Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de böyle düşünüyordum ama sonra nusret kaya nın kitabında bebeklerin tuvalet eğitiminin gelecekteki psikolojisi ve cinsel kimliği için ne kadar önemli olduğunu, bebeğin altını mümkünse bir kişinin değiştirmesi gerektiğini, hatta titizlik yapıp bebeklerin genital bölgesiyle çok fazla oynamanın zararlarını okuyunca eşimin alt almasını görme isteğimden vazgeçtim, ayrıca evdeki otorite mercii baba, şefkat mercii anne olmalıymış, tersi olursa kötüymüş, otorite annede olmamalı yani, anne baba hep aynı şeyi söylemeliler, farklı konuşmamalılar tabii, o kadar çok şey var ki gözden kaçan fakat çocukları sonradan etkileyen, çok ufak ayrıntılar aslında...selam kızlar, her evde olan şeyler bunlar ama bebek olunca çok daha zor oluyo başa çıkmak. benim kocanın da ağzında baba senn için çalışıyo lafı beni çileden çıkarıyo. kızla ilgilendiği yok ama baba dışarda çalışıyo ya eve gelince dinlenecek.. annesiiiiiiii ağlıyo kızım, annesiiiiiiii koş koş... ben halimden çok memnunum kızımla geçirdiğim her dakikadan zevk alıyorum. sadece istediğim o da kızıyla zaman geçirmekten zevk alsın. eve gelince iş bitsin yaniii...
ne kadar çok isterdim mesela bir kere altını değiştirdiğini görmeyi.... boshayallersmile
şimdiye kadar birbirimizi hep karı koca olarak gördük, bildik.. şimdi anne baba olarak yeni yeni tanımaya başlıyoruz.
vallahi çok şekersiniz siz ya ...:)))daş garanti olmaz ben harç yapıp beton dökcem juli.istersen sanda veririm nede olsa inişaatçıyız biz.bi c25 beton kesin çözüm...
bence kafaya hiçbirşeyi takmayın, bugün, aşılama yöntemiyle ikiz bebeklere hamile kalan kuzenim, 5 ayı doldurmuşken bebeklerini kaybetti, çok üzgün tabii ki, onun için de dua eder misiniz, tekrar bebeği olsun diye, duanın mucizesine çok inanıyorum ben, özellikle çok sayıda ve temiz kalpli insanlar tarafından yapılınca, sizler gibi, ufak tefek şeyleri de kafaya takmayın sakın, Allah bebişlerimize sağlık versin inşaallah...
guzum ya ne de güzel uyuyodur o şimdiburda kimse kalmamis ben de oturmus bebikimin uyumasini seyrediyorum :)
bol bol sağ geçer 2 günesağol canım..birden oldu anlamadım bende..ateşlendim halsizlik falan vardı.gittim dr a mastit başlangıcı dedi.antibiyotiğe başladım
bu arada benim bebik bugün 3 bucuk aylik olmus zaman ne cabuk geciyor
maşşallahbenımde 3,5 aylık oldu poseidon. inşallah mayıs ayıda çok çabuk geçer.
çok geçmiş olsunkızlar bir haftadır boğuluyorum eymen le uğraşmaktan
ateşle başladık huysuz sürekli ağlar
salı akşamı saat 7 civarları krize girdi ağla ağla morardı doktoruna zor yetiştim gaz dedi
perşembe günü vücudu kompleee kırmızıya bulandı aynı kızamık gibi
kaynanam kızamık dedi sakın ateş düşürücü falan vermeyin dedi verdik deyince eyvaaahh inşallah bişe olmaz dedi korkumdan öldüm
cuma doğru doktora doktor bu kesin alerji diyoo
gıda paneli yapıldı neye karşı alerjisi var bakılcakk daha sonuçlar çıkmadı
burayıda takip edemedim bu yüzden
hediyemi bile başkasına aldırdım o derece yanii sadece yollamaya ben gittim
vavelya tutku geçmiş olsun canlarım bende misafirlerimi yolcu ettim bebeğimide uyuttum geldim bi sizlere bakıyım dedim kocam bilgisayarı yapma derdinde mause yapılmıyo vatandan almıştık bide onu gürhana örümcekli oyun mausuydu azda değil 40 liraya hemide yüzde 20 indirimlidi garantiden değiştirmezlermi acaba günahda almak istemiyom ama eşimde onlar yapmasa durup dururken ne olcek diyo aman dedim boşver ben alırım yenisini oğluma haşlığımdan dedim şimdi bi gayret bilgisayarı yapmaya uğraşiii bu gece sabahlar sanırım allahtan anlıyoo bugün 30 liraya kablolar almış dahada 30 liralık daha kablo alcakmış allahım bunlar nasıl çocukllarmış anlamadım gittii bilin arkasındaki kabloları koparmışlar reesmen annelrini bugün faccede gördüm söledim ayy hasar çokmu kusura bakmayın ne olur diyoo sordum çocuklara biz ellemedik diyolar diyo sanki başkası girdi o odayada onun çocuğundan başkada çocuklu yoktu çocuk dediğimde biri 5 biri 4 e gidiyo bidahamı többe kabul etmem onları kocamla kötü ettüle beni
kaça aldın gızmerhaba kızlar nasılsıız bakalım ben bursada annemlerdeyim dayanamadım internet paketi aldım 1 haftalık misafirden fırsat buldukça gircem biraz geçmişe bakayım hepsini okuyabilmem mümkün değil ama hiç değilse yakın geçmişi takip etmek lazım di mi ama
mutfağı bitirdim
parıl parıl olduzemuszemus
koceyle barısmadık :dilcikar:
arkadası aradı bugün
pasta almıslar gelsene dedi
sonra benim herifte ordaymış
onu göndeer öle gelcem dedim
tamam sen gel yenge dedi gittim balkona cıktı sonra geldi
arkadası aracı kullanarak bi kaç laf etmeye calıstı
ama bu sefer cok kinliyim yaaa çokk hemde......
