Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cadoloz sen iki doğum yapmışsın olur o kadar..ben daha ilkinde ne hale geldim..dün akşam bide kaçak oldu bizde utkuya kardeş gelebilir bu halde hamile kalırsam tekrar hayatta toparlanamam..obez olurum benkafamçokkarıştı
kızım sende sabah öğle akşam mevlüt okyutuyon bu ne bee bu kaçıncı mevlütt e bütün işleri zaten herif yapmış sana ne oluyoda yoruluyon anlamadım gittialsanaalsanasmile sen bu mevlüdün üstesindende gelüsün güveniim ben sanaselam millet
dün eve döndük hala körkütük hastayım
bugün kocemde işe gitmedi koltuk halı yıkadı cam sildi
baya yorulduk
pazartesi mevlit okutcaz tek basıma altından kalkıcam mı bakalım
şu ,işler bi bitse
amaann ne rahattım bi aydır ablamda
şimdi işler bağa bakoyo
selam kızlar nasılsınız bakalım..
eve uzakmı işin canım
insallah tutkucum oyledir valla oglus oyle dudagini bukup agladikca icim gidiyor cunku
utku nasil ek gidalara baslamissin nasil tepkisi sevdi mi valla sanki ben 6 ay sadece anne sutu verecegim gibi ek gidayi hayat boyu yiyecek eutu emebildigi kadar emsin istiyorum seninle ayni ruh hali icindeyiz yani hep beni emsin istiyorum deli miyim ne simdi esmer gorurse bi cevap verir gerci buna :)
jasmıncım az kaldı sabır canım bızımde hıckırık bıtmeyecek sanırım((
günaydınnn
dün akşam heyheylerim geldi çok ağladım. herif de anlam veremedi, hiç konuşmadım zaten onla da. mafoldumben
onu gönderdim salona, oğlumu aldım, ona sarılıp yattım bütün gece. bilmiyorumkismile
yess verirdim.. Allahtan akşam görmemişim bunu. zaten cinliydim valla basardım kalayı alsanaalsanasmile
ben hıçkırınca 2-3 damla limon veriyorum geçiriyor hemen