2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar benimde nikim deişti..yuvrucuklarım...çok uzundu kısaltıım kızlarım ismi ile benim ismimi karıştırdım nasıl olmuş..

bebelac'tan cevap geldi.
o kadar sıvama mailine karşılık
"Merhabalar Burcu hanım,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Malesef kaşık maması ürünlerimizin numuneleri bulunmamaktadır. Bu yüzden tüketicilerimizin deneme ürünü talebini deneme amaçlı olarak sadece Pişirilen Lezzetler göndererek karşılayabiliyoruz.
Numune gönderimi ile ilgili rahatsızlığınız ilgili departmanımıza aktarılacaktır.

Bebeğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle... "

yazmışlar..

ben de "departmanınıza söyleyin 2 liralık mamayı pakete koyup göndermek yerine hiç göndermemesi daha iyidir." yazdım :dilcikar:

bebelac'tan cevap geldi.
o kadar sıvama mailine karşılık
"Merhabalar Burcu hanım,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Malesef kaşık maması ürünlerimizin numuneleri bulunmamaktadır. Bu yüzden tüketicilerimizin deneme ürünü talebini deneme amaçlı olarak sadece Pişirilen Lezzetler göndererek karşılayabiliyoruz.
Numune gönderimi ile ilgili rahatsızlığınız ilgili departmanımıza aktarılacaktır.

Bebeğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle... "

yazmışlar..

ben de "departmanınıza söyleyin 2 liralık mamayı pakete koyup göndermek yerine hiç göndermemesi daha iyidir." yazdım :dilcikar:

aa daha iyi olmuş böyle, sevfim ben.

ben 3 gündür hero baby kaşık maması veriyorum..

meyveliside var bugdaylısıda çeşit çeşit sanırım numunede gönderiyolar...

yinede sen bilirsin bebelac benim oglana yaramadı..bebelac içerken boyu hiç uzamadı bilmiyorum...a.s.

selam kızlaaarrrr napıyosunuz bakemmm
özlemedinizmi beni heçç???
yokum kaç günlerdir ama iyiyiz oğluşumla ben
kanguru muhabbeti olmuş ben geçen gün araba almıştım kraftın
hemen katlanıp eline alınan bi araba değil
oturma yeri kaldırılıp katlanıyor bana tek çıkmam zor olmuştu
bende geçen gün gitttim kanguru aldım anaammm bi hoşuna gittti benim sıpanın
ayakta duruyomuş ya yatırmıyoruz yaa bi keyff bi keyfff aman allahım
bende rahat ettim eller kollar boş yakıştıda oğlum önümde anasına yapışık yapışık
tavsiye ederim yanee rahat ve bebişlerinde hoşuna gider ayakta durmak isteyen tüm bebişlereee

ayseda süper olmuş nickin...alkisalkisalkis
esmer o kadar döşemeye bunu mu yani cnm ...ayıp ayıp...:mymeka:

bu arada kızlar kocişe haber vermeden hepsiburadadan arzum bebbe yoğurt makinesi ve arçelik bebek robotu sipariş ettim...aklinialirimsmile
oohhhh sefam olsun...
kolaylık varken kullanılmalı dimi ama:kahve:

bu arada dün akşamki yoğurt denemem faciasempatiksalakcinni
o kadar ılık yaptım ama yine de tutmadı tutmadı tutmadıalsanaalsanasmile
bende sinir oldum kendime hemencecik siparişimi verdim:dilcikar:

selam kızlaaarrrr napıyosunuz bakemmm
özlemedinizmi beni heçç???
yokum kaç günlerdir ama iyiyiz oğluşumla ben
kanguru muhabbeti olmuş ben geçen gün araba almıştım kraftın
hemen katlanıp eline alınan bi araba değil
oturma yeri kaldırılıp katlanıyor bana tek çıkmam zor olmuştu
bende geçen gün gitttim kanguru aldım anaammm bi hoşuna gittti benim sıpanın
ayakta duruyomuş ya yatırmıyoruz yaa bi keyff bi keyfff aman allahım
bende rahat ettim eller kollar boş yakıştıda oğlum önümde anasına yapışık yapışık
tavsiye ederim yanee rahat ve bebişlerinde hoşuna gider ayakta durmak isteyen tüm bebişlereee

Bende almak istıyordum ama geç kaldım nereye gidrsek gidelim arabyla gidyoruz yürüyüşlerdede bebek arabasını kullanıyoruz almıyım diyorum ama bilmyorum

pamuk nerelerdesin...
kızımın resimlerini gördünmü face de...
senin aldığın gelinlikli olanı da koymuştum

valla bende hem sling var hem kraft milan model kangurusu...kafama göre kullanıyorum...
milan uygunda fiyatı feyzacım düşünürsen 39 liraydı kampanyada...
ama şu aralar kanguru kullanmıyorum malum sırtım ağrıyor biraz...
slingle yan oturur şekilde takıyorum sırtıma baskı olmuyor rahatta ediyor ece...

valla bende hem sling var hem kraft milan model kangurusu...kafama göre kullanıyorum...
milan uygunda fiyatı feyzacım düşünürsen 39 liraydı kampanyada...
ama şu aralar kanguru kullanmıyorum malum sırtım ağrıyor biraz...
slingle yan oturur şekilde takıyorum sırtıma baskı olmuyor rahatta ediyor ece...

yok canım fiyat açısından değil bnde baktım bebe mğzsnda 39du ondan değil pek çıkmıyorum çalıştığım için araba ile gidyoruz zaten almadım

canım ben ilk günden beri bebelac kullanıyorum. çok memnunum . Ama tabii bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Drum da bir tek onu öneriyor nedense

bebelec kullandım 1 ay boyu sadece 1 cm uzadı..hero babay kullanıyorum 1 ay olacak..6 cm uzadı boyu . sanırım içinde boyu uzatacak süt çok var ben öyle yorumladım..beblac yaramadı bizimkine..

bizim dr mamaların içeri aynı hangisi istersen onu ver diyor...:delphin:

Bende almak istıyordum ama geç kaldım nereye gidrsek gidelim arabyla gidyoruz yürüyüşlerdede bebek arabasını kullanıyoruz almıyım diyorum ama bilmyorum
bende eşimle çıkıyorum genelde arabayla canım yanımıza bebek arabasınıda alıyoruz güzel oluyo gezerken ama tek bazen çıkmam gerekiyor kuaföre falan gidiyorum ya rahat ettim 2kez kullandım baya işime yaradı benimde araba kraft twist oturma aparatı çıkarılıp öyle katlanıyo araba büyüyk baya zor tekken yapamam yani ondan aldım ve memnunumda nekadar kullanabilirsem kar walla
pamuk nerelerdesin...
kızımın resimlerini gördünmü face de...
senin aldığın gelinlikli olanı da koymuştum
gördüm canım geçen arkadaştan girdim bakınıyodum denk geldim walla kızlar başka cimcime oluyo maşallahhh
kızlar hepinzie çok teşekkürler. dualrınızı eksik etmeyin bizden.buna ihtiycımız var.

canım dualarımız hep seninle çok özledik seni inşallah güzel haberlerle geliceksin yakında hep aklıma geliyosun inan öpüyorum ssenii kocamann içini hep ferah tutt olurmu

selam kızlar nasılsınız...sweetbaby hamişmi ayyçok sevindim deniz kemal kardeşini gönderdi demek.canım benim ya rabbim saglıkla tamamına erdirsin inş...
esmer laaaaaaaaaaa senole hesabıum bitmedi bilesin:))))

Back
X