kızlar benımkıde bıberon almıyordu bugün az mama yaptım içinede azıcık tarçın attım verdim biberonla içti hemde çok güzel içti inşallah alışır böyle böyle.
cnm tarçın dokunmasın baharat ya sonuçta :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benımkıde bıberon almıyordu bugün az mama yaptım içinede azıcık tarçın attım verdim biberonla içti hemde çok güzel içti inşallah alışır böyle böyle.
aa iyi canım gönder bana sağamda içirem ayazıma..guclubacismilevar kız evde pompam, medela elenktirnkli hemi de zemuszemus
yollayam sağ bize acık
esmerim tutku doğru söylüyo benimde okuduğum heryerde istemiyosa ek gıdaya hazır diyildir yazıyodu 1 hafta ara verin tekrar deneyin diyo bütün kitaplar bence sen biraz ara ver iyice soğumasın kuzucuk yaa
cnm tarçın dokunmasın baharat ya sonuçta :uhm:
pump samimiyetin için tşk ederim cnm,
senin işine yaramıcaksa olabilir:kedi:
aa iyi canım gönder bana sağamda içirem ayazıma..guclubacismile
bende heryerde öyle okudum..malum ek gıda konusunda takıntılı oldum çıktım okumadığım halt kalmadı..bi işe yarasın dimi o kadar okuduklarım:jeyyar:
canım çok az veriyorum çay kaşığının ucuyla verdim ama tarçın bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş birazda onun için verdim..
slm kizlar ancak gelebildim azcik gecmise baktim oglusu banyo yaptirdim oglen arkadan kendim banyo yaptim biraz oynastik emistik uyudu ama 15 dakikada bir aglayarak kalkiyor sanirim gaz sancisi giriyor karnina tam gecti derken bitmeyecek mi bu gaz hic ya dun biraz yogurt soslui bir meze yemistim ondan mi oldu acaba
sıhhatler olsun ana oğul ikinizede..gaz sansısı artık son demleridir canım yakında kalmaz gaz maz..azcık dahasıkın dişinizi
insallah tutkucum oyledir valla oglus oyle dudagini bukup agladikca icim gidiyor cunku
utku nasil ek gidalara baslamissin nasil tepkisi sevdi mi valla sanki ben 6 ay sadece anne sutu verecegim gibi ek gidayi hayat boyu yiyecek eutu emebildigi kadar emsin istiyorum seninle ayni ruh hali icindeyiz yani hep beni emsin istiyorum deli miyim ne simdi esmer gorurse bi cevap verir gerci buna :)
kendını suclama canım olmaz bırsey hem herkes bısey dıyor nereden bıleceksın kı en ıyısı fazla bırsey vermemekya kızlar netten araştırdım zencefil 2 yaşına kadar verilmiyormuş geçenlerde çok öksürüyordu bende ıhlamura az zencefil koyup verdim bişey çıkmaz inşallah ay çok kızıyorum şimdi kendime..bir insanın sorumlulugunu taşımak ne zormuş yarabbim uffartık ne tarçın ne zencefil vermeyecegim artık...
jasmıncım az kaldı sabır canım bızımde hıckırık bıtmeyecek sanırım((
rylai sen tavsiye ettin hemen aldım arzumu yoğurt makinesini..sen kullanmamıştın dimi onu
geçen ay utkuda 1 cm uzamıştı bazen kilo alıyolar bazen boya gidiyolar belli olmuyo..ama bu ay sanki boya gitti utku haftaya kontrolümüz var bakalım ne çıkacak..kızlar pazartesi kontrülümüz vardı kilosu iyi çok şükür anne sütüne devam dedi doktor ama bu ay boyu sadece 1 cnm uzamış :çok üzgünüm: neden böyle olduki acaba gerçi boyu ayına göre iyi dedi doktor ama kafama takıldı işte
cnm ben kullanmadım ek gıdaya geçince alıcam ama eşimin kuzeninede beğendim demiştim o aldı geçen ay onun bebiş bizimkilerden büyük çok memnun kaldı inşallah sende kalırsın yoksa hangi topiğe kaçarımbilemiyorum kaydirigubbakcemile
geçen ay utkuda 1 cm uzamıştı bazen kilo alıyolar bazen boya gidiyolar belli olmuyo..ama bu ay sanki boya gitti utku haftaya kontrolümüz var bakalım ne çıkacak..
hımm olabiliyo demekki bende panik yaptım noluyo diye
tamam canım ne kaçışı aşk olsun..memnun kalırım.o kadar kullanıp memnun kalan var içinden bi ben memnun kalmazsan anormallik bende olur o yüzden kızmam ana merak etmezemuszemus
ben hepsiburadadan sipariş verdim ordada 100 den fazla yorum vardı memnun kalmayan yoktu nerdeyse..yarın geçicek elime hemen denicem..yazarım sonuçlarısüprizzzzz