anaaaam çok korkuyommerhaba kızlarrr..benimkide geldi önce bişi demedim.tv izliyodum kanalı degiştirdi bende tekrar degiştim neden degiştiriyorsdun dedi cvp vermedim..neyse salona gitti yattı bende bayagı bi sonra gidip hadi yataga dedim mırın kırın sen git ben gelmicem vs dedi bende amannnnnn seni adam yerine koyanda suç dedim:))kapıyı çarptım çıktım..
ben attırman ne de olsa parasını yiyom daha çok yiyip daha çok sinir ederinsositosositobunların ayaklarına daş bağlayıp denize atmak lazım :dilcikar:
sen hep paylaşsana bizle bunları çok güzel bilgilerben de böyle düşünüyordum ama sonra nusret kaya nın kitabında bebeklerin tuvalet eğitiminin gelecekteki psikolojisi ve cinsel kimliği için ne kadar önemli olduğunu, bebeğin altını mümkünse bir kişinin değiştirmesi gerektiğini, hatta titizlik yapıp bebeklerin genital bölgesiyle çok fazla oynamanın zararlarını okuyunca eşimin alt almasını görme isteğimden vazgeçtim, ayrıca evdeki otorite mercii baba, şefkat mercii anne olmalıymış, tersi olursa kötüymüş, otorite annede olmamalı yani, anne baba hep aynı şeyi söylemeliler, farklı konuşmamalılar tabii, o kadar çok şey var ki gözden kaçan fakat çocukları sonradan etkileyen, çok ufak ayrıntılar aslında...
bence kafaya hiçbirşeyi takmayın, bugün, aşılama yöntemiyle ikiz bebeklere hamile kalan kuzenim, 5 ayı doldurmuşken bebeklerini kaybetti, çok üzgün tabii ki, onun için de dua eder misiniz, tekrar bebeği olsun diye, duanın mucizesine çok inanıyorum ben, özellikle çok sayıda ve temiz kalpli insanlar tarafından yapılınca, sizler gibi, ufak tefek şeyleri de kafaya takmayın sakın, Allah bebişlerimize sağlık versin inşaallah...
naber sec nasılsın kız sende ben gibi uyuyamadınmı pazar sabahı pazar sabahı:bbo:anam bide gece 3e kadar çağan uyudu ben faceede laklak yaptım sorada çağan uyumadı şimdide uynaığız uykum varrrr
geçmiş okucam diye cadının yazdıklarını görmedim sabahın 7 sinde ece uyandı
onunla uğraşırken uykum kaçtı
şimdi uyudu ben de gidip uyuyem bari
hoya 11 tl'ye aldım
wi fi kablosuz internet var burda
ben de gittim 1 haftalık abonelik yaptırdım
iyi oldu walla
gunaydın kızlar..eşim ayrisi aldı gitti anasına bana bişi demedi sadece yukarı gitcez dedi bende ii dedim giydirdim ayrisi verdim eline şok oldu:)))ben gitmeyince renk menk gitti adamda bakalım ne cvp verecek anasına danasına:)))
hiçbişeyselam kızlar iyi pazarlar nasılsınız
demek juli hanım barışmamış vavvv
anneler gnüne kayınvalideme ne alıcaz yaa
gunaydın kızlar..eşim ayrisi aldı gitti anasına bana bişi demedi sadece yukarı gitcez dedi bende ii dedim giydirdim ayrisi verdim eline şok oldu:)))ben gitmeyince renk menk gitti adamda bakalım ne cvp verecek anasına danasına:)))
iyi yapmışsın
şu adamlarım emri vaki yapmalarına çok kızıyorum
ben de dün kaynanama verdim veriştirdim
ne hediyesi semiha kaynanama çorap bile almıycamlmaz:
dogumdan sonra kaynanamla biz öyle birbirimize girdikki birak hediyeyi selam bilem vermiyorm ben ona :dilcikar:
slm kızlar nasılsınız?
ecrin barışmadın mı daha kocanla? yazık kız ademceğize
semiha ben anneme ne alacağımı bile bilmiyorum
kayınvalideme bişey almıcam uzakta olmanın avantajlarını kullanıyorum
aslında elektrikli semaver almak istiyordu şimdi aklıma geldi internetten alıp göndersem mi ki acep?