2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok geçmişe bakamadım ama iyi dilekleriniz için sağolun valla koca gitti ya bende gece bir rahat etmişimki sormayın valla 5 aydır adamla dip dibe canım çıkmıştı şimdi annemdeyim ohhh sefam olsun.10 gün kafa dinlicem ya süperrr.

herkes bugünlerde annesine gidiyor, hoya da annesine gidicek, birileri daha vardi julimiydi unuttum kim ama bugünlerde annesine giden cok, ben de bu ayin sonunda türkiyeye geliyorum anneme yani yerimseniben

Kızlar selam ege hasta. Kuru kuru öksürüyor burnu şarıl şarıl sürekli hapşırma. Ateş çok şükür 37.5 u geçmedi. Sürekli mızmız sabah 7 den beri gözünü kırpmadı. Bayılacağımm . Dr unu aradım. 4 saatte bir calpol ver dedi. Yarın öksüürk tıksırık devamederse getir dedi. Nerede üşüttük bebeği bilmem

geçmiş olsun delf ateşi yoksa sıcak tut özelikle kafasını bebek çok terliyolar terleyip soguduysa ondan olmuştur belki..

sırtına havlu koy ilaç ver varsa peditus çok iyi geliyo gribe..

soguk algınlıgı öksürük için için iyi geliyo peditus....tadı çok acı bebekler pek sevmiyo.

delfim gecmiş olsun
ıhlamur yap egeciğe
ben en ufak öksürükte ıhlamur yapıyorum

hoya benim şafak 2 :lepi:

Hasta olan tüm miniklere geçmiş olsun

Sanırım bu ara çoğunluk eşine takmış durumda. biraz biz de alınganlık yapıyoruz ama sadece bizim alınganlığımız değil sorun. kızımızla ne kadar şefkat dolu konuşuyosa benimle o kadar donuk konuşuyo gibi geliyo bana. konuştuk, söyledim içimden bir şeyler kayıp gidiyo eskiden böyle değildik diye ama yok öyle bir şey sana öyle geliyor diyo. sevgili olmayı da anne-baba olmayı da ayrı ayrı becerebiliyoruz ama ikisini bir arada yürütmek zorluyo insanı

anneler günü için ne yapacaklar onu merak ediyorum. ne de olsa bu bizim ilk anneler günümüz hihoyyyt

ecrin eşin kabul ederse evlilik terapiistine falan gidin. ben desem benimki kabul etmez diye düşünüyorum ama belki senin eşin kabul eder. ya da psikolog yerine psikiyatriste gitmen daha iyi olabilir. ben biraz daha düzelmezsem psikiyatriste gidip ilaç mı alsam diyorum. ne yazık ki sütüm de yok, dolayısıyla ilaç kullanmamın bir sakıncası olmaz herhalde.

ben de anneler gününe ne yapacaklarini merak ediyorum ama kendi kocamin degil sizin kocalarinizin..
cünkü ben kendi kocama anneler gününde ne hediye alacaksin dedim anneme mi dedi :( ben benimkinden hediye ümidini kestim yani

selinsel83 sen bilirisn ama o ilaclari kullanma derim, insani uyusturmaktan baska bir ise yaramiyorlar

selam kızlafr ben geldim...guzel geçti eşim benimle konuşmaya çalışıyor annesindewn guzel fırça yemiş anlaşışlan pas vermiiyorum:=))

oferta benim eşime genel anlamda bir kızgınlııgm var neden bilmiyorum:)))şimdi konuşmaya çalışıyor pişman biliyorum ama çok kırdı beni..

canım boşver bu adamlara kafayı takarsak oooo çok fena şeyler yapmak gerekir.bende kaç defa bırakıp geleyim diye anneme diye düşündüm ama sonra sinirim bir şekilde geçti hep hatta dün annnem geldim ya babamın haberi yokmuş bizim bavulları görünce Aslı evimi terk etti diye annemi sıkıştırmış yok eğitime gitti dedikte takii ben telefonda eşimle gayet mutlu mesut konuşana kadar ikna olmamıştı adam kızındaki potansiyeli biliyor çünkü sinirim çok fenadır da.

öyle valla oferta..
bende bişey beklemiyorum evlilik yıldönümü güme gitti anneler gununde de hiçbişey almaz...öyle bi potansiyel göremiyorum şimdilik.

bende hiç bişey beklemiyorum o yüzden gideceğim kendime hediye alacağım en azından belki görünce utanır sende öyle yap canım.

Back
X