2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

var kız evde pompam, medela elenktirnkli hemi de zemuszemus
yollayam sağ bize acık
aa iyi canım gönder bana sağamda içirem ayazıma..guclubacismile
esmerim tutku doğru söylüyo benimde okuduğum heryerde istemiyosa ek gıdaya hazır diyildir yazıyodu 1 hafta ara verin tekrar deneyin diyo bütün kitaplar bence sen biraz ara ver iyice soğumasın kuzucuk yaa

bende heryerde öyle okudum..malum ek gıda konusunda takıntılı oldum çıktım okumadığım halt kalmadı..bi işe yarasın dimi o kadar okuduklarım:jeyyar:

aa iyi canım gönder bana sağamda içirem ayazıma..guclubacismile

bende heryerde öyle okudum..malum ek gıda konusunda takıntılı oldum çıktım okumadığım halt kalmadı..bi işe yarasın dimi o kadar okuduklarım:jeyyar:

yaa sorma zaman yaklaştıkça bende takıntı yapmaya başladım ama doğru yolda ilerliyoruz sanırım :lepi:

canım çok az veriyorum çay kaşığının ucuyla verdim ama tarçın bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş birazda onun için verdim..

hımm anladım onu bilmiyodum cnm

slm kizlar ancak gelebildim azcik gecmise baktim oglusu banyo yaptirdim oglen arkadan kendim banyo yaptim biraz oynastik emistik uyudu ama 15 dakikada bir aglayarak kalkiyor sanirim gaz sancisi giriyor karnina tam gecti derken bitmeyecek mi bu gaz hic ya dun biraz yogurt soslui bir meze yemistim ondan mi oldu acaba

slm kizlar ancak gelebildim azcik gecmise baktim oglusu banyo yaptirdim oglen arkadan kendim banyo yaptim biraz oynastik emistik uyudu ama 15 dakikada bir aglayarak kalkiyor sanirim gaz sancisi giriyor karnina tam gecti derken bitmeyecek mi bu gaz hic ya dun biraz yogurt soslui bir meze yemistim ondan mi oldu acaba

sıhhatler olsun ana oğul ikinizede..gaz sansısı artık son demleridir canım yakında kalmaz gaz maz..azcık dahasıkın dişinizi

ya kızlar netten araştırdım zencefil 2 yaşına kadar verilmiyormuş geçenlerde çok öksürüyordu bende ıhlamura az zencefil koyup verdim bişey çıkmaz inşallah ay çok kızıyorum şimdi kendime..bir insanın sorumlulugunu taşımak ne zormuş yarabbim uff:( artık ne tarçın ne zencefil vermeyecegim artık...

sıhhatler olsun ana oğul ikinizede..gaz sansısı artık son demleridir canım yakında kalmaz gaz maz..azcık dahasıkın dişinizi

insallah tutkucum oyledir valla oglus oyle dudagini bukup agladikca icim gidiyor cunku
utku nasil ek gidalara baslamissin nasil tepkisi sevdi mi valla sanki ben 6 ay sadece anne sutu verecegim gibi ek gidayi hayat boyu yiyecek eutu emebildigi kadar emsin istiyorum seninle ayni ruh hali icindeyiz yani hep beni emsin istiyorum deli miyim ne simdi esmer gorurse bi cevap verir gerci buna :)

insallah tutkucum oyledir valla oglus oyle dudagini bukup agladikca icim gidiyor cunku
utku nasil ek gidalara baslamissin nasil tepkisi sevdi mi valla sanki ben 6 ay sadece anne sutu verecegim gibi ek gidayi hayat boyu yiyecek eutu emebildigi kadar emsin istiyorum seninle ayni ruh hali icindeyiz yani hep beni emsin istiyorum deli miyim ne simdi esmer gorurse bi cevap verir gerci buna :)

utku iyi keyfine diyecek yok paşanın..ek gıdaya tam geçtik sayılmaz canım arada bi iki çay kaşığı tadımlık veriyorum o da 2 günde bir falan..dr tadlarına alışsın sonra yadırgamasın dedi..normalde bende diyodum kesinlikle 6 aydan önce hiç bişey vermem diye ama dr tattır deyince veriyorum az az..elma suyunu sevdi havuç suyunu sevmedi..yoğurdu hem çıkarttı püskürttü hemde sonra vermeyince ağladı..kendide bilmiyo yani utku sevip sevmediğinikaydirigubbakcemile3

geçen gün esmere bende bu ek gıda konusunda delimiyim neyim dedi..üstüne basarak dikkat çekti bu kelimeme merak etme sanada dikkat çekersempatiksalakcinni

