2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kız cadaloz niçin julinin avatarını çaldın,nicke bakmayınca juli saniim seni,
sordun demi niye çaldın diye o uçan sarı kızlı avatar bana daha çok uyuyii juliye değil onun için çaldım lülülülülülü çaldım emme izinli çaldım kendilerinden telif hakkını sattın aldım avatarın:dance:

selam kıslarr nasılsınız bakalım yaa siz rahat rahat gırıyorsunuz nete benım kız hıc fırsat vermıyorkı gırem bendee püfff nolcak bu kızın halibilmiyorumkismile

yarın bahar~temizligine başlıyorum dua edinde çabucak bitsin kadın gelecek yarı kapı halı halledecek ben kalan işleri yaparım

oğlandan fırsat bulursam inaşşallahh

cadoloz gaza adaçayı süper geliyo..patır patır çıkarıyo içmeye başlarken denedinmi heç:)

selam kıslarr nasılsınız bakalım yaa siz rahat rahat gırıyorsunuz nete benım kız hıc fırsat vermıyorkı gırem bendee püfff nolcak bu kızın halibilmiyorumkismile

slm cnm hoşgeldin,ben iyi değilim uykusuzluktan başım ağrıyor,
ben de çalışmıyorken pek giremiyordum,şimdi bekçilik yapıyorum,
eve gitmeme az kaldı oh,

kızlar bi sorum olacak, benim raporum martın 2 sine bitti. daha o zama 2 aylık olduğundan bırakamadım kuzumu istifa ettim. doğum parası için şirketi aradıımda kırk gün sonra internetteki sistemden takip et, sanra bi ptt şubesinden alırsın dediler. ama hala ben hala doğum paramı alamadım, yatmamış gözüküyor.
alan var mı ?, nasıl aldınız şekerler?

anacım herkes paracıkları almış, kimse o günleri hatırlamak istemiyo herhalde, benim paracıklar yalan oldu galibaaa

ben de almadım doğum paramı,çok zenginim yaa!!
ya ssk ya evrak götürmek gerekiyormuş sanırım,
hastaneden gönderecez demişlerdi az önce ssk yı aradım bazı evraklar istediler,
ohooo ben şimdiye yatmıştır direk paramı alırım diyordum,bir de evrak götürecez ne zamana yatar kimbilir ölme eşşem yaz gelsin..

farmvile oynayanlar...size bişey sorucam..

ben 26.leverdeyim param 19 du bide baktım param 9 za düşmüş hiçbrşey satın almadım hoya sen bilirsin kız bi cevap yaz bana..
diger facemde oynuyorum.....

yarın bahar~temizligine başlıyorum dua edinde çabucak bitsin kadın gelecek yarı kapı halı halledecek ben kalan işleri yaparım

oğlandan fırsat bulursam inaşşallahh

kolay gelsin canım bende başladım bugün temizliğe perdeleri yıkadım halıları yıkamaya yolladım camları sildim ama evi silemedim halim kalmadı yawww yarın devam etcem bende bebekle anca bu kadarı oluyor daha yemek yapmadım geldim bilgisayarın başına oturdum pufff ben boş boş oturmayı özledim ya:utangac:

cadoloz gaza adaçayı süper geliyo..patır patır çıkarıyo içmeye başlarken denedinmi heç:)

kız ayseda biri daha dediydi bu adaçayını bi bunu denemedim alırım hemen anacım şu işimi bitirim giderim makroya hemencek tek rahatlasın bebem bende işlere daldım akşamada pastalarımı halledirim artıkımın balkona branda yaptırıcam adamlar gelcek dedi herüf ölçü almaya emme daha gelen giden yok kocim işe el attısa zor gelüle zatiisempatiksalakcinni bahar temziliği asıl benim eve lazım bütün halılarım yıkancak cam kapı hem üstün körü çağan uyudukça yapıyom mayıs 19 geçsin bende başlıcam inşallah havalar iyice ısınsın gazımızda biter inşallah ozaman kaaa:Saruboceq:

Kızlar bebek dergisi bu ay çok güzel bir şey vermiş, hani otel odalarında kapıya asılır ya, lütfen rahatsız etmeyiniz diye, onun bebek versiyonunu yapmışlar, bir yüzünde "lütfen zili çalmayın, bebeğim uyuyor" yazıyor, diğer yüzünde de "lütfen biraz bekleyin, bebeğimle ilgileniyorum" yazıyor. Çok hoşuma gitti, ben de hep bir yazı yazıp kapıya asmayı düşünüyordum, çünkü bizim zil de çok sesliydi, hatta sarp uyanıyor diye zili bile değiştirdik. Derginin mayıs sayısında, ama ben abone olduğum için dergi erken geliyor, belki daha marketlerde filan olmayabilir..

Son düzenleme:
Kizlar merhaba
Alisveris ettik geldikte karyolanin cibinlik icin demiri olmadi esim gitti degismeye.

mehlikasu
Esim 45 ben 41 yasindayim canim

Hakoperi
Nasilsin coktandir yoktun bebis nasil?

internete baktım, emziren anneler doğumdan sonra 2 ila 10 ay arasında adet olabilirmiş, 10 ayı geçerse doktora gidin yazıyor, ben diğerlerinde de geç oldum, bunda da 4 ay olcak, daha olmadım...
slm ben 10 oldu daha adet görmedim.internette 10 ay olmassa doktara gidin yazıyor demişsin acaba nerde okudun bana adres verebilir misin?

Back
X