2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ayça yazdıkların için. çok iyi geldi valla.

valla herkesi depresif ettim sabah sabah ama yok çok canım sıkıldı dünden beri.
küçücük bebeği kıskanmak, bunun mantıksız olduğunu bile bile yapmak; kendime yakıştıramıyorum aslında.
dediğim gibi bu yaşıma kadar kıskançlık nedir bilmeyen ben, el kadar bebeği kıskanıyorum şimdi.
rahatlamam gerek biraz.

yak bir cigara kuzum. bak senin için toplantıdam çıkıp çıkıp geliyorum masama

tamam meltem abla sağol

esmer biliyorum çalıştığından dolayı değil üz<üntün....

eyiyim laz uşağu sen nassın

tutku başınz sağolsun cnm.....
bnmde anneannem beyin kanaması geçirdi...annem teyzem dönüşümlü kalıyor yannda..
bende çok üzülüyorum ama napalım...
doğum hastalık ölüm ...her şey bizler için işte....

esmer ne önemi var cnm....
burda derdimizi tasamızı paylaşıp rahatlıyoruz işteyerimseniben

tamam meltem abla sağol

esmer biliyorum çalıştığından dolayı değil üz<üntün....

eyiyim laz uşağu sen nassın

bebik hastaa ben kötüyüm ağlama krizlerine giriyoo o zaan morarıyoo
geçen acile gittik doktor sadece gazdan diyo 38,5 ateş
sürekli yanındayım modemde hala bozuk eltimden yazıyom
modem yapılsın daha sık girerim öptüm herkesi ben kaçar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yak bir cigara kuzum. bak senin için toplantıdam çıkıp çıkıp geliyorum masama

oyy kıyamam sağol bacım, kalma işinden sen.
demin yaktım cigaramı tüttürdüm valla.

esmer dr..unla görüş de bi bebe daha ysap sen anacım

hee ölem de kurtul bende de mi hoya

esmer ne önemi var cnm....
burda derdimizi tasamızı paylaşıp rahatlıyoruz işteyerimseniben

sağol canım

çok sağolun kızlar..anneannem kurtuldu daha fazla çekmeden..çok hastalık çekiyodu..

hoya ben pek dua bilmiyorum utkuya nazar duası için bi kitap almıştım onda varmıdır acanba yasin..

ayça canım sanada geçmiş olsun..anneannene acil şifalar versin.şifası yoksa çektirmeden alsın rabbim..
ben en çok anneme üzülüyorum şimdi kimbilir ne haldedir yanında olamıyorum..utkuyla gidemedim bartına..

Feyza; sabah sabah herkesi depresif yaptım iyi mi bilmiyorumkismile
ama cidden kötüydüm akşam, kafam çok takıldı. anneme anlatsam saçmalama diyor, bu sefer bana yaptıklarını anlatmaya çekiniyor üzülüyorum diye.

başınız sağolsun kuzum, mekanı cennet olsun ananeciğinin.

ben zaten dünde bugünde dolu geldim işe boşver

çok sağolun kızlar..anneannem kurtuldu daha fazla çekmeden..çok hastalık çekiyodu..

hoya ben pek dua bilmiyorum utkuya nazar duası için bi kitap almıştım onda varmıdır acanba yasin..

ayça canım sanada geçmiş olsun..anneannene acil şifalar versin.şifası yoksa çektirmeden alsın rabbim..
ben en çok anneme üzülüyorum şimdi kimbilir ne haldedir yanında olamıyorum..utkuyla gidemedim bartına..

canım komik olacak belki ama google amcaya yaz yasin duası çıkar karşına, oku ordan.
kurtulmuş ananeciğin hastaymış da.
ama annene çok zor tabi, hasta da olsa annesi; üzülmez mi.
senin de beben var canım elinden bişey gelmez ki napacaksın.

esmer haklı tutku goggledan bulup pkuyabilirsin türkçe okunuşu da olur ben de okurum ne olacak sanki

bebik hastaa ben kötüyüm ağlama krizlerine giriyoo o zaan morarıyoo
geçen acile gittik doktor sadece gazdan diyo 38,5 ateş
sürekli yanındayım modemde hala bozuk eltimden yazıyom
modem yapılsın daha sık girerim öptüm herkesi ben kaçar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda iyileşir..

Tutkucuğum, başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin, sizlere de sabırlar versin..

yaa kokuya inanmıyorum ben, anne kokusuymuş.
ayol köpek mi bebeler koklaya koklaya bulacak.
valla feci depresifim, hiç keyfim yok bacım.

mesela şu an msn'den bu konuyu bi arkadaşla konuşuyorum. kk'ya üyesi aynı zamanda.
kendisi lisede rehber öğretmen ve 2 yaşında kızı var. ananesi bakıyor.

çocuk anneye gelmek istemiyor kimi zaman, ananesinin arkasından ağlıyor.
ve diyor ki param olsa güvenilir bir bakıcı bulurdum; çünkü aralarında böyle bir bağ oluşmayacak ve heyecanla beni bekleyecek o zaman.
o da hiç emziremedi benim gibi.

esmerim
Takma bu bi kac gün dolunay var etkisi kuvvetli akrep burcunda ya duygusal yapiyor herkesi gecer haftasonu iyi olursun ;)
ben ondanmı kat-rışıgım buara ve duygusalım annemi özlüyorum..mafoldumben

ben okucam inşaallah ne olcak yarın biz gidince bizim arkamızdanda okurlar...boshayallersmile

Tutkucum
Ben dualari bilmiyorum ama kaynim kuran bildigi icin ölmüslerimize o okuyor.Bu gece cuma gecesi bilenler kendi okusun bende kaynima diyim anneannen icinbi yasin okusun.

Ayseda
Valla astrolojide öyle bi durum var bu ara artik ne kadar dogrudur tartisilirda böyle durumlarda ben sonucu astrolojiye bagladimmi kafamda rahat ediyorum :)))) Kimseye takilip kalmiyorum iyi geliyor yani.

Back
X