda tek kontrolle giderik
akşama kadar sanırsam
esracım selam. nerelerdesin sen canım yaa? demircik nasıl ?
kuuzuum küsme sen:teselli:sensiz ne ederuk biz,öpüyorum seni ve demiriopuyorumnanaktaniyiyiz canım demir şimdi uyudu çok şükür bi yaramazlık yok
ben güsüm hepinize ne zaman gelsem kimse selam veermiyiii bana bende küsüp gidiyorummmmm :umursamaz::umursamaz:senağlamasenağlama
iyiyiz canım demir şimdi uyudu çok şükür bi yaramazlık yok
ben güsüm hepinize ne zaman gelsem kimse selam veermiyiii bana bende küsüp gidiyorummmmm :umursamaz::umursamaz:senağlamasenağlama
kuuzuum küsme sen:teselli:sensiz ne ederuk biz,öpüyorum seni ve demiriopuyorumnanaktan
küsme canım nie selam vermeyelim yoğun bi saatte giriyorsun galiba yoksa kimse selam vermemezlk yapmaz
sen eksik kalma zatii bi yerdenkız havva 4ten önce çıkma makrodan ağla zırla arkidşim gelcek dee nurda ağlarsa edepsüzlük etme cadı teyzen gelcek de:)))
sen niye kıskanıyon,herkeş kendi şehrindekileri kıskansın lütfeenn:umursamaz:naniknanikçeşitli isteklerim var benim :1closedeyes:
hoya-cadı buluşmasın kıskanıyom :sm_confused:
esra da küsüp durmasın üzülüyom :1hug:
sen niye kıskanıyon,herkeş kendi şehrindekileri kıskansın lütfeenn:umursamaz:naniknanik
pek kıskanç bişi oldun sende beaa:mymeka:hayırrr ben, benim gidemediğim her buluşmayı kıskanıyorum işte.
ben gidemiyorsam kimse gitmesin :dilcikar: