Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kıyafetleri deneyip çıktım baktım eşim beril kucağında geziniyor,çanta nerede dedim,orda(oturduğu yer) teyzeye emanet ettim dedi,eşimde suç aslında tanımadığın kişiye çantayı niye emanet ediyorsun,herkes sen mi?o yapmamıştır diyor ama belki de o yapmıştır..ama suç bana kaldı yine..oo geçmiş olsun mehlika yaa.
valla çok oyalanmakla alakası yok, öyle hissettirmeden alıyorlar ki şerefsizler, haram olsun çaldıkları.
bende Aayz'ın huysuzluğu belki diştendir dedim ama hiç bişey yok daha.
ellerini felaket yiyor ama damaklar boş. anlamadım valla.
bizimki de sese pek alışkın değil,bir de çok korkak adanadayken babamın öksürüğünden korkuyordu,babam öksürünce patırayıp sonrada dudağı büzüp ağlamaya başlıyordu,40 güne yakın kaldım gelene kadar alışamamıştı,şimdi kreşte alışır umarım,çünkü çok sesli vıcır vıcır bebek sesleri,bir de bazı bebekler ağlayınca bizimki de etkilenip ağlıyor,bu huysuzluk dönemsel bişey galiba benimkide çok mızmız bu ara hiç kucak sevmeyen çocuk sürekli kucakta gezdirin beni istiyor televizyon izlettirmiyorum ben uyumuyor yoksa onu farkettim.yanında radyo çalıyorum sese alışık olsun diye ama ne fayda yinede en ufak bir seste fırlıyor yerinden.birde Kuzey artık geceleri çok sık uyanmaya başladı ne güzel uykuları uzadı rahat ettim derken yine ayaktayız bütün gece niye acaba böyle yapıyor yakında işe başlayacağım bu kadarcık uykuyla nasıl çalışacağım ben
nuk marka cnmmehlikasu merhaba benimde oğlum kesinlikle biberon kabul etmiyor çalışmaya başlayınca ne yapacağımı bilemiyorum yassı uçlu biberon demişsin ya ne marka o bugün çıkıcam dışarı alayım bari alıştırmam lazım biberona çünkü
mehlikasu geçmiş olsun bu arada
tv ile ilgili
otizm başkanı dr bi kadını dinledim
çocukların hayal kurması oyun kurması gerektiğini söyledi
fakat tv de herşey önünde olduğu için bunu yapmıyolar dedi
tv yede bakmadan yapamıyolar hemde pür dikkat ne uapacaksak
selam kızlar ben çok yoruldum buğlemi çapaya götrdk doktora üff nasıl bi yer ya çok kalabalık ben gittm ama muayen için değildi o yüzden o yoğunluğu farkedememişim .ayka parmağı için ama bi sonuç elde edemedik 10 mayısta götürcez bakalım en olcak .özele götrdük 2 defasındada çapaya götürn dediler .üff yavrum ya belkide alçıya alınacak parmağı yüzünden
geçmiş olsun canım, biran önce iyileşir inşallah.
bende seni merak ettiydim feyza.
evet çapanın muayene kısmı feci kalabalıktır. perişan bi yer orası.
ama ordan iyisi de yok işte.
ne vardı ki buğlemin parmağında, unutmuşum ben sanırsam