ya kızlar netten araştırdım zencefil 2 yaşına kadar verilmiyormuş geçenlerde çok öksürüyordu bende ıhlamura az zencefil koyup verdim bişey çıkmaz inşallah ay çok kızıyorum şimdi kendime..bir insanın sorumlulugunu taşımak ne zormuş yarabbim uff:( artık ne tarçın ne zencefil vermeyecegim artık...
kendını suclama canım olmaz bırsey hem herkes bısey dıyor nereden bıleceksın kı en ıyısı fazla bırsey vermemek

jasmıncım az kaldı sabır canım bızımde hıckırık bıtmeyecek sanırım :(((

o bizdede bitmiyo canım heyecanlanınca aniden konuşmaya bağırmaya çalışınca başlıyo hemen hıçkırık..eskiden emzirirdim hemen geçerdi artık düzeni bozulmasın diyede emzirmiyorum bırakıyorum kendi haline geçiyo

kızlar pazartesi kontrülümüz vardı kilosu iyi çok şükür anne sütüne devam dedi doktor ama bu ay boyu sadece 1 cnm uzamış :çok üzgünüm: neden böyle olduki acaba gerçi boyu ayına göre iyi dedi doktor ama kafama takıldı işte

rylai sen tavsiye ettin hemen aldım arzumu yoğurt makinesini..sen kullanmamıştın dimi onu

cnm ben kullanmadım ek gıdaya geçince alıcam ama eşimin kuzeninede beğendim demiştim o aldı geçen ay onun bebiş bizimkilerden büyük çok memnun kaldı inşallah sende kalırsın yoksa hangi topiğe kaçarım kaydirigubbakcemile4 bilemiyorum kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
kızlar pazartesi kontrülümüz vardı kilosu iyi çok şükür anne sütüne devam dedi doktor ama bu ay boyu sadece 1 cnm uzamış :çok üzgünüm: neden böyle olduki acaba gerçi boyu ayına göre iyi dedi doktor ama kafama takıldı işte
geçen ay utkuda 1 cm uzamıştı bazen kilo alıyolar bazen boya gidiyolar belli olmuyo..ama bu ay sanki boya gitti utku haftaya kontrolümüz var bakalım ne çıkacak..
cnm ben kullanmadım ek gıdaya geçince alıcam ama eşimin kuzeninede beğendim demiştim o aldı geçen ay onun bebiş bizimkilerden büyük çok memnun kaldı inşallah sende kalırsın yoksa hangi topiğe kaçarım kaydirigubbakcemile4 bilemiyorum kaydirigubbakcemile

tamam canım ne kaçışı aşk olsun..memnun kalırım.o kadar kullanıp memnun kalan var içinden bi ben memnun kalmazsan anormallik bende olur o yüzden kızmam ana merak etmezemuszemus
ben hepsiburadadan sipariş verdim ordada 100 den fazla yorum vardı memnun kalmayan yoktu nerdeyse..yarın geçicek elime hemen denicem..yazarım sonuçlarısüprizzzzz

geçen ay utkuda 1 cm uzamıştı bazen kilo alıyolar bazen boya gidiyolar belli olmuyo..ama bu ay sanki boya gitti utku haftaya kontrolümüz var bakalım ne çıkacak..

hımm olabiliyo demekki bende panik yaptım noluyo diye

tamam canım ne kaçışı aşk olsun..memnun kalırım.o kadar kullanıp memnun kalan var içinden bi ben memnun kalmazsan anormallik bende olur o yüzden kızmam ana merak etmezemuszemus
ben hepsiburadadan sipariş verdim ordada 100 den fazla yorum vardı memnun kalmayan yoktu nerdeyse..yarın geçicek elime hemen denicem..yazarım sonuçlarısüprizzzzz

inşallah kalırsın cnm ohh yarasın utkuma hem hazır meyveli yoğurt yedrceğimize yazında meyvelisini mayalar yediririz

kizlar yogurdu kendiniz yapsaniza ben moskovaya gidince orda yogurt satilmiyor esim de yogurtsuz yemek yemez mecbur ogrendim yapmayi cok da kolay sutu iyice kaynatiyosunuz sonra parmaginizin dayanacagi sicakliga gelince ama kesinlikle ilik degil sicaga yakin icine yogurt atiyosunuz 3 kg sute 2 corba kasigi falan atiyodum ben sonra iyice sarmaliyosunuz sicak olmasi onemli iki polar battaniyey sariyorum 7-8 saat sonra aciyorum super tutuyor deneyin isterseniz

Back
X