2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah tutku ahhhh ne göbek olmaması canım yaa boy var ama basen göbek feciii diğer yerler zayıf sarı kız basen totiş çok fenaaa bunları eritmem lazım bi krem olsa bi gecede hepsi tığ gibi incelse sürünce:a015: sen ne güzel spor yapıyon bende oda yok

kızlar birazönce utku resmen rüyasında kavga etti ya..sesini duydum koştum yanına hala uyuyodu ama kaşları çatmış kızgın şekilde oo oo falan diye bağırıyodu ağlar gibi yapıyodu..elini tuttum hemen ben burdayım oğlum korkma sakın dedim..sakinleşti devam etti uykusuna..canım ya korkuttularmı oğlumu acaba..çok korktum bende.:sinifsinif:

jasmin bven çok denedim ama tutturamadım canım yoğurdu..o yüzden mecbur makine aldım

cadoloz sen iki doğum yapmışsın olur o kadar..ben daha ilkinde ne hale geldim..dün akşam bide kaçak oldu bizde utkuya kardeş gelebilir bu halde hamile kalırsam tekrar hayatta toparlanamam..obez olurum benkafamçokkarıştı

cadoloz sen iki doğum yapmışsın olur o kadar..ben daha ilkinde ne hale geldim..dün akşam bide kaçak oldu bizde utkuya kardeş gelebilir bu halde hamile kalırsam tekrar hayatta toparlanamam..obez olurum benkafamçokkarıştı[/QUOTE]

amammmm kız ne diyon ne kaçağıı ama sen yaparsın hacıı istiyon bebede uslu benimki gibi azman değil yap elin soğumadan ama önce acuk daha geniş eve çıkcam diyodun evi değiştir öle yap:)))) ben ikincide 14 kilo aldım ama genede basenler yığıldı gitmiiii

cadoloz sen iki doğum yapmışsın olur o kadar..ben daha ilkinde ne hale geldim..dün akşam bide kaçak oldu bizde utkuya kardeş gelebilir bu halde hamile kalırsam tekrar hayatta toparlanamam..obez olurum benkafamçokkarıştı

amammmm kız ne diyon ne kaçağıı ama sen yaparsın hacıı istiyon bebede uslu benimki gibi azman değil yap elin soğumadan ama önce acuk daha geniş eve çıkcam diyodun evi değiştir öle yap:)))) ben ikincide 14 kilo aldım ama genede basenler yığıldı gitmiiii[/QUOTE]

evet canım geniş eve çıkim öyle düşünüyorum bebiş.geçen akşam eşimi internetten ev bakarken yakaladım bana sürpriz yapıp hemen mi çıkcak acaba sositososito

çok şükür utku uslu ama biraz kiloverpi öyle hamile kalmam lazım.yoksa iflah olmam daha..senin iki tane var işte ne güzel çıkardın aradan..aklinialirimsmile

Hala ıŞten Çıkamadımmm. EŞıme dedım hemen Çık egeyı bakıcıdan teslım allll. Ayyy bayılacaĞım. Daha bunun yarını varrrrrrrr.

selam millet
dün eve döndük hala körkütük hastayım
bugün kocemde işe gitmedi koltuk halı yıkadı cam sildi
baya yorulduk
pazartesi mevlit okutcaz tek basıma altından kalkıcam mı bakalım
şu ,işler bi bitse
amaann ne rahattım bi aydır ablamda
şimdi işler bağa bakoyo

selam millet
dün eve döndük hala körkütük hastayım
bugün kocemde işe gitmedi koltuk halı yıkadı cam sildi
baya yorulduk
pazartesi mevlit okutcaz tek basıma altından kalkıcam mı bakalım
şu ,işler bi bitse
amaann ne rahattım bi aydır ablamda
şimdi işler bağa bakoyo
kızım sende sabah öğle akşam mevlüt okyutuyon bu ne bee bu kaçıncı mevlütt e bütün işleri zaten herif yapmış sana ne oluyoda yoruluyon anlamadım gittialsanaalsanasmile sen bu mevlüdün üstesindende gelüsün güveniim ben sana
selam kızlar nasılsınız bakalım..

selam ecrin naber

len cadaloz işleri herif yaptı ama ben gösterdim basında durdum daa cok yoruldum bi kerem :dilcikar:
hacı biz mevlütü annemde okuttuk bide evimde okutcam

evet kimse yoggg.ben daha eve dönmedim heriflede küsüm.yarında evlilik yıldönümü bakalım ne olcek.

günaydınnn
dün akşam heyheylerim geldi çok ağladım. herif de anlam veremedi, hiç konuşmadım zaten onla da. mafoldumben
onu gönderdim salona, oğlumu aldım, ona sarılıp yattım bütün gece.
bilmiyorumkismile

insallah tutkucum oyledir valla oglus oyle dudagini bukup agladikca icim gidiyor cunku
utku nasil ek gidalara baslamissin nasil tepkisi sevdi mi valla sanki ben 6 ay sadece anne sutu verecegim gibi ek gidayi hayat boyu yiyecek eutu emebildigi kadar emsin istiyorum seninle ayni ruh hali icindeyiz yani hep beni emsin istiyorum deli miyim ne simdi esmer gorurse bi cevap verir gerci buna :)

yess verirdim.. Allahtan akşam görmemişim bunu. zaten cinliydim valla basardım kalayı alsanaalsanasmile

jasmıncım az kaldı sabır canım bızımde hıckırık bıtmeyecek sanırım :(((

ben hıçkırınca 2-3 damla limon veriyorum geçiriyor hemen

selam kızlar nasılsınız
benim oğlan aşıdan sonra akşama kadar inledi huzursuz gözler kıpkırmızı uyumadı ama ilkinde böyle olmamıştı yaa
saanki bide aşıdan sonra huyu değişti arada koyuyodum 1 dak kucaktan inmiyo sürekli ağlıyo
düzelmezmi yoksa boshayallersmile

günaydınnn
dün akşam heyheylerim geldi çok ağladım. herif de anlam veremedi, hiç konuşmadım zaten onla da. mafoldumben
onu gönderdim salona, oğlumu aldım, ona sarılıp yattım bütün gece.
bilmiyorumkismile

yess verirdim.. Allahtan akşam görmemişim bunu. zaten cinliydim valla basardım kalayı alsanaalsanasmile

ben hıçkırınca 2-3 damla limon veriyorum geçiriyor hemen

zamn zamn oluyor insanda dün iş yerinde çok yorulduysan duygusallmıştrsın insan hiçbir şeyi kaldıramıyor o zamn

Back
X